3. oldal, összesen 20 ElsőElső 12345613 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 197

Téma: Makrame

Regisztrált
    Aug 2010
    Hol
    romania, szatmarnemeti
    Üzenet
    42
    Köszönet
    1,100
    18 alkalommal 10 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Hannoka Üzenet megjelenítése
    Ez esten nem sokat csinaltam, csupan egy fülcsit, de szivesen megmutatom nektek, mert kivancsi vagyok, hogy minek talaljatok. Csatolás 942907 Szep es jo estet, vagy inkabb: Szep almokat!
    Nekem nagyon tetszenek amit keszitesz.Mintakat ,otleteket hogy keressek ra -Makramme-? Tudom, azt szoktak irni erre hogy google a baratom.Es igaz is, ha tudod hogy keressel ra.

2. A következő tagok köszönték meg nomi76 üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    969
    Köszönet
    1,421
    376 alkalommal 151 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző nomi76 Üzenet megjelenítése
    Nekem nagyon tetszenek amit keszitesz.Mintakat ,otleteket hogy keressek ra -Makramme-? Tudom, azt szoktak irni erre hogy google a baratom.Es igaz is, ha tudod hogy keressel ra.
    Szia Nomi76
    Köszönöm nagyon szepen, hogy tetszenek a kis "mütyürkeim". Nagyon sok makrames videot nezegettem a youtube-on, meg igaz nekem egy draga, nagyon idös szomszednöm volt, delamerikai, aki nagyon sok mindent mutatott a csomozasban. Gondolom mint masok en is elöször a karkötökkel, fej-, hajpanttal kezdtem, mindenfele technikaval. Aztan ratertem a fülcsikre. Egy par youtube-os videot mar emlitettem, fontos megjegyeznem itt, hogy en is a google search-el vagyok. Ezeket erdemes böngeszni.
    Üdv. Hannoka
    Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
    - Thich Nhat Hanh

"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni."
    (Mahatma Gandhi)

Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    969
    Köszönet
    1,421
    Foto am 09-09-2012 um 15.13 #2.jpg
    Ez is nagyon egyszerü technika, a videon latott több szinnel keszithetö, de ez csak egy szinnel es a fagyöngy a diszitöelem. Faval, csonttal, agyaggal, magokkal meg rezzel (sarga meg vörös) szeretek dolgozni leginkabb. De nem vetem a többit sem.
    Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
    - Thich Nhat Hanh

"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni."
    (Mahatma Gandhi)

Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.

5. 2 tag köszönte meg Hannoka üzenetét:

Regisztrált
    Apr 2012
    Hol
    Orosháza
    Üzenet
    10
    Köszönet
    1
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Engem is érdekelne majd keresem ezt az oldalt.

Regisztrált
    Feb 2011
    Hol
    Erdely, Romania
    Üzenet
    68
    Köszönet
    240
    180 alkalommal 46 üzenetét köszönték meg
    Lanyok, en csak elmeletileg tudom, hogyan kellene en keszitsem a makramet,konyvem van es szandekom is van, h vmikor belevagjak es es megtanuljam- viszont, az alkoto taborunkban volt eloadonk aki nagyon ugyes es otletes dolgokat mutatott be es tanitott a resztvevoknek.Ezek inkabb falikepek, allatkak(baglyok,pillango pl) voltak.Ha ezek erdekelnek elkerem es bemutatom.

8. 4 tag köszönte meg mer2 üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    969
    Köszönet
    1,421
    Foto am 11-09-2012 um 20.24.jpg
    Ez esten nagyon sok bibelödessel keszült. Az eredeti szin a fonatnak mezszinü, sajnos itt inkabb naturnak latszik, de megis igy jo.
    - Thich Nhat Hanh

(Mahatma Gandhi)

10. 2 tag köszönte meg Hannoka üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    969
    Köszönet
    1,421
    Foto am 12-09-2012 um 04.45 #2.jpg
    Hat ez virrasztos ejszaka, a tegnap delutan munkaszünetben egy nagyon erös kavet ittam. Kiagyaltam, hogy valamit kellene csinalni..., nem maradt mas hatra, mint a hobbymnak hodolni. Ez a fülcsi keszült. Sajnos a pirosbol mar a veget futotta.
    - Thich Nhat Hanh

(Mahatma Gandhi)

12. A következő tagok köszönték meg Hannoka üzenetét:

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Bulgaria
    Üzenet
    21
    Köszönet
    3
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Én csak gyönyörködni tudok a szép makramékban! Csinálni sohasem csináltam!

14. A következő tagok köszönték meg katimama2 üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    969
    Köszönet
    1,421
    Idézet Eredeti szerző katimama2 Üzenet megjelenítése
    Én csak gyönyörködni tudok a szép makramékban! Csinálni sohasem csináltam!
    Lehet, hogy idövel kedvet kapsz ra es akkor meg több gyönyörködesben lesz reszed. Sok sikert a nekikezdeshez, meglatod sok sikerelmenyed lesz meg a legegyszerübb csomozott darabbal.
    - Thich Nhat Hanh

(Mahatma Gandhi)

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    969
    Köszönet
    1,421
    - Thich Nhat Hanh

(Mahatma Gandhi)

17. A következő tagok köszönték meg Hannoka üzenetét:

3. oldal, összesen 20 ElsőElső 12345613 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •