9. oldal, összesen 21 ElsőElső ... 678910111219 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 201

Téma: Makrame

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    973
    Köszönet
    1,423
    386 alkalommal 156 üzenetét köszönték meg
    Iluin,
    ezt jo hallani, hogy nagyon tetszenek a csomozott dolgok. A javaslatom kedves engedelmeddel az lenne, hogy az alapoktol kezdd. Rengeteg csomozasrol youtube-on van. Ha barmiben kerdesed van, kerdezz batran.
    Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
    - Thich Nhat Hanh

"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni."
    (Mahatma Gandhi)

Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    973
    Köszönet
    1,423
    Foto am 03-11-2012 um 21.00 #3.jpg

Egy hosszu szünet utan ez az elsö fülike.
    Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
    - Thich Nhat Hanh

"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni."
    (Mahatma Gandhi)

Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.

3. 2 tag köszönte meg Hannoka üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    973
    Köszönet
    1,423
    A csomozas ihletem egy kicsit alamerült, de nemsokara jelentkezem ujabb magamcsinalta mütyürkekkel.
    - Thich Nhat Hanh

(Mahatma Gandhi)

5. A következő tagok köszönték meg Hannoka üzenetét:

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Szekszárd
    Üzenet
    116
    Köszönet
    357
    1,241 alkalommal 66 üzenetét köszönték meg

karácsonyi makramé

Közeledik a karácsony. Nekem van egy ilyen újságom, gondoltam megosztom. Nem saját szkennelés, köszönet az eredeti feltöltőnek.
    Ha valakinek van valami más karácsonyi makramé mintája, akkor légyszi szintén tegye közzé.
    Csatolt képek Csatolt képek
    Csatolt file-ok Csatolt file-ok

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    93
    Köszönet
    4,155
    249 alkalommal 57 üzenetét köszönték meg
    Bagoly lázban ég az ország világ. Én nagyon régen egy Fürge Ujjak évkönyvben láttam egy bagoly mintát. Nincs meg véletlenül valakinek?

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Szekszárd
    Üzenet
    116
    Köszönet
    357
    Idézet Eredeti szerző kisvirágh Üzenet megjelenítése
    Bagoly lázban ég az ország világ. Én nagyon régen egy Fürge Ujjak évkönyvben láttam egy bagoly mintát. Nincs meg véletlenül valakinek?
    Megvan az összes fürge ujjak, de átnézni mindet...
    De van egy bagoly mintám franciául, ha az kell, csak szólj. Én most azt fogom megcsinálni karácsonyi ajándékba.

9. A következő tagok köszönték meg Hanabi üzenetét:

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    973
    Köszönet
    1,423
    Idézet Eredeti szerző Hanabi Üzenet megjelenítése
    Megvan az összes fürge ujjak, de átnézni mindet...
    De van egy bagoly mintám franciául, ha az kell, csak szólj. Én most azt fogom megcsinálni karácsonyi ajándékba.
    Engem is nagyon erdekel a bagoly elkeszitese, mindegy hogy franciaul van. Köszi elöre is.
    - Thich Nhat Hanh

(Mahatma Gandhi)

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Szekszárd
    Üzenet
    116
    Köszönet
    357

bagoly

Egy francia makramé újságból ollóztam össze.
    Csatolt képek Csatolt képek
    Csatolt file-ok Csatolt file-ok

12. 9 tag köszönte meg Hanabi üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    szigetszentmiklós
    Üzenet
    55
    Köszönet
    138
    115 alkalommal 28 üzenetét köszönték meg
    Bocsánat, hogy elvesztem , sok dolgom volt , de azért próbálkoztam PA270020.JPGPA270021.JPGPA270022.JPGPA270023.JPG

14. 3 tag köszönte meg zsebzsa üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    szigetszentmiklós
    Üzenet
    55
    Köszönet
    138
    115 alkalommal 28 üzenetét köszönték meg
    Ezt a nyakláncot ajándékba készítettemPB110035.JPGPB110036.JPG

16. 2 tag köszönte meg zsebzsa üzenetét:

9. oldal, összesen 21 ElsőElső ... 678910111219 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •