Igaz barátok!A kedvező fogadtatás hallatán megyek vissza keresgélni.
![]()
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
A nemzetközibe is jelentkeztem, de ott úgy látom többen kimaradtak, akik tényleg "nemzetközisek", így felajánlottam visszalépésemet. Ezért ha lehet becsatlakoznék ide, ha már végre vettem a bátorságomat egy ilyen próbálkozásra, nem hátrálnék meg.![]()
Feltéve, ha van még hely, és ha befogadtok (remélem)
Enikő
Ezek a minták sorakoznak a fejemben. Nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen: melyik számít könnyebbnek, nehezebbnek. Várom a véleményeket...
Ennél a középső mintát én elkészítenémfűszernövények.jpg
Ezek kb 45x45 öltéses minták, és felírat nélkül, ha ezJJ-12 virágos.jpg
Itt a szívekre gondoltam, egy csapattag 1 párt, vagyis 2 szívet és a a többiek (mert nincs annyi szívpár, ahányan leszünk) a hosszúkásak színesét hímezné:Fiori-e-fantasia-cuori-e-armoniaW RP.jpg
Nagyon nehezek? Vagy nem? Ez a kérdésem, főként a minta telítettsége miatt, mert ,ha jól néztem, egyik sem tartalmaz félöltést, franciacsomót, vagy egyéb különlegességet.
A Parolin szívek szerintem kifejezetten a könnyebb kategória. Vagy nem jól gondolom??
![]()
Ez mind jó, és szerintem mérethatáron belül van, a mintája nincs meg nekem, pontosabban nem tudom hova tettem annó, de az RR1 kapcsán láttam őket, és a tömöttség is belefér. Tény, hogy a Parolin a legkönnyebb, de azt válaszd amelyik a legjobban tetszik, és a legtöbbet tudsz kihozni belőle.
A második itt: #266. Ez abszolút ok, 45*45. Nem is túl nehéz, szerintem az én mintámmal többet fogtok szenvedni. A cserepes is itt van: #292 50*50 ez még lazább. Szerintem ezek kifejezetten RR-re tervezettek. A JJ tuti.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Zsuzsa, neked nem hiszem, hogy a "szűk" határidőkkel gondod lenne, az RR2-es mintát is kihímezted másfél hónap alatt.
Lelki szemeim előtt látom,ahogy befűzött tűvel várakozol a kanapén ülve, csöngetésre felugrasz, lehet hogy a postás hozta az új kendőt? Á csak a szomszéd, a kiszökött kutyáját keresi. Kínodban híreket olvasol, pedig ma kellene érkeznie... Újabb csöngetés, végre megérkezett az áhított csomag, gyorsan kibontod megtapogatod, gyorsan átolvasod az instrukciókat. 3-4 óra múlva gyönyörködve nézed a kész művet, szép-szép, de most mit csinálok egy hónapig...
Betti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)