93. oldal, összesen 114 ElsőElső ... 438390919293949596103 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 921-tól/től 930-ig összesen 1135

Téma: Kötes,horgolas 2012-2013

Regisztrált
    Apr 2011
    Hol
    Miskolc
    Üzenet
    214
    Köszönet
    822
    1,573 alkalommal 157 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző shaara Üzenet megjelenítése
    De akkor sima két ráhajtásos pálcák lesznek, de hogy alakul ki a minta. Mármint hogy szépen látszanak a kész papucson a láncszemek a színén, mint a kötésnél a mackókötés? Közben meghorgoltam a talpát (nekem kellet rá még egy sor), de akárhogy próbálkozom, nem akar úgy kinézni a felső rész, mint a képen.
    Ahogy néztem, és így láttam a mintádat:
    A második képen van a cipőcske felsőrésze. Itt az első sorban(3-as a jelölése) egyráhajtásos pálcák vannak.A második sorban (4) szintén 1RP-k, elölről kell ölteni. Az (5) -ös sorban kétráhajtásos pálcák vannak váltakozva elölről, ill. hátulról.De nem a pálca felső szemébe öltesz,hanem a szem alatt tulajdonképpen a pálcát öltöd körbe.
    A balra nyitott kampó: elölről veszed fel a hurkot a pálca körül.
    Jobbra nyitott kampó : hátulról veszed fel a hurkot.
    A harmadik képen van a cipőcske talpa, ezek sima 1RP-k.
    Az a rész ,ami a boka körül van,az szerintem lemaradt,ezeket másoltam most ide be,hátha nincs meg neked.Azért még utána nézek, biztos ami biztos.(ha már belekotyogtam)ES1.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=8-r-93HsJn4 elölről-
    http://www.youtube.com/watch?v=UPQhrh7cOic háátulról beleöltött
    Utoljára ibii módosította 2013-02-03, 04:08 AM-kor

"Meg kell tanulnod megtenni mindazt, amiről azt mondtad, hogy meg akarod tenni "
    /Katherine Mansfield naplójából /

2. 2 tag köszönte meg ibii üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2009
    Hol
    Marosvasarhely
    Üzenet
    52
    Köszönet
    3
    3 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Haliho! A neten talaltam ezt a ket kepet, valakinek nincs meg veletlenul a minta vagy esetleg tudna valaki segiteni, hogy hol talalhatnam meg? Koszonombolero.jpgruha.jpg

Regisztrált
    Mar 2008
    Hol
    Ukrajna
    Üzenet
    98
    Köszönet
    292
    466 alkalommal 58 üzenetét köszönték meg
    Én már meghorgoltam a kislányomnak.Egy szerű ananészminta.Először a derékrészt horgoljuk,láncszemes ívekkel,aztán felfelé szaporítás nélkül az ananászminta.(9 egyráhajtásos pálca,aztán egyráhajtásos pálca.láncszem,egyráhajtásos pálca,láncszem... következő sor:minden pálca közti láncszembe 3 láncszemből ív.)
    A megfelelő magasság elérése után befejezzük a felső rész horgolását.Hozzákezdünk a szoknyarészhez,körben dolgozunk.ugyanaz a minta,csak sűrűbben szedjük az első sorban az ananászokat.A bővítést én az ananászok közötti láncszemek szaporításával értem el.Majd lefotózom, és felteszem a képoet.Más mintát ehhez a ruhához nem találtam.Keresőbe beírni:ananászminta,és kijön az alap.Ennyit tudtam segíteni,remélem,elég...

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Románia
    Üzenet
    1,284
    Köszönet
    5,058
    20,003 alkalommal 1,311 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző ibii Üzenet megjelenítése
    Ahogy néztem, és így láttam a mintádat:
    A második képen van a cipőcske felsőrésze. Itt az első sorban(3-as a jelölése) egyráhajtásos pálcák vannak.A második sorban (4) szintén 1RP-k, elölről kell ölteni. Az (5) -ös sorban kétráhajtásos pálcák vannak váltakozva elölről, ill. hátulról.De nem a pálca felső szemébe öltesz,hanem a szem alatt tulajdonképpen a pálcát öltöd körbe.
    A balra nyitott kampó: elölről veszed fel a hurkot a pálca körül.
    Jobbra nyitott kampó : hátulról veszed fel a hurkot.
    A harmadik képen van a cipőcske talpa, ezek sima 1RP-k.
    Az a rész ,ami a boka körül van,az szerintem lemaradt,ezeket másoltam most ide be,hátha nincs meg neked.Azért még utána nézek, biztos ami biztos.(ha már belekotyogtam)ES1.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=8-r-93HsJn4 elölről-
    http://www.youtube.com/watch?v=UPQhrh7cOic háátulról beleöltött
    Köszönöm szépen. Azt hiszem, értem. Majd holnap kiderül, ha kipróbálom.
    A krokodil mintát már ismerem (ami legfelül van), horgoltam karácsony előtt egy fenyőt így, csak a papucs felső része aggasztott, de hála neked az is megoldódott.

6. A következő tagok köszönték meg shaara üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2009
    Hol
    Marosvasarhely
    Üzenet
    52
    Köszönet
    3
    3 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző lili.77 Üzenet megjelenítése
    Én már meghorgoltam a kislányomnak.Egy szerű ananészminta.Először a derékrészt horgoljuk,láncszemes ívekkel,aztán felfelé szaporítás nélkül az ananászminta.(9 egyráhajtásos pálca,aztán egyráhajtásos pálca.láncszem,egyráhajtásos pálca,láncszem... következő sor:minden pálca közti láncszembe 3 láncszemből ív.)
    A megfelelő magasság elérése után befejezzük a felső rész horgolását.Hozzákezdünk a szoknyarészhez,körben dolgozunk.ugyanaz a minta,csak sűrűbben szedjük az első sorban az ananászokat.A bővítést én az ananászok közötti láncszemek szaporításával értem el.Majd lefotózom, és felteszem a képoet.Más mintát ehhez a ruhához nem találtam.Keresőbe beírni:ananászminta,és kijön az alap.Ennyit tudtam segíteni,remélem,elég...
    Nagyon szepen koszonom....megprobalom, de azert a kepet szivesen megneznem, ugyhogy varom. Milyen fonalat tudnal ajanlani hozza?
    Meg egyszer koszonom szepen.
    A bolerohoz valami otlet?
    Utoljára brigit11215 módosította 2013-02-03, 09:08 AM-kor

Regisztrált
    Mar 2012
    Hol
    Székesfehérvár
    Üzenet
    78
    Köszönet
    641
    753 alkalommal 51 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző tymyl Üzenet megjelenítése
    Sziasztok.
    Sürgősen véleményetekre lenne szükségem. Elindítottam egy horgolt táskát és szeretném tudni hogy szerintetek milyen. Karácsonyi ajándéknak megfelelne-e? persze még kell rá fül és némi igazítás. Köszi.Csatolás 991615
    Próbálom ezt a mintát megcsinálni, de nem igazán akar összejönni. Horgolófonalam van itthon azzal kezdtem el. Előfordulhat, hogy a kötőfonal másként viselkedik mint a horgolófonal vagy valamit nagyon rosszul csinálok?

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    otthon
    Üzenet
    30
    Köszönet
    712
    25 alkalommal 7 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!
    Szeretném ezt a babát a keresztlányomnak meghorgolni. Valakinek nincs meg véletlenül a mintája?
    Előre is köszi : )
    Little Baby with open mouth by Marike van Loo

© L33ntj3

10. A következő tagok köszönték meg zsuzsiga üzenetét:

Regisztrált
    Apr 2011
    Hol
    Miskolc
    Üzenet
    214
    Köszönet
    822
    1,573 alkalommal 157 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző ringalex Üzenet megjelenítése
    Próbálom ezt a mintát megcsinálni, de nem igazán akar összejönni. Horgolófonalam van itthon azzal kezdtem el. Előfordulhat, hogy a kötőfonal másként viselkedik mint a horgolófonal vagy valamit nagyon rosszul csinálok?
    Így nem igazán lehet tudni,hogy mi a gondod vele.Szerintem fényképezd le.Úgy biztosan többen tudunk majd segíteni.Minden fonal más és más,kötőfonalakkal is ugyanúgy lehet horgolni,de persze attól függ minden,hogy milyen hatást szeretnél elérni.

"Meg kell tanulnod megtenni mindazt, amiről azt mondtad, hogy meg akarod tenni "
    /Katherine Mansfield naplójából /

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Esztergom
    Üzenet
    357
    Köszönet
    1,198
    5,207 alkalommal 341 üzenetét köszönték meg

kérés

Sziasztok!

Ezt szeretném elkészíteni, valakinek lenne hozzá leírása?
    köszönöm

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Esztergom
    Üzenet
    357
    Köszönet
    1,198
    5,207 alkalommal 341 üzenetét köszönték meg

Horgolás a patcswork jegyében

Horgolás a patcswork jegyében című könyv meg van valakinek?
    Feltöltené?
    köszönöm
    Csatolt képek Csatolt képek

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •