2. oldal, összesen 112 ElsőElső 123451252102 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 1120

Téma: Társasjátékok II

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    zala
    Üzenet
    238
    Köszönet
    23
    479 alkalommal 133 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni?

Már régóta keresem a régebbi (retros) kiadású "piroska és a farkas" c. társasjáték szabályát. A tábla megvan, ráadásul a szabály első oldala is, viszont a második oldala elveszett.

A napokban bukkantam rá egy árverésre
    **Hidden Content: Reply to see the content**

2. A következő tagok köszönték meg almamag78 üzenetét:

Regisztrált
    Apr 2008
    Hol
    A Ság lábánál
    Üzenet
    91
    Köszönet
    579
    635 alkalommal 50 üzenetét köszönték meg

Sushizock im Gockelwok

Sziasztok!
    Megmutatom a ma délutáni programunkat.
    A címbéli játékot állítottuk elő, a Kac-kac kukac mintájára.
    A játszás vele holnapra maradt, időzavar miatt.
    Sok sikert hozzá!
    Gabcsanya

Reiner Kniziától
    Forr(ong)ó játék hűvös ínyencségekkel
    2-5 sushiimádó részére 8 éves kortól
    Nemcsak sült kukacból áll ám az élet! Willy Wing, a kócsag gondolta ezt, miután
    meglátogatta a Gackelwack csirkefarmot. Hamar ki is főzte újító ötletét: Mostantól sushit
    eszünk! A menő tyúkok nagyon lelkesek a kibővült menüt látva! Viszont a minőség még hagy
    némi kívánnivalót maga után. A gyors forrázás után következik a kritikus kérdés: Hány
    szálkával tud megbirkózni a csirkegyomor?
    A JÁTÉK CÉLJA
    A játékosok kockadobásokkal igyekeznek a lehető legtöbb sushi falatot megszerezni.
    Csak akkor tudsz sok pontot gyűjteni, ha a szálkákat is meg tudod emészteni.
    Természetesen a kisebb szálkák kevésbé terhelik meg a gyomrodat, mint a nagyobbak.
    Aki mindezek után a legtöbb pontot eléri, az nyeri meg a játékot.
    Csatolt képek Csatolt képek
    Csatolt file-ok Csatolt file-ok
    „Gyermekeid nem a te gyermekeid. Nyílvesszők ők csupán, kiknek figyelheted röptét.”

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Orosháza
    Üzenet
    101
    Köszönet
    176
    72 alkalommal 18 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok! A Tabu társasjátékot szeretném elkészíteni. Hiába írom a keresőbe, nem ad ki rá használható feltöltést. (az előző társasjáték topikban is kerestem)
    Köszönöm szépen!

Regisztrált
    Oct 2011
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    86
    Köszönet
    156
    470 alkalommal 45 üzenetét köszönték meg

Tabu

Szia!
    Én sem találom, pedig az előző topikba biztosan feltöltöttem. Akkor most még egyszer megteszem.
    Én fekete-fehérben nyomtattam ki a kártyákat, szerintem úgy is jól használhatók. Nyomtatás után egyenként befóliáztam, hogy tartós legyen.

Regisztrált
    Oct 2011
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    86
    Köszönet
    156

Tabu II

Tabu folytatása

Regisztrált
    Oct 2011
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    86
    Köszönet
    156

Tabu III

Tabu vége

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312
    913 alkalommal 69 üzenetét köszönték meg

Carcassone-gyermekei

Carcassone-gyermekei

Carcassone-gyermekei.jpg1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpgÖSSZES LAPKA.jpgKÁRTYAHÁTLAP.jpg

carcassonegyerek.PDF

CARCASSONEGYERMEKEIszabály.pdf

Az előző topikban sajnos már nem elérhető. BGG-ről (köszi a feltöltőknek!)
    Bábukra ötlet különböző színű kupakok a tetejükre filccel vicces arcocskát rajzolva. Ill. nekünk megvan a Carcassone, így azokat fogom használni.
    Amúgy a felnőtt 8éves kortól ajánlja. Én kicsi fiam 4,5 évesen nagyon minimális hibával rakta az utakat, akkor még nem foglalkoztunk a bábukkal, csak raktuk a képet felváltva.
    Az utolsó előtti csatolt fájl a képeket tartalmazó pdf fájl. Én jobban szeretek pdf-ből nyomtatni. Csak azért raktam fel egyenként is,mert talán így nem vész el.

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312

Emerald társas

EMERALD TÁRSASJÁTÉK

Kincskeresős, sárkányos társas 2-5 fő részére 10 éves kortól, 30 perc játékidő

Ahol sárkányokra lelünk, arra kincs, arany, és drágakő rejlik. Így van ez itt is. A Sárkányasszonyság féltő gonddal őrködik porontya, Emerald biztonsága felett, mert már számtalan lovag próbálkozott az éppen előbb említett gazdagságra szert tenni. Ugyanis a tisztesség után a kincsszerzés a játékosok legfőbb célja.

pic1227155_md.jpgnagy tábla élesebb.jpgösszes.jpgpic475546.jpg
    1.jpg5.jpg4.jpg3.jpg2.jpg

emerald-hu.pdf
    emerald.zip

Ha vki elkészíti, írjon,hogy milyen a játék. Az én csemetéimnek még jópár év múlva lesz aktuális Kontrasztosítottam, nem tudom, remélem tényleg jobb így nyomtatva.
    BGG-ről, köszönet a feltöltőnek!!!
    Egy sárkány és a bábuk kellenek hozzá és egy rúd. Sztem simán megoldható házilag. Szabály és zipben az egész csatolva!

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312

Colorettoo

Coloretto-
    3-5 játékosnak 10 éves kortól Játékidő 30 perc.
    A 2007.év játéka díjas Zooloretto a Coloretto mechanizmusára épül. Cseh oldalról szedtem le, magyar szabályt csatolva.Köszi a feltöltő munkájáért!

Nálunk
    a nyolcadikos unokaöcsém gyereknapi ajándéka lesz,mivel a neten böngészve úgy tűnik,hogy az "igazi (felnőtt) társasjátékosok" polcán mindig megtalálható játék.

Egy játékos szavaival mutatnám be:
    "Coloretto egy gyors és egyszerű társasjáték. A játék könnyen megtanulható és 15 perc alatt lejátszható. Egyszerűsége dacára van bőven hely a taktikának, ami általában a mások szívatása és nem magunk segítése felé szokott irányulni. Van szerepe a szerencsének, de nem mindent eldöntő arányban. Coloretto egy ideális bemelegítő játék, kezdő és rutinos játékosoknak illetve kis gyermekeknek is ajánlott. "

blue.jpgyellow.jpgred.jpggray.jpgwild.jpgplus2.jpgbrown.jpgturn.jpgrow.jpgpink.jpggreen.jpgchart.jpgbox.jpg
    colorettoo3.PDF
    colorettoo1.PDF
    colorettoo2.PDF
    colorettoo.pdf

Szabály a pdf-ben, nyomtatásra kész verzió a colorettokártyás
    pdf,három részben engedte feltenni. Az én verzióm -fehér rajzlapra (9 Ft), nyomtatómnál kb 20-25 forint/oldal -290-340 Ft. Nem lamináltam az kb 2-300 Ft lenne még. A boltban 2000 Ft-ért kapható.

Sztem ha vki keres gyereknapra játékot, felsősöknek ezt készíteném, alsósoknak pedig activity juniort,kb uebből az összegből kijön és minden korosztály szereti,nem mellesleg javítja a gyerek kifejezőképességét.

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    ERRE-ARRA
    Üzenet
    281
    Köszönet
    175
    697 alkalommal 93 üzenetét köszönték meg
    Labirintus társas van valakinek?
    Hum ezzekl az új honlappal nem boldogulok. Hol van a kereső???

2. oldal, összesen 112 ElsőElső 123451252102 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

1. metalj

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •