Sajnos kihagytam tíz napot, nem voltam itthon, és internet közelben, nem győzöm olvasni a hozzászólásokat és nyomkodni a köszönöm gombot.
Szívesen jelentkeznék ha van még hely.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Betti, ha lehet ide is jelentkeznék, de ha lenne a nemzetközire más jelentkező is, aki még nem csinált RR-t, akkor most kiállok és átadom a helyem!! (ez ide is vonatkozik, ha lennének újak, akkor inkább ők férjenek bele, és legyenek gazdagabbak egy közösen készült kendővel!Esetleg ha annyian leszünk, akár több belföldi is lehetne (mondjuk egy közös mintás és egy egyéni)
de úgyis látod, hogy alakul, köszi a szervezést!!
A Joan Elliott tündéresek nekem is tetszenek, de nagyon aprólékos, ahogy elnéztem
Viszont van pl egy cicás, igaz ez kevesebb mintás, de megoldható lenne talán 12-re iscicabolondként, ez tetszik, és elég egyszerű is
(mintám nincs hozzá, csak neteztem, de mintha itt is láttam volna).
Vagy a micimackós, esetleg a másik cicás
Utoljára lucamami78 módosította 2012-09-24, 07:31 AM-kor
Még van hely 8-an vagyunk, és ha valaki innen lemarad, akkor még a közös mintás tök üres, (már meghirdettem, de eddig inkább ez érdekel mindenkit) és gondolom az is elindul majd, elvégre csak 2 napja hirdettem. Gondolom mindenki a biztosabbra utazik, de a közös minta sincs kőbevésve, meg 4- 6 fővel is lehet rr-t indítani, és ha az jobban megfelel át lehet írni egyéni mintásra is. Van még érdeklődő, de én úgy vagyok vele, hogy hely is bőven, akik ritkábban jönnek azok sem maradnak le semmiről. Az egyetlen, ahol szó lehet helyátadásról az a nemzetközi (de nem rúgok ki senkit önfejűleg) , ott is csak akkor, ha külföldi résztvevő szeretne jönni. Hát igen ott jócskán alábecsültem az érdeklődést.
Ha a második cicásnak meglenne a mintája az érdekelne.
Köszi
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Ugye, itt nem kötött a minta? Mielőtt belevetem magam a saját keresgélésembe,, mert aranyos pl. a cicás is, csak az nekem nem fekszik, ha ez érthető, haha. Mint minta kedves, de nem varrnám, mert nincs mihez, sem kihez.
Betti
Sziasztok!
Rém érdekesnek ígérkezik, de én még soha ilyenben nem vettem részt. Olvastam valahol félöltést, az nagyon ördöngös mutatvány? A mintát, ha olyat találok, amit mondjuk itt osztotta meg valaki,és én letöltöttem, az kizáró ok? És ilyen téren tök kezdők is jelentkezhetnek ? Maga az x-szemezés nem idegen, elég nagy volumenű cuccost is hímeztem már . Nos, arra szeretnék kilikadni, ha ilyen előzmények mellett is bevesztek,én is szívesen jelentkezem. Láttam, van jelentkezési lap is, annak mi a kitöltési határideje? És mivel itt nagyon szívélyes, segítőkész asszonyságok vagytok, gondolom segítetek az ilyen zöldfülüeknek?!
lebeke
Persze nem gond a kezdőség, tavaly decemberben amikor az RR1 és RR2 alakult, a többség ugyanígy a sötétben tapogatózott, de ezt az élményt nem lehet kihagyni, én nagyon élvezem. A félöltés, meg nem olyan nehéz, szerintem a technikaiban rákeresel egy csomó találatod lesz, képekkel illusztrálva. Az meg hogy a minta innen van az egyáltalán nem kizáró ok, nekem a kb 60 gigányi keresztszemes könyvtáram fele innen való (lassan már nem is igazodom ki benne.) Bátorság.
![]()
Határidő, így nincs, de létszámmaximum az 12, és itt tényleg komolyan is veszem, mert 12 részes mintákat a legkönnyebb találni.
Betti
Köszönöm, akkor én is jelentkeznék, a minta keresgetése folyamatban van, / remélem tényleg nem gond, ha CH.-ost találok ?! /
Hát, akkor sok töprengés után, végül összeállítottam a kis tablómat, amit TI fogtok az ÉN kendőmre varrni, a felajánlást köszönettel, szerényen, elfogadom. Ha fáj a baráti rabszolgamunka, akkor is! Ha. Haha. Hahhahahahha.![]()
![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)