Ezek után engem csak csupán az érdekel, hogy mit varrunk és mikor kezdünk? Már alig várom, hogy tervezgethessük a konkrét munkát! Remélem, nem ment el senki kedve a közjáték miatt!!!
Üdv Mindenkinek! Értőknek és Értetleneknek egyaránt!
No jelentkeznék...![]()
Ezek után engem csak csupán az érdekel, hogy mit varrunk és mikor kezdünk? Már alig várom, hogy tervezgethessük a konkrét munkát! Remélem, nem ment el senki kedve a közjáték miatt!!!
Üdv Mindenkinek! Értőknek és Értetleneknek egyaránt!
Pont ezt akartam kérdezni: Betti, végül is eldöntöttük-tétek, mi lesz a téma? Vagy szokás szerint megint belealudtam az életbe?Egyszerűen nem bírom összeszedni az emlékeimet, csak azt tudom, hogy elvileg vagyok én is.
[quote=matrjoska;3275494]Ezek után engem csak csupán az érdekel, hogy mit varrunk és mikor kezdünk? Már alig várom, hogy tervezgethessük a konkrét munkát! Remélem, nem ment el senki kedve a közjáték miatt!!!
Üdv Mindenkinek!
Feltenném újra a kérdést várjunk 12-ig, vagy válasszunk mintát kevesebb főr. Most 11-en vagy 10-en vagyunk, attól függ hogy kell értelmeznem Berbuch üzenetét.
Utoljára sorcier módosította 2011-12-20, 04:45 PM-kor Oka: Betti1979 keresere
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Azt továbbra is fenntartom, mert hiszen úgy is benne vagyok a másikban: ha kerékkötője vagyok a folytatásnak, leginkább az átok Kos fejem miatt, akkor innét hagyjatok ki, nem sértődöm meg!
![]()
Andi
Én szeretnék varrni, de ha valakinek nem tetszik, szívesen "kiszállok"....
EZ nem tetszene nektek?
Berbuch! Miért ne lennél idevaló???
Én szívesen varrok Veled is!
A kávés meg nagyon tetszik, benne is van a 10 éves tervben
Szóval felőlem jöhet, de csak ha februárban kezdünk![]()
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Én kérlek: ne! (Ha én vagyok valaki. Meg egyébként is.)
Jól kimorogtuk magunkat, aztán szerintem ennyi. Sajnálom, ha felzaklattalak, de az fel sem merült bennem, miért kellene kiszállnod. Kávézzunk együtt - ha az lesz a nyerő - és kész. Ami így kezdődik, abból csak jó sülhet ki!
Betti! A másikban egy ponton én voltam a végecsapó. Mondd ki, mi legyen, aztán adj időpontot. Te vagy a főnök, különben tényleg még elrágicsálunk rajta x ideig.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)