36. oldal, összesen 75 ElsőElső ... 263334353637383946 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 351-tól/től 360-ig összesen 741

Téma: RR3 - Egyéni mintákkal

Regisztrált
    Feb 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    313
    Köszönet
    710
    1,854 alkalommal 278 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Betti1979 Üzenet megjelenítése
    Ajánlott, LNK, sokszor elsőbbségi is. LNK hasznos, mert nem dobható postaládába és csak +10 Ft, a pri, meg az én dilim, nem szeretem, ha sokat "áll" a postán.

Cicáspanni!

Ma beszereztem a füzetet, holnap déleőtt megírom, és én is küldöm. Most lebetegedtünk családilag, de legközelebb szívesen találkoznék veled a Blahán.
    Nagyon szuper, epedve várom, izzítom a tűt a szarvashoz! Blaha tali jó lesz, mert tőle kettő percre dolgozom!

2. 4 tag köszönte meg Cicáspanni üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2008
    Hol
    Barbacs
    Üzenet
    175
    Köszönet
    1,188
    646 alkalommal 138 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Jelentem, délelőtt, a postára adási ceremónia megtörtént !

4. 5 tag köszönte meg lebeke üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,255
    Köszönet
    7,474
    11,352 alkalommal 1,263 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Cicáspanni Üzenet megjelenítése
    Nagyon szuper, epedve várom, izzítom a tűt a szarvashoz! Blaha tali jó lesz, mert tőle kettő percre dolgozom!
    Sikerült, délelőtt feladni, úgyhogy holnapra megkapod.
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468
    RR3 -as minták #396#397#399]

6. 2 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2011
    Hol
    Győr - Frankfurt
    Üzenet
    339
    Köszönet
    4,251
    1,727 alkalommal 269 üzenetét köszönték meg
    Tündi! Te is lesheted a postást, tegnap adtam fel a motyót

8. 2 tag köszönte meg kissalma5 üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    313
    Köszönet
    710
    Betti, megérkezett a csomag Úgy örültem neki (Borbolyénak is az RR4-ből), mintha ajándékot kaptam volna Nagyon jól néz ki élőben a kendőd! Hát majd még a végeredmény! Pazar lesz! A részletes útmutatót követni fogom, enyém a bal alsó sarok. Azaz jobb alsó. Valahogy ezt mindig összekeverem

10. 3 tag köszönte meg Cicáspanni üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    313
    Köszönet
    710
    Képzeljétek mi történt, még két hete megrendeltem a Vénusz fonalat webáruházból, ami szépen meg is jött, három papírdobozkába szortírozva, öröm volt nézni. Egy hétre rá kaptam egy újabb értesítőt, hogy csomagom jött. Mondom ez érdekes, mert már mindent megkaptam. Hát kiderült, hogy még egyszer elküldték a fonalaimat, igaz most csak két papírdobozt kaptam, a három helyett. És ma reggel megint jött az értesítő, hogy ösmételten csomag, ezúttal egy papírdobozkában, ami a második eresztésből kimaradt, plusz egy apró ajándék keresztszemes készlet, üzenettel, hogy elnézést a késésért Milyen késés????
    Gyakorlatilag duplán megkaptam a fonalakat, plusz ajándék, és a Kft-nek pedig háromszoros postaköltség, amiből én csak egyet fizettem.
    Valami nagy kavarás lehetett náluk... most azon tanakodom hogy felhívom őket és szólok, mert hát én nem kértem duplán a fonalakat, viszont nem is szeretném duplán kifizetni, mégis megkárosítani sem szeretnek senkit... a boltban is mindig szólok ha véletlen rosszul adnak vissza. Küldjem vissza postán? Vagy tegyek úgy mintha nem történt volna semmi??? Nyilván nem fognak ettől becsődölni... majd könyveléskor rájönnek hogy hoppá mi történt. Mindenesetre ez fura ügy

12. 11 tag köszönte meg Cicáspanni üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,255
    Köszönet
    7,474
    11,352 alkalommal 1,263 üzenetét köszönték meg
    Betti, megérkezett a csomag Úgy örültem neki (Borbolyénak is az RR4-ből), mintha ajándékot kaptam volna Nagyon jól néz ki élőben a kendőd! Hát majd még a végeredmény! Pazar lesz! A részletes útmutatót követni fogom, enyém a bal alsó sarok. Azaz jobb alsó. Valahogy ezt mindig összekeverem
    A másik szarvassal átellenbe
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468
    RR3 -as minták #396#397#399]

14. A következő tagok köszönték meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    hungary
    Üzenet
    66
    Köszönet
    383
    118 alkalommal 36 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, hogy addig nem jelentkeztem. Figyelemmel kisértelek benneteket, de sajnálatos családi egészségügyi problémák miatt nem volt időm semmire. Remélem most már minden rendben lesz.
    Elkészültem a csomaggal minden borítékban, igyekszem sűrűbben jelentkezni.
    A mintám ugyanaz mint Macleod Andié Renato Parolin :Bacche sotto la neve
    25.jpg26.jpg
    DMC fonallal 18-as krém szinű Aida-ra.

16. 9 tag köszönte meg veronika76 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,884
    Köszönet
    7,974
    33,854 alkalommal 3,156 üzenetét köszönték meg
    Szia, Veronika, de jó, annyira örülök neked! Remélem, és szívből kívánom, hogy jobb idők jöjjenek!!!
    Mindannyian megérdemelnénk már végre egy szusszanásnyi, felhőtlen időszakot.....................

Annak meg, hogy ugyanazt választottuk, annak is, nagyon! Érdekes lesz találkozni vele, majd, valahol az időben, hogy vajon milyen hatása lesz más anyagon, más fonalakkal!

18. 8 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,884
    Köszönet
    7,974
    33,854 alkalommal 3,156 üzenetét köszönték meg
    ... most azon tanakodom hogy felhívom őket és szólok, mert hát én nem kértem duplán a fonalakat... Mindenesetre ez fura ügy
    Küldd vissza, neked lesz jobb! A tiszta lelkiösméret az ilyen apróságnak tűnő dolgokban a legfontosabb. Hiszen te is azt akarod, érzem én... Annak az embernek, aki rosszul ügyintézett, akár, baja is lehet belőle. Én is szólok mindig a boltban is, mert mindig bevillan, hogy este, kasszazárásnál mi történik, és azt , akit otthon x éhes száj várja... Hát, nem akarnék a helyében lenni.

Arról nem is beszélve, hahaha, velem legalábbis idáig MINDIG megtörtént, régen, ha bármiben, ilyesmiben rosszul döntöttem, vagyis a magam javára, szinte napra-pénzre pontosan visszakaptam az élettől. Hogy megtudjam, milyen érzés az. Utoljára főiskolás koromban volt ilyen, hogy találtam a vonaton 800 forintot, egy névvel ellátott pénztárcában, és nem vettem a fáradságot visszaküldeni, mert lusta voltam, egyszerűbb volt azt gondolni, barátom, így jártál, kétezer forint volt az ösztöndíjam, hú, de nagy pénz volt extra 800 mellé. Nem telt el két hét ahhoz, hogy elhagytam a sajátom ... Nagyjából azóta tudom, és betartom, hahahahah.

36. oldal, összesen 75 ElsőElső ... 263334353637383946 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •