Szia jukati!
Szerintem a benjamin féle labirintusról lehet szó az van négy éves kortól. Megtalálod a lezárt fórum 858. hozzászólásában magyar szabályt pedig a 931. hozzászólásban.
A mini az hét éves kortól ajánlott kártyajáték (50 darab kártya). A játékszabályt megtaláltam a neten magyarul, én nem tudom letölteni mert torrent letöltés (az nekem nem megy) a g keresőbe beírni mini labyrinth játékszabály. Rögtön elsőnek kiadja. Ha valakinek sikerül letöltenie föltehetné. Nem saját munka, köszönet az eredeti feltöltőnek.
Szép napot!
Duplaeva
sanjnos nekem mást hoz le első találatnak (gemklub), de még sokadiknak sincsen magyar.. remélem valaki megtalálja, köszi a játékot
biii-dolgai.blogspot.com
Activity gyermek
Kismadar02 *kérésére próbálom feltölteni- már nem találjuk-, íme:Activity_gyermek.pdf
Sziasztok!
Tegnap éjjel találtam a neten egy jó kis kártyajátékot. Remélem tetszik majd nektek. Köszönet a feltöltőnek és a játékszabály fordítójának.
Szép napot!
Duplaeva
Sziasztok!
A Small World - Underground társast keresem.
BGG-n fent van, de nem a legjobb a minősége.
Köszönöm a segítséget!![]()
Sziasztok!
Hát nagyon megtetszett ez a kártyajáték így elkészítettem! Lehet, hogy valakinek jól jön a nyomtatásra kész amatőr változat. A kártyák mérete 8,6 x 5,5 cm a vezéreké pedig 1,5 cm. Jó játékot mi ma vagy holnap kipróbáljuk.
Szép estét!
Duplaeva
4xmami,Alamuszi,anyamaci0104,baboce,barbie43,Bodka,cirike2,csipkebogyo,enikohogye,énjudit,Erőleves,gabcsanya,gipszecske,gne2,hdina80,janhelgacska,juda120,Kilap,Lerika,Liliom75,Lulu69,Mami75,Matrozka,Miniduck,nolina22,Pearlie,pierre1,Puma5,pöttyösdoboz,rknzs,Ro-berta,solstori,svejk1969,szkury,Tisada,Treponema,trissza,yvycsajszi
Sziasztok!
Keresek kártyajátékokat : pl. Vigyázz 6!, Nincs kegyelem, Bohnanza-Al Cabohne,vagy bármi kiegészítő, Csótányos kártyákat :Csótánysaláta-leves-póker, Bang, Mogel Motte, Keltis kártya, MUNCHKIN- na,ennek örülnék legjobban magyarul, angolul sikerült leszednem,de jó lenne magyar. Bármi jöhet, ami kártyás, ötleteknek is örülök, mi az ,ami nagyon klassz. Felnőtteknek valót,de akár gyerekkártyának is örülnék. Nemsokára én is hozok pár újat![]()
Itt a Vigyázz6![]()
Ez egy gyors kártyajáték gyerekeknek. Csak angol szabályom van hozzá, és időhiány miatt most nem tudom lefordítani, de röviden a lényeg:
kártyákat egyenlően elosztani a játékosok között, mindenki előtt egy pakli képpel lefelé. Egyszerre felütnek egy kártyát, a legnagyobb ragadozó viszi az összeset (van két segédkártya, amin fel van vázolva a tápláléklánc, azaz ki kit ehet meg). Két speciális kártya van: polip és angolna. Ha polip kerül kijátszásra, az összes abban a körben kijátszott kijátszott kártya kikerül a játékból. Ha angolnát ütünk fel, akkor elszabadul a pokol, az első játékos,a ki lecsap a másik kártyájára, viszi az összes kártyát, még akkor is, ha a sajátja a táplálékláncban alacsonyabban van, mint az ellenfeleké. Az nyer, akinek több kártyát sikerül begyűjtenie.
Szia!
Szia csatolom a Nincs kegyelem kártyajátékot! BGG-ről, más a grafikája, mint a magyarul megjelentnek, de szerintem ez nem számít. Nem saját munka. Köszönet a feltöltőnek és a fordítónak! A Bang fent van a lezárt fórumon! Szerintem a Bohnanza-Al Cabohnét is mintha láttam volna ott.
Szép napot!
Évi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)