elnézést, elgépeltem....
www.canadahun.com/pic
Nekem nem működik ez a link.Eredeti szerző palko
Klári
Aki egy ügyért áldozatot hoz, nemcsak azért teszi, mert győzelmét várja, hanem mert hisz benne.
elnézést, elgépeltem....
www.canadahun.com/pic
"...aki egy problémát akar megoldani az a megoldásokat keresi és nem a kifogásokat..."
BÉNYUSZEVI Párt pálinkakutatási és fejlesztési miniszterecskéje...
A pályázat leadási határideje módosult!
"...aki egy problémát akar megoldani az a megoldásokat keresi és nem a kifogásokat..."
BÉNYUSZEVI Párt pálinkakutatási és fejlesztési miniszterecskéje...
Hali
Nekem egy kérdésem lenne ami nem világos. Hova kell beküldeni a képet. Mert arról semmi infot nem találtam.:P
Hello.
Nekem is az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne beküldeni a képet? Mondjuk én festményt küldenék de látom abban a fórumban is feltették már páran a kérdést és nem kapnak választ. Gondoltam majd itt.![]()
http://canadahun.com/fotopalyazat/
A palyazati kepeket a fenti cimen lehet feltolteni regisztracio utan.
A palyamuvek megtekintesehez nem kell regisztralni.
Hamarosan felrakom a magyar nyelvu leirast ha valakinek nem lenne egyertelmu az oldal hasznalata.
A kerdeseket tovabbra is itt varom.
Karesz
Probáltam feltőlteni de sehogysem sikerült,,regisztráltam magam,de képet nemtudok feltenni kérlek igazits el,,üdv-sam,,
Sziasztok!
Én sem találom, hogy hova kell feltenni a képeket.
pusszantás
Szioka Bodzavirag !
A palyazatra akarsz kepet fetolteni , vagy a nevedhez ? A palyazathoz Karesz betette a "linket" csak kattints ra !!! De kuldhetsz am kepet nekunk a kisbabadrol is !!!![]()
megnyomod lent a gombot "ADD an Attachment " es akkor elojon a Te dokumentumod es onnan rakattintasz es mar be is kerult !! A merettel lehetnek problemak mert csak (500x400) kep teheto fel . De azt is egyszeru lekicsinyiteni !! Irjal es valaszolunk !! Picurka novekszik ???
szioka
A BeNyuSzeVi párt dalos kiráji kincstárnoka , almaörzője , történésze, a múltbeli e-mail ásatások vezetője. +Irgalmatlan-irgalmas növér+++
Az élet kellemes. A halál békés. Csak az átmenet aggasztó.
A palyazati szavazasra mindenkit megkerek az utolso lehetoseg a szavazasra, aki meg nem szavazott az ne hadja ki.![]()
Tervezzuk a jovo honapban ahogy az eredmeny hirdetes megtortenik irjuk ki a kovetkezo palyazatokat.
HA van otlet szivesen fogadjuk.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)