Ezt az oldalt ismeritek?
Lehet, hogy csak nekem új, de úgy megörültem, amikor megláttam. Már egy sínadrágot meg is varrtam róla. Ráadásul folyamatosan bővül.
Kezdem sajnálni, hogy nem figyeltem annak idején az orosz órákon.
jolikaM
Sziasztok!
Ehhez a felsőhöz keresek szabásmintát... Tud valaki segíteni?...
Köszönöm!![]()
Köszönöm nagyon szepen Shaara, hogy föltettel Burda plus lapokat. Most hogy belemelyedek jobban a varrasban, gondoltam ezekre, mert en is elegge telt vagyok es ötleteket keresek. Legyen egy szep ested!
Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
- Thich Nhat Hanh
"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni." (Mahatma Gandhi)
Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.
Kedves Mindenki!
Angol pólya szabásmintára lenne szükségem.
Előre is köszönöm.
31012013475.jpg Ez a masni a masodik befejezett munkam, kesöbb fölteszem az elsöt is, most momentan nincs nalam. Nagyon büszke vagyok erre, meg ha nem is a legjobb, de ez is egy sikerelmeny.
Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
- Thich Nhat Hanh
"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni." (Mahatma Gandhi)
Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.
Itt az elsö befejezett mobiltarto, kezdökent nem is olyan rossz. 02022013475.jpg Ilyen fonalam volt keznel
- Thich Nhat Hanh
egy nagyon jo oldalra bukkantam, ahol sok gratis szoknya szabasminta lathato.
ez is varros, kezdöknek leginkabb mint en vagyok.
remelem, hogy tudtam segiteni.
szep estet!
Utoljára Hannoka módosította 2013-02-05, 03:47 PM-kor
- Thich Nhat Hanh
Sziasztok
Én 2013-as burdát keresek!
Akinek meglenne nagyon megköszönném, előre is!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)