Ha esetleg a kevés színnel készíthető munka mellet többen döntenének, akkor ezt a képet én is szívesen hímezném,
már az előző RR - ben is tetszett a minta. 9 blokk és én lehetnék a kilencedik.
Sok színűt vagy nagy munkát én most nem vállalnék még egyet![]()
Ági
Kedves Mindenki!
Macload tette fel ezt a mintát ma a minták közé! Nekem ilyesmi tetszene, könnyű, kevés jut egy hónapra, és nem unalmas! (Légy szi' ne legyen konyhás, biscornu-féle)
Minden jót nektek!
Kicsomagoltam a mintát! 20 szín kell hozzá, DMC-ben van megadva, sztem könnyen átváltható bármire. 84x102-es, 30-as vászonra, de én biztos, hogy rusztikus Aidára varrnám, mert nem túl jól látok.
Hát, gondolkodjatok! Még mindig fenntartom, hogy nekem bármi jó!
Üdv
Sziasztok!
A bonsai fás minta 2008-as Keresztszemes Évkönyvben van. Nekem az egyik most futó RR-em ez a minta. Nagyon szeretem, de nagyon sok szín van benne és nagyon aprólékos. A geometriás minta is ebben az RR-ben van, abban ha jól emlékszem talán 4-5 szín van. Az egy igazi haladós kis minta.
Carres du Printemps Jardin Prive
Nem teljesen biztos, hogy jól értettem, ezt keresitek-e, de ha igen, idetöltöm.
És az abszolút érthető is, elvégre és utóvégre. Én is mindig megállapítom magamban, ha ilyen mintákat stírölök, hogy biztos "átírnám", és egyébként ezekből a szelíd, kicsit pasztellesebb színekből meg is lehet tenni, nem kell a magyar zászlónak harsányan élethűszínűnek lennie, az nagyon elütne. De ugyanezzel a valamelyik finom zölddel, pirosfélével egyszerűen csak trikolór formában teljesen dizájnos. Vagy éppen választható, azt mindenki teheti az úticsomagjába: az eredeti dizájnt szeretné, vagy mást, és akkor a színeket is megadhatja. Nem?
ui.: Betti, ha ez lesz, ez 12, ha beférek, jöhetek? Pontosabban úgy mondom: ha 10-ig nem lesz meg a 12 újakból, akár, jöhetek? mert nem tolakszom, de nekem is megtetszett. Ha a Prive lesz, ami 9, az meg már Ágival meg is volna. Akkor nyilván nem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)