Kérdezni szeretném, nincs valakinek esetleg olyan kötésmintája - tettem fel néhány példát -, ami medve-, állatkötésre "való", de nem több darabból kell összevarrni, hanem fogyasztással, szaporítással oldja meg a dolgot? Sok olyan mackóm van, ami több darabos, de lusta vagyok, nem szeretek varrni. Van egy mackó, amit csak fényképen láttam, jacquard mintás az egész állat, annyira jól néz ki, de hátha sikerül egyben kötött mintát találnom.
Ezt a gyönyörűséget sajnos, gőzöm sincs, honnét töltöttem le. Felületesen ránéztem, és eltettem, hogy majd egyszer ... köszönöm, az alkotónak ... De nagy felületességemben én ezt horgolásnak néztem, és közben nem. Ismeri esetleg valaki a mintát, vagy saját találmány lehetett?
Van csomó Amigurumi-m, csak szét kell nézzek köztük, és van más is jó néhány. A kendő nekem is rémlik, hogy meg kell legyen, de annyi időm sincs mostanság, hogy átnézzem, amiket letöltögettem. Csak töltöm és töltöm, de belelapozni már nem sikerül.Remélem este lesz pár percem átfutni a játékokat. Ha holnap estig nem reagálok, csak ordíts rám nyugodtan.
Sziasztok!
Igaz, hogy nem a horgolás a profilom, de most innen szeretnék segítséget kérni. Horgolt pillangó mintát keresek, ha tud valaki segíteni, nagyon megköszönöm.
Amaresz
1.
2
agi7606,Amaresz,Bebice,Becski,Blujza,borbenyi,borcsimama,brumi24,bzsuzsa61,Eve13,Hannoka,HnéMari,joszoka,kantorpista,Karmin,Kerti Viola,kisilus,klavikord,Kriza_Bp,lebeke,Mami62,Márta nena,müriel,nagyedó,napsugár7127,Óvó néni,pandi722,pityu999,poetyi,pregike,rezsobea,Rhoda,Szofika3,teliagi,tgizike,tika6427,vaczila,vicski
3
lányok horgolt hinta mintát keresek
hátha van valakinek
Nagyon köszönöm a pillangókat![]()
Amaresz
Agavé,akireiyledre,alfy3,anyuci26,bellucci,Blujza,Bonnes,Bulblet,catherwild,csendes1,Csiiibe,Csilla5,csuppancs,Elfin72,Encike22,Éva Illés,Horváthné Margó,illmon,inga,jazmin67,jucica312,judojudy,kalevala22,KamillaMamilla,kisilus,klavikord,kmaresy,lebeke,lerr,lerzsi61,Maghera,marcsikamarcsika,marim,Márta nena,Miniduck,mPicúr,napsugár7127,nba,Nyufli,Pogika,Pompadour66,Rhoda,stomama,t.agi74,tgizike,veronika69,vicski,Vik tor,wicus
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)