Képem nincs, de megpróbálom leírni hogyan varrom én. Igaz, ha lehet kihagyom, pedig nem olyan macerás.
Akkora cipzárt választok, amekkora a zseb, jobban mondva akkorára szabom a zsebet, amekkora a cipzár.A zseb anyagából szabok egy kb.4-5 centis csíkot is még, amilyen széles a zseb. Ezt a csíkot varrom a cipzár egyik oldalára, majd a zsebet a másik oldalára. Ezután egy-egy centit behajtva a keskenyebb részével felfele rátűzöm körbe a bélésre. A cipzárnál igyekszem minél közelebb menni a két oldalán levő vas részhez.
Most, hogy leírtam, jutott eszembe, hogy te biztos olyan zsebre gondolsz, ami nem kívülről van rátűzve, hanem belső zseb és csak a cipzár látszik. Találtam pár linket:
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
[QUOTE=shaara;3681344]Képem nincs, de megpróbálom leírni hogyan varrom én. Igaz, ha lehet kihagyom, pedig nem olyan macerás.
Szia Sára!
Annyira aranyos vagy, hogy mindíg segíteszAz is nagyon jó, hogy leírtad a külső zseb elkészítését, de a linkek nagyon jók. Nem mondom, hogy mindent értek, de már közelebb vagyok hozzá, mit eddig voltam.
Puszi érte
Ili,
ja közben én is találtam linket. igaz nem magyar.
Utoljára Vera58 módosította 2013-01-23, 01:31 PM-kor
fényképezőm 009.jpgfényképezőm 010.jpgfényképezőm 012.jpgstrand tatyó.jpgstrand tatyó nyitva.jpg
Ezek készültek mostanában. A strandtáska elég nagy, pléd, papucs, minden belefér. Egy karabínerrel összébb vehető, ha kevesebb dolog kerül bele, úgy csinosabb. A füle olyan hosszú, hogy vállra vehető.
Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked. /Pam Brown
Nagyon szép és ötletes a takaró!
Szeretnék mindenkit üdvözölni! Most találtam rá erre az oldalra, ez lesz az első jelentkezésem.Judit
Igen, a legjobb az lenne és Neked is úgy lenne könnyebb később is foltvarrnod, ha elvégeznél egy alaptanfolyamot. Aztán már a többi könnyebben megy majd. Nagyon sok jó könyv, nagyon sok jó és nem irigy foltvarró van, aki szívesen megosztja veled azt amit tud és te is szeretnél tudni. A tanfolyam után pedig keress egy csoportot ahová eljárhatsz, mert nagyon jó egy olyan csapathoz tartozni, akikkel ugyanaz a dolog érdekel.
Sziasztok! Szeretettel üdvözlök mindenkit! Ez az első jelentkezésem!![]()
Patchwork spezial 2013,1
Dolgozgattam kicsit:
fényképezőm 023.jpgfényképezőm 020.jpgfényképezőm 018.jpg
Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked. /Pam Brown
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)