9. oldal, összesen 112 ElsőElső ... 67891011121959109 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 1120

Téma: Társasjátékok II

Regisztrált
    Jun 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    69
    Köszönet
    15
    80 alkalommal 28 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző duplaeva Üzenet megjelenítése
    Szia!

Ügyes vagy! Köszi, hogy felhívtad erre a játékra a figyelmet. Nekem nagyon megtetszett. Igaz még nem aktuális a gyerekeknek (de előbb-utóbb belenőnek), de ha megvan neked akkor örülnék neki ha megkaphatnám-megkaphatnánk. Sok jó dolgot láttam a Djecotól, ahogy a kimavut keresgéltem. Még egyszer köszi, hogy felhívtad a figyelmünket (szerintem írhatom többes számban) erre a gyártóra.

Szép napot!

Évi
    Szia Évi!

Nagyon szép játékaik vannak, az biztos. Sajnos nincs meg nekünk sem, de az 5x5-ös tábla látható a neten is, szerintem otthoni rajzzal, bármilyen tereptárgyakkal elkészíthető.
    25429_800x800.jpg
    A szabály is egyszerű: mindenki leteszi valahova a maga bábuját. Egyikük dob; az egyik kocka megmondja, hogy hány kérdést tehet fel a másiknak, a másik kocka megmondja, hogy hányat léphet. A kérdések ilyenek: "Mit látsz, ha az erdő felé nézel?" (az ellenfél láthatja magát az erdőt vagy egy tereptárgyat), a válaszok alapján ki kell következtetni, hogy hol van a másik, és meg kell próbálni arra a mezőre lépni. Ha úgy gondolja a játékos, hogy sikerült, akkor megmondja, hogy ő hol van, és ha a másik is ott áll, akkor nyert, ha nem, akkor folytatódik a játék. Átlósan nem szabad lépni és a tárgyakra sem léphet senki.
    Ha jól megnézed, minden sorban és oszlopban egy tárgy van, ezzel pár kérdés alapján tényleg jól be lehet azonosítani a másik helyét. Erre az analógiára biztos kitalálható nagyobb saját tábla is.

Üdv!
    Gil-galad

2. 6 tag köszönte meg Gil-galad üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    188
    Köszönet
    454
    506 alkalommal 75 üzenetét köszönték meg

kimavu szabály

feltöltöm a kimavu szabályt, nincsen meg a játék de nagyon hamar el fogom késziteni úgy érzem
    Csatolt file-ok Csatolt file-ok
    biii-dolgai.blogspot.com

4. 7 tag köszönte meg ildisz1 üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    SZL
    Üzenet
    177
    Köszönet
    363
    877 alkalommal 104 üzenetét köszönték meg

Kimavu

.....Erre az analógiára biztos kitalálható nagyobb saját tábla is.

Szia Gil-galad!

Az éjjel kerestem. Csatolok egy idegennyelvű játékszabályt. Ezen jól látszik a nagyobb tábla is . Remélem jól jön másnak is, én mindenképpen nekilátok, hogy megcsináljam a két táblát (nem kézzel, mert az nekem nem nagyon megy).

Jó játékot!

Évi
    Csatolt képek Csatolt képek
    Utoljára duplaeva módosította 2012-06-03, 03:53 AM-kor

6. 4 tag köszönte meg duplaeva üzenetét:

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312
    913 alkalommal 69 üzenetét köszönték meg
    Szia!

Köszi szépen. Nevettem egy nagyot, amikor letöltöttem, mert ebből is hiányzik egy vidám és egy szomorú fehér színű bohóc. Nincs más hátra szerkesztek majd egyet. Köszi!

Évi
    Én scanneltem, szerkesztettem, nem hiányozhat. Mi így játsszunk vele, csengő helyett békás kasztanyettával.

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    SZL
    Üzenet
    177
    Köszönet
    363
    Idézet Eredeti szerző nolina22 Üzenet megjelenítése
    Én scanneltem, szerkesztettem, nem hiányozhat. Mi így játsszunk vele, csengő helyett békás kasztanyettával.
    Szia!

Hát nem értem. Én amikor megnyitom a pdf fájlt és hiába számolom a bohócokat csak nyolc féle szín van. A játékszabályban azt olvasom 9 féle szín. Megnéznéd kérlek. Ha csak nyolc szín van, akkor az egyes színű bohócokból hány darabra van szükség, hogy meglegyen a 54? Nem szeretnék fárasztó lenni, de lennél olyan drága megszámolnád és megnéznéd a színeket? Csak nálam van gond ?

Köszi!

Évi

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    Veszprém
    Üzenet
    148
    Köszönet
    2,150
    2,477 alkalommal 96 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok! Keresem a Micimackó egy napja kártyajátékot. Előre is köszönöm!

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312
    Szia!

Hát nem értem. Én amikor megnyitom a pdf fájlt és hiába számolom a bohócokat csak nyolc féle szín van. A játékszabályban azt olvasom 9 féle szín. Megnéznéd kérlek. Ha csak nyolc szín van, akkor az egyes színű bohócokból hány darabra van szükség, hogy meglegyen a 54? Nem szeretnék fárasztó lenni, de lennél olyan drága megszámolnád és megnéznéd a színeket? Csak nálam van gond ?

Köszi!

Évi
    Évi,nagyon szívesen megnézném, de ajándékba vettem, és előtte bescanneltem,kinyomtattam és abból a pdf-ből. Nos, nem néztem meg a pdf-t ott mennyi van, de a miénkben össz 48 kártya van, 8 színből 5 plusz mindből egy szomorú. Fehér nincs köztük. Lehet,hogy a szabály nem jól lett lefordítva,vagy nem tudom,mi történhetett. Sztem nem számít nagyon,hány szín van. Jó játékot Nektek!

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312

alhambravezírkiváltsága-1.kieg

Alhambra-1.kieg-A-vezír-kiváltsága

Köszi Dórinak,hogy egy scan erejéig kölcsönadta.
    alhambravezir.jpgalhambra vezír-1.kieg.pdf

12. 10 tag köszönte meg nolina22 üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    SZL
    Üzenet
    177
    Köszönet
    363
    Idézet Eredeti szerző nolina22 Üzenet megjelenítése
    Évi,nagyon szívesen megnézném, de ajándékba vettem, és előtte bescanneltem,kinyomtattam és abból a pdf-ből. Nos, nem néztem meg a pdf-t ott mennyi van, de a miénkben össz 48 kártya van, 8 színből 5 plusz mindből egy szomorú. Fehér nincs köztük. Lehet,hogy a szabály nem jól lett lefordítva,vagy nem tudom,mi történhetett. Sztem nem számít nagyon,hány szín van. Jó játékot Nektek!

Szia!

Köszi szépen. Akkor úgy néz ki, hogy valahol valamit elírhattak a játékszabályban a Halli gallinál . Látom föltetted az Alhambra 1. kiegészítőjét. Mi nagyon szeretjük. Nekünk megvan az alap és mind a négy kiegészítő. Jó kis játék az biztos. Rég játszottunk vele, ideje megint elővenni . Jó játékot hozzá!

Szép estét!

Évi

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    MO
    Üzenet
    139
    Köszönet
    312
    Szia!

Köszi szépen. Akkor úgy néz ki, hogy valahol valamit elírhattak a játékszabályban a Halli gallinál . Látom föltetted az Alhambra 1. kiegészítőjét. Mi nagyon szeretjük. Nekünk megvan az alap és mind a négy kiegészítő. Jó kis játék az biztos. Rég játszottunk vele, ideje megint elővenni . Jó játékot hozzá!

Szép estét!

Évi
    Évi, nem raknád fel a többi kiegészítőt? Illetve amelyikkel jobb a játék? Örülnék neki. Nálunk ritkán kerül elő, férjem szerint sokkal jobb játékok vannak ennél. Carcassone kieg-t is azért akarom megcsinálni, hátha megváltozik a véleménye.

9. oldal, összesen 112 ElsőElső ... 67891011121959109 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •