5. oldal, összesen 104 ElsőElső ... 23456781555 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 1033

Téma: RR2.- Varrjunk együtt! Jelentkezés 2011. 12. 10.-ig

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,258
    Köszönet
    7,486
    11,364 alkalommal 1,266 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    És az abszolút érthető is, elvégre és utóvégre. Én is mindig megállapítom magamban, ha ilyen mintákat stírölök, hogy biztos "átírnám", és egyébként ezekből a szelíd, kicsit pasztellesebb színekből meg is lehet tenni, nem kell a magyar zászlónak harsányan élethűszínűnek lennie, az nagyon elütne. De ugyanezzel a valamelyik finom zölddel, pirosfélével egyszerűen csak trikolór formában teljesen dizájnos. Vagy éppen választható, azt mindenki teheti az úticsomagjába: az eredeti dizájnt szeretné, vagy mást, és akkor a színeket is megadhatja. Nem?

ui.: Betti, ha ez lesz, ez 12, ha beférek, jöhetek? Pontosabban úgy mondom: ha 10-ig nem lesz meg a 12 újakból, akár, jöhetek? mert nem tolakszom, de nekem is megtetszett. Ha a Prive lesz, ami 9, az meg már Ágival meg is volna. Akkor nyilván nem.
    Igen, én reméltem, hogy összejön a 12 és beleférsz. Hatnál nagyon megtorpantunk, ezért jelentkeztm végül én is, hogy legalább 9 legyen. Mire megnéztem jött Borboly. Remélem végül Zsuzsa is csatlakozik, és ha Ági esetleg ebben is benne lenne, akkor már csak egy ember kellene.
    Ez a minta azért is szimpatikus nekem, mert nem hangzott el ellenvélemény, egyszerű, és nem túl nagy.
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468
    RR3 -as minták #396#397#399]

2. A következő tagok köszönték meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    hungary
    Üzenet
    66
    Köszönet
    383
    118 alkalommal 36 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Egy-két napig nem jár erre az ember és majdnem megint kimaradok mind az elsőből. Jó ötleteitek vannak. Nekem az első minta nagyon tetszett ehhez hasonlót szívesen varrok de azt hiszem mindegy.
    Üdv. Veronika

4. 2 tag köszönte meg veronika76 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,258
    Köszönet
    7,486
    Idézet Eredeti szerző lucamami78 Üzenet megjelenítése
    Lányok, lehet hogy csak az én bénázásom, de az ilyen előre kijelölés nekem nem nagyon megy.. mármint hogy cérnával mindent körbevarrjak, esetleg egy rotringgal kikockázom..(ezért is gondoltam azt, hogy esetleg egy terítő se lenne rossz nekem, - nem zavarna a hátulja, mert úgyse úgy teríteném fel ), azon meg ugye ott vannak az aida részek)

Majd beteszek néhány képet, ami esetleg nekem bejönne, és a végén a sok képből csak kisül valami
    Én sem vagyok az az előre kijelölős, ezért választottam az RR1-ben aidát. Előre kiszámoltam a távolságokat hol hány kocka (lapon műszaki rajzszerűen), bejelöltem az anyag közepét, és így igazából könnyebb volt mint gondoltam. Meglepően kényelmes volt elkezdeni a hímzést
    Azért rendszert nem fogok csinálni belőle, mert sajnálom rá az időt.
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

6. 2 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    425
    Köszönet
    1,494
    3,737 alkalommal 381 üzenetét köszönték meg

trikolór

Igen, jó ötlet, egy pasztell nemzetiszín lobogó...
    Bár a júliusról még csak nem is a magyar zászló jut eszembe...
    No, majd meglátjuk

Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    És az abszolút érthető is, elvégre és utóvégre. Én is mindig megállapítom magamban, ha ilyen mintákat stírölök, hogy biztos "átírnám", és egyébként ezekből a szelíd, kicsit pasztellesebb színekből meg is lehet tenni, nem kell a magyar zászlónak harsányan élethűszínűnek lennie, az nagyon elütne. De ugyanezzel a valamelyik finom zölddel, pirosfélével egyszerűen csak trikolór formában teljesen dizájnos. Vagy éppen választható, azt mindenki teheti az úticsomagjába: az eredeti dizájnt szeretné, vagy mást, és akkor a színeket is megadhatja. Nem?

ui.: Betti, ha ez lesz, ez 12, ha beférek, jöhetek? Pontosabban úgy mondom: ha 10-ig nem lesz meg a 12 újakból, akár, jöhetek? mert nem tolakszom, de nekem is megtetszett. Ha a Prive lesz, ami 9, az meg már Ágival meg is volna. Akkor nyilván nem.

Regisztrált
    Jul 2011
    Hol
    Albertirsa
    Üzenet
    269
    Köszönet
    527
    810 alkalommal 216 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Borboly Üzenet megjelenítése
    Igen, jó ötlet, egy pasztell nemzetiszín lobogó...
    Bár a júliusról még csak nem is a magyar zászló jut eszembe...
    No, majd meglátjuk
    Mi lenne, ha megcserélnénk és júlira betennénk azt a virág mintát és aug-ra a magyar zászlót? (aug. 20.) ???

9. A következő tagok köszönték meg dormira üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Székesfehérvár
    Üzenet
    940
    Köszönet
    5,231
    15,723 alkalommal 1,111 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    5
    Hajrá csapat, úgy látom inkább a naptár felé húz a szívetek, én most azt nem választanám, így átadom ebben az esetben a csatlakozási lehetőséget valakinek. De szurkolok nektek!

Egyébként a az előttem szólóknak a zászlóval kapcsolatban teljesen igazat adok, és nem is nagy változtatást igényel, valóban nekünk az augusztus 20. miatt oda illene jobban a magyar zászló!
    Ági

11. A következő tagok köszönték meg Gyagnes üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,889
    Köszönet
    7,993
    33,916 alkalommal 3,160 üzenetét köszönték meg
    Én is erre jutottam végül, aztán meg akinek az eredeti dizájn, akkor az.

13. A következő tagok köszönték meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    425
    Köszönet
    1,494
    3,737 alkalommal 381 üzenetét köszönték meg

kijelölés

De ha a naptárat választjuk, akkor nem kell kijelölni, hiszen a keretet előre elkészíti, aki indítja az anyagot, nem? Vagy ti hogy gondoltátok?

Idézet Eredeti szerző Betti1979 Üzenet megjelenítése
    Én sem vagyok az az előre kijelölős, ezért választottam az RR1-ben aidát. Előre kiszámoltam a távolságokat hol hány kocka (lapon műszaki rajzszerűen), bejelöltem az anyag közepét, és így igazából könnyebb volt mint gondoltam. Meglepően kényelmes volt elkezdeni a hímzést
    Azért rendszert nem fogok csinálni belőle, mert sajnálom rá az időt.

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,258
    Köszönet
    7,486
    Igen, ennek a képnek fix a kerete, kár is lenne rajta változtatni. A baj az hogy egyelőre csak 10-en vagyunk, de még van egy nap, remélem lesz még aki kedvet kap.
    Betti

RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

Regisztrált
    Jun 2010
    Hol
    Szeged
    Üzenet
    94
    Köszönet
    425
    163 alkalommal 65 üzenetét köszönték meg
    Kedves Betti!

Írtam a kész munkák közé is, hátha valaki kedvet kapna!
    Még ötletelhetünk, ha valakinek ez nem tetszik!
    Üdv

5. oldal, összesen 104 ElsőElső ... 23456781555 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •