Sziasztok!
Nyomtatásra optimalizáltam a Safari Hide and Seeket, hátha valaki hasznát veszi, mellékelem.
Üdv
Lily
Kedves umárku!
Köszönöm, de sajnos ez sem fut Apple-n
De ráleltem a megoldásra, kicsit macerásabb ugyan, de az összes file mentés máskénttal a legkisebb kiterjesztésű jpg-ként elmentettem és utána az összeset megnyitva Print Selected Images-ként PdF formátumba mentettem.
Köszönöm a segítséget és a fáradozást!
Lily
Sziasztok!
Nyomtatásra optimalizáltam a Safari Hide and Seeket, hátha valaki hasznát veszi, mellékelem.
Üdv
Lily
Sziasztok!
Keresem a Transzformáció társasjáték tábláját!
Köszönöm előre is!
Kata
Sziasztok!
Pókember társasjátékot keresek, elsősorban táblajátékot, de kártyajáték, dominó is megfelelne. Bgg-n semmi olyat nem találtam, ami kompletten megvolna
Előre is nagy-nagy köszönet, ha valaki segíteni tud.
Sziasztok!
Ma találtam a neten egy lottójátékot 10 számkörben. Remélem más is megörül neki. Nem saját munka. Köszönet a feltöltőnek.
Egy kérés. Ha valaki ismeri a halli galli juniort, megírhatná, hogy melyik bohócos kártyából hány darab kell. Köszönöm szépen!
Duplaeva
folytatás
Szia Duplaeva!
A játékneten találtam:
Fergeteges bohócparti van készülőben, 54 bohóc nyüzsög a porondon kilenc különböző színben. A legtöbb boldog, de van néhány szomorú, aki elvesztette kalapját. Csapj gyorsan a csengőre, ha két egyformát látsz!
Tartozékok: 54 bohócokat ábrázoló kártya, asztali csengő, játékszabály.
Üdv!
Utoljára Gil-galad módosította 2012-05-29, 06:02 AM-kor Oka: cím
Szia umárku!
Ha jártas vagy a szerkesztésben, akkor megtudnád csinálni az UNOT. Bgg-ről töltöttem le. A kék szín teljesen megvan. Gyakorlatilag csak a háttérszíneket kellene megváltoztatni, hiszen ugyanezek a kártyák kellenek piros, sárga és zöld háttérrel. Ha úgy döntesz, hogy neki állsz, akkor itt vannak miből mennyi kell.
A 0 kártya mindegyik színből csak egyszer kell. Az összes többi kártya 1-9, húzz kettőt kártya (draw2), fordulj kártya (reverse), ugorj kártya (skip) mind a négy színből 2x. A joker kártya (draw4) 4 darab és a húzz négyet (wild) négy darab kell. Az UNO játékszabályt megtalálod a lezárt fórum 1630. hozzászólásában.
Jó játékot, ha elkészíted!
Duplaeva
Szia gil-galad!
Köszönöm az információt! Így hogy írtad, hogy kilenc féle szín, (és időközben megtaláltam a játékszabályt), így rájöttem, hogy mi lehet a gond. Amit én találtam játékot ott csak 8 féle színű boldog bohóc és 8 féle színű szomorú bohóc van ezért nem jutottam zöld ágra az 54 darab kártyával. Úgy néz ki, hogy hiányzik egy szín nekem, ha meglenne mind akkor kellene mindegyik szomorú bohócból egy és mindegyik színű vidám bohócból öt és máris megvan az 54 darab. Nekem megvan a sárga, kék, szürke, zöld, lila, narancs, rózsaszín, fekete. Ha valakinek megvan a hiányzó szín feltehetné.
Köszönöm szépen!
Duplaeva
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)