lehet, hogy nem tökéletes, de nekem igen![]()
Sziasztok!
Eddig csak nézegettem a Ti csodás munkáitokat és töltögettem le szebbnél szebb mintákat. Most szeretném megmutatni, hogy mire jutottam. Köszönöm.
További szép estét!
ágó763,Alasseia,Ametiszt.01,Anita.Kovacs,Betti1979,bogyimami51,Borboly,Cat,Cicáspanni,Edet,emama63,FRenikeee,gabicu,galano,goblen,Gyagnes,Hurtáné,KamillaMamilla,kaszasza,kircsike,Kirjava,kissalma5,leiahhh,macleod,mágika10,mcb,Mikcsuné,Nadry,napsugár7127,nefrisz,Nora82,pgypné,revoj,shaara,sorcier,Szilvi33,Szimbolicki,valeree82,xenilla,zsuzsóka0428
Eheti munkám eredménye.
Naplóborító.
Gyagnes segítségével.
Ágikám sok,sokérte.
Alasseia,Ametiszt.01,Anita.Kovacs,anyus12,Becski,Betti1979,Borboly,Boszis,csékata,Edet,FRenikeee,gabicu,galano,gipszecske,Gyagnes,Hurtáné,KamillaMamilla,kircsike,Kirjava,kissalma5,macleod,mágika10,mcb,Mikcsuné,mime,Monesz13,Nadry,napsugár7127,nefrisz,revoj,rychly,shaara,sorcier,Szilvi33,Szimbolicki,valeree82,xenilla
Tralala mintás párnák, karácsonyi ajándéknak készültek. Egy párna és hozzá két párnaközép.
Alasseia,Ametiszt.01,Anita.Kovacs,anyuci26,Betti1979,bogyimami51,Borboly,csékata,Edet,FRenikeee,gabicu,galano,Hurtáné,KamillaMamilla,kircsike,Kirjava,kissalma5,Lív75,macleod,mágika10,mcb,meklari,Mikcsuné,Mizsuzsa,Nadry,napsugár7127,nefrisz,pgypné,revoj,rychly,shaara,sorcier,stomama,sumeg,Szilvi33,Szimbolicki,valeree82,xenilla,zzsuzsa
EMS Roses Lillies
Hát ez is elkészült![]()
Nemrég készült el, még nincs mosva-vasalva. Eredetileg falióra mintája, a számlap helyére került az idézet.
Ágikám hát ennyi van kész.![]()
Még tart a szerelem a Powell minták és köztem...![]()
Mosás és vasalás még hátra van, na meg a kereteztetés...
ágó763,Alasseia,Ametiszt.01,Anita.Kovacs,anyuci26,Banjole,Becski,Betti1979,bogyimami51,Borboly,Boszis,Egom,emama63,énekmondó,FRenikeee,gabicu,goblen,Gyagnes,ibii,KamillaMamilla,kaszasza,kircsike,leiahhh,Lív75,mágika10,Mikcsuné,mime,Mizsuzsa,napsugár7127,nefrisz,pgypné,revoj,shaara,sorcier,stomama,Szilvi33,Szimbolicki,valeree82,xenilla,zzsuzsa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)