Ennyit találtam hirtelen:
- sporteszközök megnevezése,
- memóriakártya készítése a rajzokból, játék a kártyákkal
- felület kitöltése a korcsolya rajzán (vágással, ragasztással, magvak szórásával, textillel)
Sziasztok.Ismetlodik a 2 evvel ezelotti tragediam,mindent veszitettem a gepemrol.sajnos az ido surget es nem tudok sokaig keresgelessel idot tolteni.Jovo heti temam gyerekek jateka telen,teli sportok.Mineden anyagot szivesen fogadok.Segitsetek rajtam.Koszonom
Ennyit találtam hirtelen:
- sporteszközök megnevezése,
- memóriakártya készítése a rajzokból, játék a kártyákkal
- felület kitöltése a korcsolya rajzán (vágással, ragasztással, magvak szórásával, textillel)
TÉLI SPORTOK:
Vagy az árnyékokból kitalálni - ha már ismerik az egyes sportokat - hogy melyik micsoda
Téli sportok.jpg
Sziasztok. Farsang témakörben keresek ötleteket nagycsoportosoknak anyanyelv és kézimunka tevékenységhez. Illetve I. napszakhoz is szívesen fogadok ötleteket (asztali játék, festés...). Köszönöm!
sziasztok!
Tudna nekem valaki ajánlani Magyar népmesét, amivel a közönséget meg tudná a fiam nevetni?
Sziasztok!
Olyan rajzokat, képeket keresek amin a számok vannak kézjellel mutatva. Tudjátok 1-es hüvelykujj, 2-es hüvelyk- és mutatóujj, stb. Nem találtam a neten semmi jót, de lehet csak nem jól kerestem. Ha valakinek van megköszönném ha megosztaná velem.![]()
Szia!
Én ilyet tudok "adni". (Forrás: net)
Számok.jpg
Sziasztok!
Testápolással, az orvos gyógyító munkájával kapcsolatban keresek ötleteket!
Előre is köszönöm!
100_4886.JPGscan0036.jpgscan0220.jpgMi ilyen sizo gyerekeket keszitettunk.
edike!
Tamás Eszter: Számolvasó (ezt már láttam valahol feltéve) vagy az Én is tudok számolni 1. 2. rész - Nemzeti Tankönyvkiadó.
Mindkettőben szabályos kézjelek vannak. Feltenni sajnos nem tudom. Hátha valaki segít.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)