Kedves Zsolti!
Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy hiányozni fogsz nekünk, ha valóban távolmaradsz tőlünk!
Tudod egy család élete akkor megy a jó irányba, ha a "fiatalok" lendülete és a "tapasztaltabbak" megfontoltsága kiegészíti egymást. A fiatalos lendület nélkül elszürkülnek a hétköznapok de a száguldásból baj is lehet, ha nincs aki figyelmeztessen.... ez viszont nem jelenti azt, hogy a "szülők és nagyszülők" folyamatosan lehülyézhetik a "fiatalokat". Ez egy "családban" sem működik és a mi kis CH-családunkban sem működhet így.
Az Ön írásaiban azt szerettem, hogy még ha néha el is szakadt a cérna, azért látszott, hogy ügyelt a tiszteletadásra és ennek tudható be például az önözés/magázódás is ami a fórumokon nem jellemző.
Az, hogy alfórumokra bontottuk a topikokat, azért volt fontos, mert így több téma látható egy-egy kezdőoldalon amik az egybevont formában csak a második, harmadik oldalon voltak és így azok a topikok elsorvadtak. Nem volt jellemző, hogy az idelátogatók továbblapoztak volna a topikok témáit keresve.
Tudom, hogy most még szokatlan, de ahogy egy új lakásban is hamar megszokjuk a villanykapcsolók helyét, úgy itt is ki fog alakulni a rutin.
Én a magam részéről szeretném ha segítene/segítenél az "új lakás" berendezésében és várom az új írásokat.
Köszönve az eddigi hozzászólásokat és segítséget,: Frank
Sziasztok! Kedves mindenki! Érdeklődni szeretnék, hogy 32 évesen, 13 év rendőri múlttal, (rendőrtiszti főiskolai végzettségem van, van még autószerelő szakmám, rokonom lakik Kanadában), elég kevés angol tudással, milyen munkát tudnék találni Kanadában? Elegem lett a magyar rendőrségből, a pénztelenségéből, az új életpálya modelljéből, és abból, hogy nem tudok megélni.Köszönöm a válaszokat, akár priváton is.
Rendőr lehetek kint? (kell hozzá állampolgárság mint MO-n?)
http://www.wikihow.com/Become-a-Police-Officer
Sok weboldal van ahol igazabol reszletesen leirjak, mi kell hogy rendor legyel.
Ha jól olvasom ez az Egyesült Államokra vonatkozik. Kanadában tartományonként változik. Ontarioban elég a PR státusz.
http://www.opp.ca/ecms/index.php?id=106
$40.- kezdes, most sikerult bejutni egy /magyar/ leanyzonak.
Gratulaltunk is neki mert 8 eve van kint es nem kis teljesitmeny angolul a teszteket megirni annak aki nem itt jart iskolaban.
A fizikai teszt nagyon kemeny , kemenyebb mint a katonasagnal, es ott is atmenni igen jo kondiba kell lenni.
A teszt utolso fazisaba egy 70kg babut kell cipelni jo sokaig.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)