KedvesFórumozók,
a Gyereksarok tematikus topikjainak jó áttekinthetősége érdekében a kéréseiteket, kérdéseiteket kérlek ide írjátok, miután használtátok a Részletes Keresés vagy a Keresés a témában opciókat.
ne köszönömökkel teljen meg a topik, használjátok a Köszönöm gombot, vagy privát üzenetet.
a keresett anyagokat az adott téma topikjába tegyétek és ide írjatok, hogy melyik üzenetben, hol található.
a már teljesített kérések, (és a nem teljesítetteket is egy hónapig tartjuk) törlésre kerülnek, és a nyilvánossá tett e-mail címek is!
köszönöm a munkátok,
boldog új évet!![]()
“Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)
MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
** működik a régi CHAT **
Kisgazd'asszony vagyok én,
sütni-főzni tudok én,
a rántást megkavarom,
a húst összevagdalom.
Kipp-kopp, kipp-kopp,
töröm a mákot.
dagasztom a kalácsot.
Ha piszkos lesz a ruhám,
a teknő készen áll.
Ki is mosom, csavarom,
a kötélre akasztom.
(Óvodában játékos mozdulattal- kavargatás, vagdalás, diótörés, dagasztás...stb)
Szeretettel üdvözlök minden kedves pedagógus kollégát, és örömteli, hasznos időtöltést kívánok a gyerekek körében. Nem tudom, jó helyen érdeklődök-e?
A romániai óvodapedagógusoktól kérdezném, hogy ti milyen konkrétumokat tudtok a 0 osztállyal kapcsolatosan? Hogyan valósítható meg falvakon, ahol az iskolában már összevont osztályok vannak? Hány gyerekkel indulhat (min, max), ki taníthat? Nekünk azt mondták, hogy óvónő is, ha kettős képesítése van. És a tanítónak nem kell kettős képesítés?! Kötelező módon az iskolában kell működnie? Az összevont osztályok mellett mennyire tudja felkészíteni egy tanító a gyereket az iskolai életre?
Még rengeteg kérdés születik meg bennünk, nap, mint nap, de sajnos választ nem találtunk még rájuk. Sajnos, a mai értelmezés szerint az óvódapedagógusokra van a legkevésbé szükség, az igazgatók úgy próbálják megoldani a kényszerhelyzetet, hogy mentik az iskolát, hagyják az óvodát.
Medve nóta
Irgum-burgum, dörmög a medve
Meddig tart el még ez a tél
Lassan kifogy a tüzelőfája
Kint meg fú az északi szél
Elfogyott a lépes méz
Nincsen táncolni sem kedve
Amíg a kamra üresen néz
Ha nem jön a tavasz, sose lesz nyár
Vidámabban szólna a nóta
Ha zöldellne a téli határ
Keresem a Das neue deutschmobil 2. szójegyzéket.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Keresem Adamikné Jászó Anna - Fercsik Erzsébet- fejlesztő olvasókönyvet! Akinek megvan az tegye már fel legyen szíves! Nagyon fontos lenne!!!!!!
Köszönöm
Sziasztok!
Keresem a mozaikos nyelvtan 3B felmérőket!
Amiket találtam az nagyon régi fajta, a3A az új de a párját szeretném. Ha valaki segítene azt megköszönném!!!
Sziasztok!
A mozaik nyelvtan 3B felmérőket keresem!! Amiket találtam azok mind régiek. Az A csoportos az új de a B régi. Ha valaki tud segítsen!
Köszönöm
Sziasztok! Irodalom 7.osztályos felmérők valakinek (MOZAIK) nagyon fontos lenne
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)