5. oldal, összesen 112 ElsőElső ... 23456781555105 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 1120

Téma: Társasjátékok II

Regisztrált
    Sep 2009
    Hol
    Székesfehérvár
    Üzenet
    53
    Köszönet
    102
    184 alkalommal 21 üzenetét köszönték meg

Al cabohne

.
    Csatolt képek Csatolt képek
    Csatolt file-ok Csatolt file-ok

Regisztrált
    Sep 2009
    Hol
    Székesfehérvár
    Üzenet
    53
    Köszönet
    102
    184 alkalommal 21 üzenetét köszönték meg

Bohnanza

Kártya
    Csatolt file-ok Csatolt file-ok

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312
    917 alkalommal 69 üzenetét köszönték meg
    Köszönöm a sok kártyásat, főleg ilyen gyorsan!!! A Bohnanza és al cabohne sajnos nem letölthető a másik topikból, így köszi szépen. A Bang-ből két kiegészítőt találtam, csak sajnos az alapjáték nélkül nem lehet játszani.

Még eszembe jutott a Minestrone nevű kártyajáték is. Gondoltam,hogy -majd egyszer- megcsinálom házilag, de ha vkinek megvan, örülnék neki.

Ill. a Keltis kártyajáték is jól jönne. Olcsó és nagyon dicsérik.

A tornás társast most küldtem el egy tornatanárnéninek,hogy nézze át, szabályosan írtam-e le a feladatokat. Ti. az óriásjárás, törpejárást mindenki tudja,hogy kell, csak azt nem mire kell figyelni a testtartásnál. Sztem 1-2 nap és hozom.

4. A következő tagok köszönték meg nolina22 üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    SZL
    Üzenet
    177
    Köszönet
    363
    883 alkalommal 104 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző nolina22 Üzenet megjelenítése
    Köszönöm a sok kártyásat, főleg ilyen gyorsan!!! A Bohnanza és al cabohne sajnos nem letölthető a másik topikból, így köszi szépen. A Bang-ből két kiegészítőt találtam, csak sajnos az alapjáték nélkül nem lehet játszani.

Még eszembe jutott a Minestrone nevű kártyajáték is. Gondoltam,hogy -majd egyszer- megcsinálom házilag, de ha vkinek megvan, örülnék neki.

Ill. a Keltis kártyajáték is jól jönne. Olcsó és nagyon dicsérik.

A tornás társast most küldtem el egy tornatanárnéninek,hogy nézze át, szabályosan írtam-e le a feladatokat. Ti. az óriásjárás, törpejárást mindenki tudja,hogy kell, csak azt nem mire kell figyelni a testtartásnál. Sztem 1-2 nap és hozom.

Szia!

Megtaláltam a Bang alapjátékot syncmaster töltötte fel a lezárt fórum 2097. hozzászólásban.

Szép napot!

Évi

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy catan kártyajátékhoz esetleg kiegészítő magyarul van valakinek? Eddig azt hittem, hogy találtam sajnos kiderült, hogy angol és az nekem kotta. Ha esetleg valakinek van gondolhatna rám . Köszönöm szépen

Szép napot!

Duplaeva

6. A következő tagok köszönték meg duplaeva üzenetét:

Regisztrált
    Apr 2008
    Hol
    A Ság lábánál
    Üzenet
    91
    Köszönet
    579
    640 alkalommal 50 üzenetét köszönték meg

Profit és Scotland yard

Sziasztok!
    Én is kéréssel jövök most.
    Keresem a Piatniktól a Profit c. játék magyar szabályát, illetve a Ravensburgertől a Scotland yard szabályát és a kártyáit magyarul.
    Profit.jpgScotland yard.jpg
    Előre is köszönöm!
    Cili
    „Gyermekeid nem a te gyermekeid. Nyílvesszők ők csupán, kiknek figyelheted röptét.”

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    SZL
    Üzenet
    177
    Köszönet
    363
    883 alkalommal 104 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző nolina22 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Keresek kártyajátékokat : pl. Vigyázz 6!, Nincs kegyelem, Bohnanza-Al Cabohne,vagy bármi kiegészítő, Csótányos kártyákat :Csótánysaláta-leves-póker, Bang, Mogel Motte, Keltis kártya, MUNCHKIN- na,ennek örülnék legjobban magyarul, angolul sikerült leszednem,de jó lenne magyar. Bármi jöhet, ami kártyás, ötleteknek is örülök, mi az ,ami nagyon klassz. Felnőtteknek valót,de akár gyerekkártyának is örülnék. Nemsokára én is hozok pár újat
    Szia!

A lezárt fórum 2378. hozzászólásában megtalálod a MUNCHKIN supert 4xmami jóvoltából. Erre gondoltál?

Évi

9. A következő tagok köszönték meg duplaeva üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    120
    Köszönet
    168
    468 alkalommal 47 üzenetét köszönték meg

JPG-ből PDF

Sziasztok!
    Tudnátok olyan dologban tippet adni, hogy van sok jpg. kiterjesztésű cuccom, azt hogyan tudom 1 pdf fileban látni úgy, hogy nem legyen nagy a kiterjesztése. (Eddig wordbe másoltam őket és mentés pdf-ként megoldással tök jó lett csak akkora nagy, hogy nem tudom a nyomtatóra küldeni.)
    Köszönöm a tippeket előre is!
    Lily

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312
    Idézet Eredeti szerző Lilyofvalley Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Tudnátok olyan dologban tippet adni, hogy van sok jpg. kiterjesztésű cuccom, azt hogyan tudom 1 pdf fileban látni úgy, hogy nem legyen nagy a kiterjesztése. (Eddig wordbe másoltam őket és mentés pdf-ként megoldással tök jó lett csak akkora nagy, hogy nem tudom a nyomtatóra küldeni.)
    Köszönöm a tippeket előre is!
    Lily
    Nem tudom, megoldja -e a problémát, én jpg-ből pdf-re ezt használom és nagyon szeretem.

techline jpg to pdf progiját nem kell futtatni, csak kibontod a zip fájlt és már megy is.

Fent kell letölteni a programot: " A jpeg to pdf könnyen kezelhető," itt.
    Az Add files-ban adod hozzá a képeket. Output path-nál adod meg,hogy hova mentse.

A page size settingsnél a match image size and margins-ot bejelölni,hogy a kép pont akkora legyen, amekkora az oldal. Pdf file-nál single pdf legyen, hogy egy pdf legyen, ne minden jpg külön pdf oldal.

Sajnos ide nem lehet 20Mb -nál nagyobbat feltenni, így vagy több részletben , vagy djvu-ban érdemes.
    Remélem, tudtam segíteni.

ajjaj, most jut eszembe,hogy talán ide nem lehet linkelni,inkább leveszem. Ha a googlbe beírjátok hogy jpg to pdf techline, akkor rögtön meglesz.

12. A következő tagok köszönték meg nolina22 üzenetét:

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312
    Évi, köszönöm a Super Munchkint!!! Neked is 4xMami !!! Azt hittem,hogy végig követtem a lezárt fórumot, ezért is nem írtam a keresőbe, úgy tűnik újra át kell böngésznem. Még egyszer köszi!!! Nagyon örülök neki, alig várom,hogy megcsináljam és kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz a kétoldalas nyomtatás. Jó lenne tudni, pdf-ben ezt hogy szerkesztették.
    Utoljára nolina22 módosította 2012-05-25, 06:37 AM-kor

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312
    Duplaéva! Köszi szépen a Tigris és Eufrátesz kártyásat! Nagyon szép lett nyomtatva!!! Még nem vágtam szét. Te lamináltad? Tetszett a játék, kipróbáltátok már?

5. oldal, összesen 112 ElsőElső ... 23456781555105 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •