4. oldal, összesen 113 ElsőElső 12345671454104 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 31-tól/től 40-ig összesen 1123

Téma: Társasjátékok II

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    SZL
    Üzenet
    177
    Köszönet
    363
    887 alkalommal 104 üzenetét köszönték meg

Labyrinth mini

Idézet Eredeti szerző jukati Üzenet megjelenítése
    Szia!
    MOst vagyunk 4,5 évesek és valahol láttam, hogy van 4 éveskortól......
    Szia jukati!

Szerintem a benjamin féle labirintusról lehet szó az van négy éves kortól. Megtalálod a lezárt fórum 858. hozzászólásában magyar szabályt pedig a 931. hozzászólásban.

A mini az hét éves kortól ajánlott kártyajáték (50 darab kártya). A játékszabályt megtaláltam a neten magyarul, én nem tudom letölteni mert torrent letöltés (az nekem nem megy) a g keresőbe beírni mini labyrinth játékszabály. Rögtön elsőnek kiadja. Ha valakinek sikerül letöltenie föltehetné. Nem saját munka, köszönet az eredeti feltöltőnek.

Szép napot!

Duplaeva
    Csatolt képek Csatolt képek

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    188
    Köszönet
    454
    507 alkalommal 75 üzenetét köszönték meg
    sanjnos nekem mást hoz le első találatnak (gemklub), de még sokadiknak sincsen magyar.. remélem valaki megtalálja, köszi a játékot
    biii-dolgai.blogspot.com

Regisztrált
    May 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    630
    Köszönet
    953
    2,241 alkalommal 436 üzenetét köszönték meg
    Activity gyermek

Kismadar02 *kérésére próbálom feltölteni- már nem találjuk-, íme:Activity_gyermek.pdf

4. 9 tag köszönte meg Erőleves üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    SZL
    Üzenet
    177
    Köszönet
    363

Tigris és Eufrátesz kártyajáték

Sziasztok!

Tegnap éjjel találtam a neten egy jó kis kártyajátékot. Remélem tetszik majd nektek. Köszönet a feltöltőnek és a játékszabály fordítójának.

Szép napot!

Duplaeva
    Csatolt file-ok Csatolt file-ok

Regisztrált
    Mar 2007
    Hol
    Endor bolygó
    Üzenet
    26
    Köszönet
    9
    7 alkalommal 4 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

A Small World - Underground társast keresem.
    BGG-n fent van, de nem a legjobb a minősége.
    Köszönöm a segítséget!

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    SZL
    Üzenet
    177
    Köszönet
    363

Tigris és Eufrátesz kártyajáték nyomtatásra kész

Sziasztok!

Hát nagyon megtetszett ez a kártyajáték így elkészítettem! Lehet, hogy valakinek jól jön a nyomtatásra kész amatőr változat. A kártyák mérete 8,6 x 5,5 cm a vezéreké pedig 1,5 cm. Jó játékot mi ma vagy holnap kipróbáljuk .

Szép estét!

Duplaeva

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312
    923 alkalommal 69 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Keresek kártyajátékokat : pl. Vigyázz 6!, Nincs kegyelem, Bohnanza-Al Cabohne,vagy bármi kiegészítő, Csótányos kártyákat :Csótánysaláta-leves-póker, Bang, Mogel Motte, Keltis kártya, MUNCHKIN- na,ennek örülnék legjobban magyarul, angolul sikerült leszednem,de jó lenne magyar. Bármi jöhet, ami kártyás, ötleteknek is örülök, mi az ,ami nagyon klassz. Felnőtteknek valót,de akár gyerekkártyának is örülnék. Nemsokára én is hozok pár újat

Regisztrált
    Aug 2006
    Üzenet
    151
    Köszönet
    119
    983 alkalommal 95 üzenetét köszönték meg

vigyázz6

Itt a Vigyázz6

Regisztrált
    Aug 2006
    Üzenet
    151
    Köszönet
    119
    983 alkalommal 95 üzenetét köszönték meg

Chomp

Ez egy gyors kártyajáték gyerekeknek. Csak angol szabályom van hozzá, és időhiány miatt most nem tudom lefordítani, de röviden a lényeg:
    kártyákat egyenlően elosztani a játékosok között, mindenki előtt egy pakli képpel lefelé. Egyszerre felütnek egy kártyát, a legnagyobb ragadozó viszi az összeset (van két segédkártya, amin fel van vázolva a tápláléklánc, azaz ki kit ehet meg). Két speciális kártya van: polip és angolna. Ha polip kerül kijátszásra, az összes abban a körben kijátszott kijátszott kártya kikerül a játékból. Ha angolnát ütünk fel, akkor elszabadul a pokol, az első játékos,a ki lecsap a másik kártyájára, viszi az összes kártyát, még akkor is, ha a sajátja a táplálékláncban alacsonyabban van, mint az ellenfeleké. Az nyer, akinek több kártyát sikerül begyűjtenie.

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    SZL
    Üzenet
    177
    Köszönet
    363

Nincs kegyelem

Idézet Eredeti szerző nolina22 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Keresek kártyajátékokat : pl. Vigyázz 6!, Nincs kegyelem, Bohnanza-Al Cabohne,vagy bármi kiegészítő, Csótányos kártyákat :Csótánysaláta-leves-póker, Bang, Mogel Motte, Keltis kártya, MUNCHKIN- na,ennek örülnék legjobban magyarul, angolul sikerült leszednem,de jó lenne magyar. Bármi jöhet, ami kártyás, ötleteknek is örülök, mi az ,ami nagyon klassz. Felnőtteknek valót,de akár gyerekkártyának is örülnék. Nemsokára én is hozok pár újat
    Szia!

Szia csatolom a Nincs kegyelem kártyajátékot! BGG-ről, más a grafikája, mint a magyarul megjelentnek, de szerintem ez nem számít. Nem saját munka. Köszönet a feltöltőnek és a fordítónak! A Bang fent van a lezárt fórumon! Szerintem a Bohnanza-Al Cabohnét is mintha láttam volna ott.

Szép napot!

Évi

4. oldal, összesen 113 ElsőElső 12345671454104 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •