A kis süni:
suni.jpg
Szeretnék vásárolni törpesünit a közeljövőben, de szeretném előtte tudásomat megalapozni hozzá. Gondoltam nyitok egy ilyen témát, hogy itt esetleg eszméket cserélhessünk a gondozásukkal, etetésükkel és szaporításukkal kapcsolatban. Akinek van sünije, kérem küldjön képet róla és mesélje el milyen is vele együtt élni. Nagyon imádom őket, és remélem sokan vagyunk így vele.
A kis süni:
suni.jpg
Ha megszereztük kis kedvencünket és még pici, azt olvastam, hogy játszhatunk vele nyugodtan, de azért igyekezzünk nem agyonnyúzni szegényt; ha látjuk, hogy kezd fáradni vagy morcos lenni, tegyük be előre elkészített helyére, rakjunk be neki enni és hagyjuk pihenni. A babasüninek szüksége van sok alvásra és pihenésre.
Azt is olvastam, hogy fürdetni is kell a süniket, amikor olyan piszkot szednek össze, amit maguk nem tudnak letisztítani. Meg néha le kell vágni a karmukat.
napos suuni.jpg
a sünik oan cukik![]()
Sok sikert hozzá.
Édesek !
Megvan már a sünimalac?![]()
Sajnos nincs és nem is lesz mostanábanaz időm sem engedi, hogy tanulmányozzam a tartásukat és ez a fórum sem hozta meg a várt infókat sajna. Úgy látszik, kevesen vannak a süntartók, akik szeretnek is beszélni rólunk
Sajna így jegelve lett a süni projekt, mert nem akarok felelőtlenül venni egyet...
Fülöpke (4).jpgKedvenckénk![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)