.
A legkisebbeknek szóló színes lapozó a Vidám mesék című kötetből jól ismert, az egyik legnépszerűbb mese feldolgozása.
.
"Gyarapítani szeretnők szókincsünket, nem apasztani. ... nem riadunk vissza egy új szó alkotásától sem, .. Szívesebben fölelevenítünk egy szót a régi nyelvből, szívesebben élünk tájszóval is, semmint hogy unos-untalan idegennel tarkázzuk mondatainkat."
(Kosztolányi Dezső)
anonima75,Baba99,barba83,Borzosland,csikelszabokata,csizi001,Edit09,EleoNóra68,enikohogye,erabig,Jazzi,katicabog,kisszsuzsanna,Laurieka,Mami75,misuga,mPicúr,nandus,nefrisz,Nestea,Nhoque28,niki1986,okeata,Pironka,pöttyösdoboz,samko,Shaza Landar,soma-sk8,speedy151,szabiatti,szaem,szerpentin,szics65,vnmaria
Veress Zoltán: Irgum-Burgum Benedek, Tóbiás és Kelemen
Veress Zoltán: Rongy Elek, a példakép, Pinduri, a kis csuri
Nem az én érdemem![]()
Anikó
Itt vannak a kért Liza könyvek!
Utoljára Brigicó módosította 2012-01-26, 10:33 AM-kor
Zuhanó repülőgépen nincs ateista!![]()
Megtisztel az irigységed, sajnos, nem tudom viszonozni.![]()
Sziasztok!
Az előző topikból a nagy bumm után eltűntek a feltöltéseim, meg a hozzászólásaim egy része is. A feltöltéseim egyenként ellenőriztem, hogy élnek-e még, de nem; a hsz-eimet meg onnan tudom, hogy kevesebb lett, mert ha megnézem az összest, akkor nincs közte pár feltöltésem és a mellé írt üzenet, s csak azért emlékszem rájuk, mert egy sorozat felét raktam fel, a maradék meg itt pihen még várrva a digitalizálást. No, mindegy.
Ez az első adag pótlásom. A Trixi könyveket feltenném egyben valami filemegosztóra, de hogyan tudok szabályosan linket beszúrni az üzenetembe? Ha valaki tudja, írjon már egy privit (off-ozás törlésre kerül, így nem bizti, hogy találkozom vele), mert sehogy nem lelem a leírást, pedig már ki lett okosítva effelől szinte mindenki.
Zuhanó repülőgépen nincs ateista!![]()
Megtisztel az irigységed, sajnos, nem tudom viszonozni.![]()
apóka2,barba83,bbzsl,BEPiros,bneorma,Borzosland,Buksi22,Camille,cirike2,csipena,csizi001,Ecografo,Edit09,EleoNóra68,enikohogye,erabig,Erika6,Esperantisto,Éva Illés,firda,gina00,hajduf,Hamisciprus,hontalan,hungika,ildi610,ildikó31,Jazzi,jutkaAAA,kezi,kvjulia,Laurieka,Lexa28,LOVAGJOHANNA,Mami75,monika00,mPicúr,nandus,nefrisz,Nestea,nyaau,pierre1,pöttyösdoboz,Qwerf,Rubina,samko,Sarasvati,sebi53,Shaza Landar,soma-sk8,speedy151,spongyabandi,szerpentin,szics65,Tündemami,v78ildiko,vigilia,Világítótor,Yalan,zitacska
Szeretettel mindenkinek
VERDÁK
Hamarosan a II. rész is
http://data.hu/get/4679799/Verdak_1.pdf
Keresgélő - matricás kifestőkönyv
Formátum: JPG, GIF
méret kb. 30MB
Javaslat: eredeti méretben érdemes kinyomtatni.
(A4-es méretre nagyítva túl nagy felületet kellene kifesteni.)
**Hidden Content: Reply to see the content**
leporellók - képeskönyvek - lapozó
A három kismalac
Ezópus meséi
Holle anyó
Iciri-piciri
Piroska és a farkas
Vuk, a kisróka
Devecseri Gábor: Állatkerti útmutató
Finy Petra: A tesó-ügy
Móricz Zsigmond: Iciri-piciri (kifestővel)
Este van, este van (Arany János, Reich Károly)
Formátum: PDF (JPG összefűzés)
10 könyv mérete kb. 64MB
**Hidden Content: Reply to see the content**
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)