Tudom még odébb van, de hoztam egy kis húsvéti előzetest.
A két utolsó nagy himzést évekkel ezelőtt kezdtem el, és már csak kevéske hímezni, illetve kontúrozni való volt rajtuk.
A 6 szög alakú, szétnyithatós varródoboz pedig a Lányomnak készült.
Kartonra van anyag felkasírozva.
ágó763,Alasseia,Ametiszt.01,Anita.Kovacs,anyuci26,anyus12,Banjole,banuta,Betti1979,bogyimami51,Boszis,Cat,celebre,Csipke,Edet,FRenikeee,gabicu,gipszecske,Gyagnes,hagymacska',Hurtáné,KamillaMamilla,kipling,kircsike,kissalma5,kisvirágh,leiahhh,Lív75,macleod,mágika10,Maria Törökné,mcb,Mikcsuné,mime,Mizsuzsa,Monesz13,Nadry,napsugár7127,Nyenyika,otunde,ringalex,shaara,sorcier,Szilvi33,Szimbolicki,valeree82,vera361,xenilla,zsuzsóka0428,zzsuzsa
Sziasztok Lányok, Asszonyok!
Babona id, babona oda, én a Szilveszter estét átbökögettem,és a az Új Évet is tűvel a kezembe, no a másikban azért volt egy pohár pezsgő is, köszöntöttem.
De én úgytudom,hogy amit az év első napján teszel, azt fogod tenni egész évben!
Mit kívánhatnék nektek, magamnak, természetesen bökögetésben gazdag Új úvet, és minden szépet és jót!
Mutatom az eredményt!
Ezt a képet még tavaly csináltam egy barátnőmnek:
Sziasztok,
ma készültem el az idei első kis képpel. Majd kereteztetni kell. Szerintetek milyen keret illene hozzá?
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Elkészültem a naptárral.![]()
sziasztok.
szeretnék feltenni kész munkákat, de a képfeltöltésnél csak azt engedi, ha URL-t írok be. a Gépemről hogy tudok képet feltölteni?
Dia
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)