Mert az a II, ez meg az I. , a 035. számú Prairie Garden.
Mivel szerelmese vagyok a gazoknak, ezért én erre szavazok, de összességében egyikre sem mondok nemet.
ÉÉÉsssss hogy én mit összekeresgéltem mindenhol (magamnál,itt a ch-n), mert tudtam hogy kettő van! Köszi!
És én is erre szavazok.
Zsuzsa/Zsazs
Köszönöm, nekem is ez tetszik jobban....
Ebbe több szín fonal van!
Akkor mit gondoltok a nevek belehímzéséről? Én szeretném, így szerintem annyit fogok változtatni, (már, ha szabad,) h kicsivel nagyobbak lennének a kockák, /hosszra/ és mindenki odahímezhetné a nevét.... Hm?
Sziasztok!
Én is a virágosra szavazok![]()
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Leadom a voksom én is erre a virágosra! Jaj, de jó!!!
16-os rusztikus aidára fogom csinálni, meg kell, hogy rendeljem, mert nálunk Szegeden ilyesmi nem kapható.
Üdv
Györgyi
Akkor a következő emberek támogatják a virágosat:
Mizsuzsa
Wzsazsa (beszállna a virágosba)
Matrjoska
Berbuch
Macleod
Domira
Betti1979
Még nem javasoltak, nem szavaztak semmire:
Kisvirágh
Bambi0925
lucamami78
Borboly
veronika76
Utoljára Betti1979 módosította 2011-12-22, 03:27 AM-kor
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Lányok, a virágos nekem is tetszik! Mindegy is, hogy az I vagy a II.![]()
Kedves Kislányok!
Irigykedve olvasom a készülődéseteket. Bíztam abban, hogy a második RR-be már én is részt tudok venni, de sajnos nem megy. Nem hogy nem javulok, bár a gyógytornász ezt állítja, én nem érzem jobbnak a kezem. Viszont én is nagy izgalommal várom, hogy alakul, mi lesz a választott minta, mikor kezditek, stb. A szurkolás megmaradt!
Tegyetek fel minél több képet!
Így ünnepek előtt kívánok mindenkinek nagyon boldog békés Karácsonyt. Kevés idegeskedést, sok mosolyt, sok finomságot és időt a hímzésre!
Kircsi
Sziasztok! Nekem is jobban tetszik a gazos. Bírom a Prairie Schoolert. De bármelyik jó.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)