13. oldal, összesen 21 ElsőElső ... 310111213141516 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 121-tól/től 130-ig összesen 204

Téma: Makrame

Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    49
    Köszönet
    77
    33 alkalommal 9 üzenetét köszönték meg
    Bagoly papagáj színekben
    bagoly1.JPG
    Ez eredetileg maradék felhasználásnak indult, illetve szerettem volna kipróbálni ezt a mintát. Kicsit aránytalan lett, mert elég kicsi a teste a fejéhez képest. Na majd legközelebb!
    Ha valaki szeretné elkészíteni, itt talál hozzá segítséget: .
    + egy másik bagoly, video tutorial: Én tulajdonképpen a két mintát ötvöztem.
    Hannoka várom a hétvégi meglepetést!

2. 4 tag köszönte meg Bebice üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    976
    Köszönet
    1,428
    395 alkalommal 159 üzenetét köszönték meg
    IMG_5366.jpgEz lenne az! Nem sajat handmade. Meg nem lettem kesz a tarisznyaval, de ez a forma,szine es minta amit keszitek a kis nemet baratnömnek.
    Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
    - Thich Nhat Hanh

"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni."
    (Mahatma Gandhi)

Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.

4. 4 tag köszönte meg Hannoka üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    49
    Köszönet
    77
    Hannoka ez nagyon jól néz ki! Már el is mentettem a képét! Biztos a tiéd is szuper lesz, ha elkészül!

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    976
    Köszönet
    1,428
    Igen, ilyen. A csaj meg nagyon fiatal es elegge hippis, tehat jol jött neki, mert mar el is vitte. Amugy en is "tarisznyas" vagyok es szivesen hordok ilyen jellegüt.
    Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
    - Thich Nhat Hanh

"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni."
    (Mahatma Gandhi)

Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    szigetszentmiklós
    Üzenet
    55
    Köszönet
    138
    119 alkalommal 28 üzenetét köszönték meg
    Nagyon ötletes makramék kezdenek feljönni az oldalra. Én ezeket bütyköltem karácsonyra a lányomnak.PC240045.JPG

8. 4 tag köszönte meg zsebzsa üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    49
    Köszönet
    77
    Zsebzsa nagyon vagány szettet készítettél! A lányod biztos szívesen viseli!
    Én még mindig bagoly-lázban égek. Igaz ez a divat világában már lecsengett, de én mindig ilyen "későn érő típus" voltam.
    Íme, ők készültek tegnap illetve ma. Anyum szerint a lila a papa, a bézs a mama, a barna pedig a kamasz gyerekük.
    baglyok.JPG

10. 4 tag köszönte meg Bebice üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    976
    Köszönet
    1,428
    Bebice a bagoly laz mindig is trendi lessz, tehat ne csüggedj.

Zsebzsa a szetted valoban nagyon szep.

Csak igy tovabb lanyok!
    - Thich Nhat Hanh

(Mahatma Gandhi)

12. 2 tag köszönte meg Hannoka üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    49
    Köszönet
    77
    Láncot is kaptak a baglyocskák! Tegnap meg is kapták őket az új tulajok. Ajándékba készítettem őket a keresztlánykámnak és a unokaöcsém barátnőjének. Nem lettek túl jók a képek, de azért látszik az összhatás. A bézs bagolyhoz olyan láncot csináltam, amit medál nélkül is lehet használni.
    baglyos láncok.JPGmakramáslánc1.JPG

14. 2 tag köszönte meg Bebice üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    976
    Köszönet
    1,428
    Az összhatas szuper, es egyedi, egyben multifunkcionalis.
    - Thich Nhat Hanh

(Mahatma Gandhi)

16. A következő tagok köszönték meg Hannoka üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    szigetszentmiklós
    Üzenet
    55
    Köszönet
    138
    119 alkalommal 28 üzenetét köszönték meg
    Bebice ! Édesek a baglyok. Jó kedvre derültem tőlük.

18. 2 tag köszönte meg zsebzsa üzenetét:

13. oldal, összesen 21 ElsőElső ... 310111213141516 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •