Igen, én reméltem, hogy összejön a 12 és beleférsz. Hatnál nagyon megtorpantunk, ezért jelentkeztm végül én is, hogy legalább 9 legyen. Mire megnéztem jött Borboly. Remélem végül Zsuzsa is csatlakozik, és ha Ági esetleg ebben is benne lenne, akkor már csak egy ember kellene.
Ez a minta azért is szimpatikus nekem, mert nem hangzott el ellenvélemény, egyszerű, és nem túl nagy.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Sziasztok!
Egy-két napig nem jár erre az ember és majdnem megint kimaradok mind az elsőből. Jó ötleteitek vannak. Nekem az első minta nagyon tetszett ehhez hasonlót szívesen varrok de azt hiszem mindegy.
Üdv. Veronika
Én sem vagyok az az előre kijelölős, ezért választottam az RR1-ben aidát. Előre kiszámoltam a távolságokat hol hány kocka (lapon műszaki rajzszerűen), bejelöltem az anyag közepét, és így igazából könnyebb volt mint gondoltam. Meglepően kényelmes volt elkezdeni a hímzést
Azért rendszert nem fogok csinálni belőle, mert sajnálom rá az időt.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Hajrá csapat, úgy látom inkább a naptár felé húz a szívetek, én most azt nem választanám, így átadom ebben az esetben a csatlakozási lehetőséget valakinek. De szurkolok nektek!
Egyébként a az előttem szólóknak a zászlóval kapcsolatban teljesen igazat adok, és nem is nagy változtatást igényel, valóban nekünk az augusztus 20. miatt oda illene jobban a magyar zászló!
Ági
Én is erre jutottam végül, aztán meg akinek az eredeti dizájn, akkor az.
Igen, ennek a képnek fix a kerete, kár is lenne rajta változtatni. A baj az hogy egyelőre csak 10-en vagyunk, de még van egy nap, remélem lesz még aki kedvet kap.
Betti
Kedves Betti!
Írtam a kész munkák közé is, hátha valaki kedvet kapna!
Még ötletelhetünk, ha valakinek ez nem tetszik!
Üdv
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)