8. oldal, összesen 16 ElsőElső ... 567891011 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 71-tól/től 80-ig összesen 157

Téma: A madarak tanácskozása

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    Mo
    Üzenet
    848
    Köszönet
    807
    1,625 alkalommal 544 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző elke Üzenet megjelenítése
    lehet disszertációt írni és számos könyvet is írtak már és jól meggazdagodtak addig tükröztetek itt hogy megszólaltam elfeledve hogy nem vagyok közérthető.

Kifejtem az első gondolat menetem.... mert a tükörben kit látsz? magadat. Ki tart nekem tükröt? Mindenki és minden akivel találkozom vagy kapcsolatba kerülök.... mit látok ha belenézek a tükrükbe? Magamat. Tudni és tapasztalni különbözik.
    Nincs jó sem rossz ítéletek vannak. Döntések és választások vannak és a választások szerinti teremtések vannak.
    Az egyetlen mégis az aki benned szól az válaszol igazat neked ha kérdezed....aki még nem ismerte meg majd megfogja tapasztalni. Nem kell velem foglalkozni keresd a magad igazát minden pont úgy megfelelő ahogyan te tapasztalod....az a te igazságod

drága.
    Mikor a köz nem ért, az legyen a köz dóga,
    A "nem vagyok közérthető" elfelejtése meg elke dóga.

A világ megváltása nem feladatunk.... ám, ha csak egy embert megérintettünk, máris bentebb vagyunk egy "piros ponttal"

Tudsz olyanról, ami hiábavaló lenne????
    ölel h.

2. 3 tag köszönte meg hannah22 üzenetét:

Regisztrált
    May 2012
    Hol
    Kecel
    Üzenet
    54
    Köszönet
    51
    49 alkalommal 25 üzenetét köszönték meg
    Igen magaddal vagyok kapcsolatban ha olvaslak és beléd mélyülök, mert adod a tudati dolgaidat kérnem sem kell áramlik felém azon gondolataid amikre szükségem van éppen, így te vagy a mindenem

4. A következő tagok köszönték meg Rézfutrinka üzenetét:

Regisztrált
    May 2012
    Hol
    Kecel
    Üzenet
    54
    Köszönet
    51
    49 alkalommal 25 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző hannah22 Üzenet megjelenítése
    ölel h.
    Igen tudok

Párnák között
    Álmomban velem voltál és csókoltál nagy-nagy szenvedéllyel. Álmomban velem voltál s magadhoz húztál forró kezedel. S kinyítom a szemem s most is itt vagy velem, te vagy az én örömem életemnek kincse. Fekszel az ágyamban és kényeztet a kezed, s forró lánggal csókol ajkadnak gyönyöre.
    Párnák között fekszünk mi, szenvedélyünk végtelen hagy csókoljam bimbozó meztelen testedet. Hagy gyújtsak lángot szíved belsejében, párnák között a szerelem medrében. Párnák között borzong e két csupasz test egymásba forr, elandalog és táncot jár a falon, a tűz varázsa a két szenvedélyes embernek beteljesült vágya.
    Párnák között csókollak én, szenvedélyes csókokkal a szerelemet megpecsételvén. Kezeimmel simogatom édes kis tested, gyönyörű vagy mint egy csillag az égen. Párnák között égetem ajkad medrét őrült szenvedéllyel, elégetlek, megégetlek mint rózsát a tűz, megsebezlek, megsebezlek mint vadász az őzt.
    Párnák között újra téged akarlak, akarlak s érezni tested testem forró barlangjában. Akarlak és akarlak, a karjaimban tartalak, s ezernyi dalt zeng száz és száz kisangyal. Párnák között kényeztettlek harapdálom a mandarin ajkadat, harapdálom érzékin a füledet, a nyakadat. Elcsábítlak, tudd még egyetlen éjszakára, pirkadatig enyém leszel mégegyszer s utoljára.
    Párnák között veled oly boldog vagyok én, szívemben zabolázhatattlan tűz ég. Mert te vagy ki mindenem, nekem nincs más kincsem mit rejteget a szívem. Te vagy nekem egyszerre a tűz, a láng, egy mosoly, a nyár, a szívárvány, egy kacagás, az élet, s egy szív ki megáll nélküled.

Másolat

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Kolozsvár
    Üzenet
    998
    Köszönet
    833
    787 alkalommal 265 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    6
    Értelmetlen lenne? mindenképpen hangoltságot kelt. Valahova vezet... Mint mikor belenézel egy különös tükörbe,valami megjelenik... (ez is, mint minden nyomot hagy a valóság "szellemi testén", és mindenkiben mássá alakul a pillanat varázslatában, függetlenül a céljától).

7. 4 tag köszönte meg Csillagvirag üzenetét:

bezuhov Vendég
    ... madarak lenyelték a hangot
    a fák azonban tovább énekelnek....

a ló meghalt a madarak kirepülnek
    a ló nem halt meg csak megállt (?)
    ha a ló megáll a madarak mire ülnek

gondolt(-e) erre Kassák...

9. 2 tag köszönte meg bezuhov üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Kolozsvár
    Üzenet
    998
    Köszönet
    833
    Blog bejegyzés
    6
    ...Énekeltek a kövek is...,s a föld...,remélve hogy felhangzik egyszercsak újra az aranymadár dala, ...addig örizni kell....,....vagy a lódobogás..., bárki táltosa erre vágtat legyen üdvözölve!

11. 2 tag köszönte meg Csillagvirag üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Kolozsvár
    Üzenet
    998
    Köszönet
    833
    Blog bejegyzés
    6
    "Szomjazom, ó, Govinda. És ezen a hosszú samana-úton semmit sem enyhült a szomjúságom. Mindig ismeretre szomjaztam, mindig
    tele voltam kérdésekkel. Kérdeztem a bráhmanákat, évről évre, kérdeztem a szent védákat, év év után, és
    kérdeztem a kegyes samanákat, év év után. (...) Sok időre volt szükségem, és még mindig nem fejeztem be, hogy ezt az
    egyet megtanuljam, ó, Govinda: hogy az ember semmit sem tanul! Azt hiszem, a valóságban nincs olyasmi, amit
    „tanulás"-nak nevezünk. Csak a tudás van, barátom, az pedig mindenütt ott van, az átman, amely ott van bennem és
    benned és minden lényben.(...)
    "

(H.Hesse: Sziddhárta)

(...ennek a tudásnak,ami adott mégis valamin föl kell ébrednie...)

Utoljára Csillagvirag módosította 2012-07-16, 04:51 PM-kor

13. 2 tag köszönte meg Csillagvirag üzenetét:

Feketerigó Vendég
    Idézet Eredeti szerző bezuhov Üzenet megjelenítése
    ... madarak lenyelték a hangot
    a fák azonban tovább énekelnek....

a ló meghalt a madarak kirepülnek
    a ló nem halt meg csak megállt (?)
    ha a ló megáll a madarak mire ülnek

gondolt(-e) erre Kassák...

Talán gondolt rá, talán nem,
    de a madarak dalára nagyon
    vigyázzatok,
    mert az a 7.dimenzióbol származó
    nyelv, mely létrehozza a Föld kék
    övét és magas égi frekvenciákra
    hangolja a Földet

(B.H.Clow; KILEC DIMENZIÓ ALKIMIÁJA)l

15. 2 tag köszönte meg Feketerigó üzenetét:

bogár hamfri Vendég
    Idézet Eredeti szerző Feketerigó Üzenet megjelenítése
    Talán gondolt rá, talán nem,
    de a madarak dalára nagyon
    vigyázzatok,
    mert az a 7.dimenzióbol származó
    nyelv, mely létrehozza a Föld kék
    övét és magas égi frekvenciákra
    hangolja a Földet

(B.H.Clow; KILEC DIMENZIÓ ALKIMIÁJA)l
    "a fák azonban tovább énekelnek..." (kassák)

Elaludtak a fák
    a levelek libegnek
    az álmok tudnak várni
    az álmok nem sietnek

Tudjál álmokra várni
    ahogy ők tudnak várni rád
    az éber
    csak így nem csalja meg magát

(Szilágyi Domokos)

cahun.jpg

17. 2 tag köszönte meg bogár hamfri üzenetét:

elke Vendég
    Idézet Eredeti szerző hannah22 Üzenet megjelenítése
    drága.
    Mikor a köz nem ért, az legyen a köz dóga,
    A "nem vagyok közérthető" elfelejtése meg elke dóga.

A világ megváltása nem feladatunk.... ám, ha csak egy embert megérintettünk, máris bentebb vagyunk egy "piros ponttal"

ölel h.
    a bibliában irja minden hiábavalóság mert nincs új a nap alatt....tudom, hogy bárkit megérintek bármikor itt vagy ott ....megtapasztalom magamon keresztül ahogyan ő engem is magán keresztül....egy szót sem kell szólnom és neki sem....mégis örök nyom marad és örök tapasztalat....időbeneltünő....ab ovo...a tojás(á)tól kezdve melyet ha nem tojik meg akkor bezuh(han)o is maradna vagy legalább nem okozott volna ekkora fájdalmat furcsa játéka egy filmben Hamfri Bogartnak ahol talán szeveryn szinészt is megcsókolta, vagy lehet mégsem ő volt az akit csókolt hanem valaki más? Aztán meg mindEGYként fáj egy másik világ vagy kettő vagy talán öt....bár mindenki visszakapja egyszer vagy ötször vagy mégtöbbször míg meg nem tanulja....

ezért is biztos jár egy pirospont valakinek Pufi barátunk szavaival búcsúzom "Hülyén nézhetsz rám, de hülyének ne nézz" hasadt szemelyisegg ellen nincs orvosság csak a tükör vagy a forrás....játsz még egy kicsit akkor több szív szakad és mégtöbb törik....majd újból megtapasztaljátok és ismét megtanuljátok....mert nincs új a nap alatt és ami volt az lesz újra közérthetőség ellen furcsa játék ez az élet ami a TE életed és EGYetlen....madarak tanácskozásán hallottam....sokszemközt

8. oldal, összesen 16 ElsőElső ... 567891011 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •