3. oldal, összesen 112 ElsőElső 1234561353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 1111

Téma: Kötes,horgolas 2012-2013

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,884
    Köszönet
    7,979
    33,859 alkalommal 3,156 üzenetét köszönték meg

kérés, kérdés

Kérdezni szeretném, nincs valakinek esetleg olyan kötésmintája - tettem fel néhány példát -, ami medve-, állatkötésre "való", de nem több darabból kell összevarrni, hanem fogyasztással, szaporítással oldja meg a dolgot? Sok olyan mackóm van, ami több darabos, de lusta vagyok, nem szeretek varrni. Van egy mackó, amit csak fényképen láttam, jacquard mintás az egész állat, annyira jól néz ki, de hátha sikerül egyben kötött mintát találnom.

Ezt a gyönyörűséget sajnos, gőzöm sincs, honnét töltöttem le. Felületesen ránéztem, és eltettem, hogy majd egyszer ... köszönöm, az alkotónak ... De nagy felületességemben én ezt horgolásnak néztem, és közben nem. Ismeri esetleg valaki a mintát, vagy saját találmány lehetett?
    Csatolt képek Csatolt képek

2. 5 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Apr 2009
    Hol
    Alsópáhok
    Üzenet
    158
    Köszönet
    937
    468 alkalommal 70 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    Kérdezni szeretném, nincs valakinek esetleg olyan kötésmintája - tettem fel néhány példát -, ami medve-, állatkötésre "való", de nem több darabból kell összevarrni, hanem fogyasztással, szaporítással oldja meg a dolgot? Sok olyan mackóm van, ami több darabos, de lusta vagyok, nem szeretek varrni. Van egy mackó, amit csak fényképen láttam, jacquard mintás az egész állat, annyira jól néz ki, de hátha sikerül egyben kötött mintát találnom.

Ezt a gyönyörűséget sajnos, gőzöm sincs, honnét töltöttem le. Felületesen ránéztem, és eltettem, hogy majd egyszer ... köszönöm, az alkotónak ... De nagy felületességemben én ezt horgolásnak néztem, és közben nem. Ismeri esetleg valaki a mintát, vagy saját találmány lehetett?
    Hogyha a kendőre gondolsz, akkor az nekem is megvan a gépemen, de egyszerűen nem találom. Holnap még megnézem, mert szerintem ki is nyomtattam a mintát.
    Talán a ravelry oldaláról mentettem el.

4. A következő tagok köszönték meg bbbbi üzenetét:

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Románia
    Üzenet
    1,282
    Köszönet
    5,033
    19,958 alkalommal 1,310 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése

Van csomó Amigurumi-m, csak szét kell nézzek köztük, és van más is jó néhány. A kendő nekem is rémlik, hogy meg kell legyen, de annyi időm sincs mostanság, hogy átnézzem, amiket letöltögettem. Csak töltöm és töltöm, de belelapozni már nem sikerül. Remélem este lesz pár percem átfutni a játékokat. Ha holnap estig nem reagálok, csak ordíts rám nyugodtan.

6. A következő tagok köszönték meg shaara üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2011
    Hol
    Gyöngyös
    Üzenet
    51
    Köszönet
    220
    112 alkalommal 16 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Igaz, hogy nem a horgolás a profilom, de most innen szeretnék segítséget kérni. Horgolt pillangó mintát keresek, ha tud valaki segíteni, nagyon megköszönöm.
    Amaresz

Regisztrált
    Jul 2009
    Hol
    Görbeháza
    Üzenet
    139
    Köszönet
    252
    1,202 alkalommal 120 üzenetét köszönték meg

horgolt pillangók

1.
    Csatolt képek Csatolt képek

Regisztrált
    Jul 2009
    Hol
    Görbeháza
    Üzenet
    139
    Köszönet
    252

Regisztrált
    Jul 2009
    Hol
    Görbeháza
    Üzenet
    139
    Köszönet
    252

Regisztrált
    Sep 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    80
    Köszönet
    98
    124 alkalommal 32 üzenetét köszönték meg
    lányok horgolt hinta mintát keresek
    hátha van valakinek

Regisztrált
    Jul 2011
    Hol
    Gyöngyös
    Üzenet
    51
    Köszönet
    220
    112 alkalommal 16 üzenetét köszönték meg
    Nagyon köszönöm a pillangókat
    Amaresz

Regisztrált
    Jan 2012
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    22
    Köszönet
    600
    609 alkalommal 21 üzenetét köszönték meg

Cardellino Flower Scarf

Csatolt file-ok Csatolt file-ok

3. oldal, összesen 112 ElsőElső 1234561353103 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •