Bagoly papagáj színekben
bagoly1.JPG
Ez eredetileg maradék felhasználásnak indult, illetve szerettem volna kipróbálni ezt a mintát. Kicsit aránytalan lett, mert elég kicsi a teste a fejéhez képest. Na majd legközelebb!
Ha valaki szeretné elkészíteni, itt talál hozzá segítséget: .
+ egy másik bagoly, video tutorial: Én tulajdonképpen a két mintát ötvöztem.
Hannoka várom a hétvégi meglepetést!![]()
Ékszeres blogom: http://bebigyongyei.blogspot.com
IMG_5366.jpgEz lenne az! Nem sajat handmade. Meg nem lettem kesz a tarisznyaval, de ez a forma,szine es minta amit keszitek a kis nemet baratnömnek.
Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
- Thich Nhat Hanh
"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni." (Mahatma Gandhi)
Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.
Hannoka ez nagyon jól néz ki! Már el is mentettem a képét!Biztos a tiéd is szuper lesz, ha elkészül!
![]()
Igen, ilyen. A csaj meg nagyon fiatal es elegge hippis, tehat jol jött neki, mert mar el is vitte. Amugy en is "tarisznyas" vagyok es szivesen hordok ilyen jellegüt.
Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
- Thich Nhat Hanh
"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni." (Mahatma Gandhi)
Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.
Nagyon ötletes makramék kezdenek feljönni az oldalra. Én ezeket bütyköltem karácsonyra a lányomnak.PC240045.JPG
Zsebzsa nagyon vagány szettet készítettél! A lányod biztos szívesen viseli!
Én még mindig bagoly-lázban égek. Igaz ez a divat világában már lecsengett, de én mindig ilyen "későn érő típus" voltam.
Íme, ők készültek tegnap illetve ma. Anyum szerint a lila a papa, a bézs a mama, a barna pedig a kamasz gyerekük.
baglyok.JPG
Bebice a bagoly laz mindig is trendi lessz, tehat ne csüggedj.
Zsebzsa a szetted valoban nagyon szep.
Csak igy tovabb lanyok!
- Thich Nhat Hanh
Láncot is kaptak a baglyocskák!Tegnap meg is kapták őket az új tulajok. Ajándékba készítettem őket a keresztlánykámnak és a unokaöcsém barátnőjének. Nem lettek túl jók a képek, de azért látszik az összhatás. A bézs bagolyhoz olyan láncot csináltam, amit medál nélkül is lehet használni.
baglyos láncok.JPGmakramáslánc1.JPG
Az összhatas szuper, es egyedi, egyben multifunkcionalis.
- Thich Nhat Hanh
Bebice ! Édesek a baglyok. Jó kedvre derültem tőlük.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)