Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Thomas Kinkade mintákat keresek édesanyám szülinapjára (hátha elkészül október közepére).
A keresóben könyvtárat taléltam, de mintákat nem tudtam nyitni.
Létszi akinek van küldje el nekem akár priviben, akár ide.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
Üdv
Bogi511
Thomas Kinkade
O jaj, most látom, hogy hiányszik a színkód belőle. Tudja valaki pótolni, vagy töröljem?
Bogi, találtam még párat, de azok programmal készültek(lehet ez is????). Ha priviben adsz email címet, elküldöm neked.
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
Thomas Kinkade
Bambis First Year - The Disney Dreams Collection 525
Candamar Design - The end of a perfect day - 90064
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
Lányok! Kérlek, olvassátok el néha Sorcier dörgedelmeit!2 hozzászólással ezelőtt (mármint azon hozzászólás felett kettővel, nem az enyémre értendő) kérte utoljára, hogy a linkeket rejteni kell. Ennek az oldalnak a linkelése a CH-n egyébként is tiltott. A téma pedig ilyen formában a technikaiba való, az újonnan nyitott topik LEGELSŐ hozzászólása a címkézésre és a tématartásra hív fel. Sokadszor! Plíz!
223973_412884442094199_574041619_n.jpg
Utoljára sorcier módosította 2012-08-28, 04:37 PM-kor Oka: beideztt szovegbol torles a link miatt
Teresa Wentzler English Garden Sampler 1
Teresa Wentzler English Garden Sampler 2
Utoljára sorcier módosította 2012-08-28, 05:06 PM-kor Oka: osszetartozo minta
Stoney Creek Insect Sampler
66bogika,Akirke,Ametiszt.01,bernimama,Betti1979,catherwild,csicsa25,csikoscica,EleoNóra68,encian,Falbala,Fantagra,gnesilo,háromnem,Ilcsi75,kissalma5,koka1220,lerzsi61,mágika10,mizoad,mliss,napsugár7127,Nora82,otunde,pagab,Panther78,rezsobea,Selenyty,shaara,Szillili,t.agi74,varga.marianna01,zizitop,Zsafi,ZSU53,zzsuzsa
Sziasztok!
Ezeket a mintákat keresem, hátha tud valaki segíteni.
Köszi
Sziasztok!
Az első kép az Afrika szemei fent van az előző fórumon. Nem tudom hol, de valahol a vége előtt nem sokkal.Cím alapján könnyen kiadja.Fent van belőle az Európa szemei is.
napsugár7127
Chandler's Cottage
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)