1. oldal, összesen 86 12341151 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 859

Téma: Bevándorlás Kanadába II /2012/

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    Canada
    Üzenet
    1,520
    Köszönet
    3,430
    2,682 alkalommal 1,088 üzenetét köszönték meg

Bevándorlás Kanadába II /2012/

A beszélgetést itt folytatjuk!

Fontos kiegészítések:

Hivatalos oldal:
    http://www.cic.gc.ca/english/index-can.asp

For new immigrants: http://www.cic.gc.ca/english/residen...immigrants.asp

Answer a few questions and we can help you understand how to visit, study or live in Canada:

http://www.cic.gc.ca/ctc-vac/cometocanada.asp

2. 3 tag köszönte meg Frank-FHI üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    Canada
    Üzenet
    1,520
    Köszönet
    3,430
    Amint látjátok, egy kicsit rendezkedtünk... nyitottunk új alfórumokat és nyituk új témákat is.

A bevándorlásba több témakör is beletartozik de ezt a beszélgetős topikot így folytatjuk, ahogy kialakult, több témakört felölelve.

További jó beszélgetést!

Azoknak akik csak most kapcsolódnak bele a beszélgetésbe, azoknak ajánlom az első részt:

http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=3612

4. 8 tag köszönte meg Frank-FHI üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    a gep elott
    Üzenet
    317
    Köszönet
    97
    102 alkalommal 69 üzenetét köszönték meg
    Meg kicsit szokni kell, de igy atlathatobb lett a bevandorlas resz.

6. 3 tag köszönte meg sani07 üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    Canada
    Üzenet
    1,520
    Köszönet
    3,430
    Tervezzük még egy alfórum létrehozását, ahol csak információk lesznek és nem csevegés. Talán akkor kevesebb lesz a visszatérő kérdés és pl. a cic.gc-t és részeit sem kell ezerszer bemásolni.... csak átirányítani az érdeklődőt az alfórumra... valami "Infobörze" vagy ilyesmi.

8. 6 tag köszönte meg Frank-FHI üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2012
    Hol
    Earth
    Üzenet
    2
    Köszönet
    0
    5 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Üdvözöllek Titeket,

Két heti olvasás után jutottam oda, hogy regisztráljak és megírjam első bejegyzésem. Találkoztam rémesen rosszindulatú hozzászólásoktól, a nyersen megírt tárgyilagoson át a kedves és valóban segítőkész tanácsokig.

Elolvastam a hivatalos oldalakat is és úgy gondolom ez remek annak, aki tervezgetési fázisban van csak, illetve van egy-két éve arra, hogy kitelepüljön. Azonban úgy gondolom, sokakban amikor megszületik a döntés, a lehető leggyorsabban kívánják azt megélni is. Ilyen vagyok én is a párommal. Mindig lenyűgözött minket a kanadai városok és tájak szépsége. Azonban az utóbbi években egyre többre értékeljük a nyugodt tervezhetőséget, politikai és gazdasági stabilitást is .
    A szakmáimból több is szerepel a Kanadában kívántak közt (szakács, főszakács, rendezvényszervező), azonban két ok miatt mégis egyéb megoldást keresnénk a "skilled worker" bevándorlási státuszon kívül. Az első ok, a 67 pont reálisan, ha nem él kint rokon, nem volt munkánk még kint, nem kevés. A másik ok pedig az előbb említett hosszan elhúzódó procedúra. Több lehetőséget is számba vettünk, mint pl szponzoráció, természetesen mindenkinek megfelelő alapon, avagy a párom tanulni szeretne kint, de terveink közt szerepel, hogy nyitnánk egy kisebb éttermet, avagy akár önvállalkozóként is. Látva, hogy a különböző tartományoknak más-más a bevándorlási politikája, gondoltam arra is, hogy érdemes lenne a kevésbé populáris (hidegebb) helyeken elkezdeni.
    Szívesen venném a a megvalósítható ötleteket leginkább privátban.

Köszönettel
    LC Sulla

10. A következő tagok köszönték meg LC Sulla üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    a gep elott
    Üzenet
    317
    Köszönet
    97
    102 alkalommal 69 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző LC Sulla Üzenet megjelenítése
    Üdvözöllek Titeket,

Két heti olvasás után jutottam oda, hogy regisztráljak és megírjam első bejegyzésem. Találkoztam rémesen rosszindulatú hozzászólásoktól, a nyersen megírt tárgyilagoson át a kedves és valóban segítőkész tanácsokig.

Elolvastam a hivatalos oldalakat is és úgy gondolom ez remek annak, aki tervezgetési fázisban van csak, illetve van egy-két éve arra, hogy kitelepüljön. Azonban úgy gondolom, sokakban amikor megszületik a döntés, a lehető leggyorsabban kívánják azt megélni is. Ilyen vagyok én is a párommal. Mindig lenyűgözött minket a kanadai városok és tájak szépsége. Azonban az utóbbi években egyre többre értékeljük a nyugodt tervezhetőséget, politikai és gazdasági stabilitást is .
    A szakmáimból több is szerepel a Kanadában kívántak közt (szakács, főszakács, rendezvényszervező), azonban két ok miatt mégis egyéb megoldást keresnénk a "skilled worker" bevándorlási státuszon kívül. Az első ok, a 67 pont reálisan, ha nem él kint rokon, nem volt munkánk még kint, nem kevés. A másik ok pedig az előbb említett hosszan elhúzódó procedúra. Több lehetőséget is számba vettünk, mint pl szponzoráció, természetesen mindenkinek megfelelő alapon, avagy a párom tanulni szeretne kint, de terveink közt szerepel, hogy nyitnánk egy kisebb éttermet, avagy akár önvállalkozóként is. Látva, hogy a különböző tartományoknak más-más a bevándorlási politikája, gondoltam arra is, hogy érdemes lenne a kevésbé populáris (hidegebb) helyeken elkezdeni.

Köszönettel
    LC Sulla
    Keress kinti ceget, aki alkalmazna, csak igy tudod meggyorsitani.

12. A következő tagok köszönték meg sani07 üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2009
    Hol
    csongrad
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    2 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok.Sajnos arra a megállapitásra jutottam hogy el kell hagynunk ezt a kis országot,de nem azért mert a faji hovatartozás ,meg az uldoztetés,hanem azért mert ez a kormány ez teljesen tonkre teszi az országot és vele eggyutt az embereket is.Én már dolgoztam Angliába 2 évig és a szivem vissza huzott a hazámba és ez rossz dontés volt.Nem az országgal,a politikájval van gondom és szerintem tobb millio embernek.Ezért szeretnék Canadába menni hogy meg éljek és a családom buszke legyen rám azért hogy a munkámmal eltudom oket tartani.Ha báki tudna nekem segiteni ebben nagyon szépen meg koszonom és meg is hállálom.Bármien munka árdekel.Egyébként légtechnika szerelo vagyok de nincsrola papirom és kamion vezeto.Koszonom

14. 2 tag köszönte meg robika744 üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,120
    Köszönet
    7,846
    14,446 alkalommal 2,209 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző LC Sulla Üzenet megjelenítése
    Üdvözöllek Titeket,

Köszönettel
    LC Sulla
    Magas a merce , tudom nagyon sok a 65 pont.
    Nehez itt igy ajanlani ceget , es sajna nem is ismerunk aki adna munkaajanlatot.
    Amit erdemes lenne megprobalni a nagy szalloda lancoknal, elkuldeni a resumet vagy egy otthoniba bekerulni es onnan mar egy kicsit jobban ra lehet latni ,hogy egy masik egyseghez tortenetesen canadaihoz hogy is lehetne menni dolgozni.
    Tudom ez nem segitseg csak tip ,pl Four Season Hotel, Marriott Hotel, Hilton stb

16. 3 tag köszönte meg Melitta üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2012
    Hol
    Earth
    Üzenet
    2
    Köszönet
    0
    5 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Melitta Üzenet megjelenítése
    Magas a merce , tudom nagyon sok a 65 pont.
    Nehez itt igy ajanlani ceget , es sajna nem is ismerunk aki adna munkaajanlatot.
    Amit erdemes lenne megprobalni a nagy szalloda lancoknal, elkuldeni a resumet vagy egy otthoniba bekerulni es onnan mar egy kicsit jobban ra lehet latni ,hogy egy masik egyseghez tortenetesen canadaihoz hogy is lehetne menni dolgozni.
    Tudom ez nem segitseg csak tip ,pl Four Season Hotel, Marriott Hotel, Hilton stb
    Kedves Melitta,

Amikor dicsértem pár ittlévő ember kedves segítségét a többieknek, az egyik ilyen te voltál, öröm volt olvasni a tényleg segítőkész soraid.
    Köszönöm a tanácsod, megpróbálkozom ezzel is.

18. 4 tag köszönte meg LC Sulla üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2010
    Hol
    itt-ott
    Üzenet
    460
    Köszönet
    109
    159 alkalommal 135 üzenetét köszönték meg
    Hi!

Szerintem nem lett jobb ez az oldal.Ossze van kuszalva de mindegy is.En reszemrol ennyi tobbet nem kivanok ide irni.Kerem a torlesemet a Canadahun-rol.

Koszi,Zsolti

Udv
    Utoljára Zsolti08 módosította 2012-01-12, 02:46 PM-kor Oka: Rosszul fogalmaztam

20. A következő tagok köszönték meg Zsolti08 üzenetét:

1. oldal, összesen 86 12341151 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •