A karácsonyi képet kivételesen magunknak varrtam (mert megérdemlem) az angyalka pedig egy barátomra vigyáz...
Alasseia,Ametiszt.01,Anita.Kovacs,anyus12,Ateragram,banuta,Becski,Betti1979,bogyimami51,Boszis,celebre,Egom,emama63,FRenikeee,gabicu,Gyagnes,Hurtáné,ibii,KamillaMamilla,kaszasza,kircsike,kissalma5,Lív75,lucamami78,macleod,mágika10,mcb,Mikcsuné,Mizsuzsa,napsugár7127,nefrisz,pgypné,revoj,shaara,sorcier,stomama,Szilvi33,Szimbolicki,valeree82,xenilla,zzsuzsa
Igaz nem kersztszemes, de azért megmutatom:
Sziasztok!
Mutatom az utolsó munkáimat.A fényképezés még mindig nem tökéletes.
ágó763,Alasseia,Ametiszt.01,Anita.Kovacs,anyus12,Ateragram,Betti1979,birizli,bogyimami51,Borboly,celebre,Edet,FRenikeee,gabicu,Gyagnes,Hurtáné,KamillaMamilla,kircsike,kissalma5,Lív75,lucamami78,macleod,mcb,Mikcsuné,mime,Mizsuzsa,Monesz13,napsugár7127,nefrisz,pgypné,Pogika,revoj,shaara,sorcier,stomama,Szilvi33,Szimbolicki,valeree82,xenilla
Szervusztok Kicsi lányok!
Sajnos karácsony előtt nem készülhettek képek az útnak induló meglepi ajándékokról, de most végre én is mutathatok nektek valamit.
Az egyik legkedvesebb mintáim egyike ez a két kis mókus.
Nem fali képnek készültek, hanem egy apró "jelképes" kis terítőnek, ezért nem hímeztem rá a mintához tartozó keretet és alsó díszítősort.
Nem tudom miért, de úgy éreztem, hogy a középső motívumot teljesen ki kell emelnem, mert gyönyörű, és ha már a fő motívum piros, akkor így lettek a mókuskák feketék.
Már csak a széléről egy vékony kis fekete csipke szegély hiányzik, nem kaptam piros csipkét, igazából azt szerettem volna a szélére varrni.
/Sajnos én nem vagyok profi feltöltő, ezért a képeket nem tudtam úgy feltenni ahogyan ti, de KLIKKELJETEK a képre és nagyobb lesz!/
Utoljára Alasseia módosította 2012-02-05, 06:08 AM-kor
There are Fairies at the Bottom of Our Garden - valamelyik újságból, mondjuk Cross Stitch Collection, vagy ilyesmi (Tündérek vannak a kertünk mélyén.)
Fiók mélyén kotorásztam MUK-ok után (NEM KELLETT nagyon kotorászni), és találtam egy adag régebbi próbálkozást. Gondoltam, töltök néhányat, nehogy azt higgyétek, mindig csak a szám jár. (A próbálkozás nálam azt jelenti, hogy mindig valami érdekelni kezd, és azért állok neki, de nem csinálok belőle trendet. ) Itt ez a rengeteg szín fogott meg, és leginkább a gyűszűvirágra gerjedtem, amit nagyon szeretek.![]()
Fényképezni továbbra sem tudok.![]()
ágó763,Alasseia,Ametiszt.01,Anita.Kovacs,Ateragram,Banjole,Becski,birizli,bogyimami51,Borboly,celebre,Csillagszem58,csondita,d0r1baba,Edet,Egom,emama63,FRenikeee,gabicu,gipszecske,Hurtáné,ibii,ildo52,kader,KamillaMamilla,kircsike,kisvirágh,Lív75,lucamami78,mágika10,mcb,Mikcsuné,mime,Monesz13,Nadry,napsugár7127,nefrisz,pgypné,revoj,shaara,sorcier,stomama,Szilvi33,Szimbolicki,szszreni,vakvarjucska,valeree82,xenilla
Di tutto di piu
Tavaly karácsonykor.
ágó763,Alasseia,Ametiszt.01,Anita.Kovacs,Ateragram,Betti1979,birizli,bogyimami51,Borboly,celebre,Edet,Egom,FRenikeee,gabicu,gipszecske,goblen,Hurtáné,ildo52,KamillaMamilla,kircsike,kisvirágh,Lív75,lucamami78,mágika10,mcb,Mikcsuné,Nadry,nefrisz,pgypné,revoj,shaara,sorcier,stomama,Szilvi33,Szimbolicki,vakvarjucska,valeree82,xenilla,zzsuzsa
Kedves Macleod!
Nagyon szép lett! Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velünk, mert:
én nagyon-nagyon szeretném elkérni a leszámolható mintáját! Már olyan régen keresek egy ilyen mintát... bár nem hiszem, hogy gyorsan elkészülnék vele!
Dehogynem! Pont azt fotóztad le, ami nekünk a lényeg!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)