4. oldal, összesen 76 ElsőElső 12345671454 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 31-tól/től 40-ig összesen 757

Téma: RR3 - Egyéni mintákkal

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,891
    Köszönet
    8,031
    34,007 alkalommal 3,162 üzenetét köszönték meg
    A középső macskás amúgy Vervaco 70359.

2. 2 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2011
    Hol
    Győr - Frankfurt
    Üzenet
    346
    Köszönet
    4,322
    1,805 alkalommal 276 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    Hát, akkor sok töprengés után, végül összeállítottam a kis tablómat, amit TI fogtok az ÉN kendőmre varrni, a felajánlást köszönettel, szerényen, elfogadom. Ha fáj a baráti rabszolgamunka, akkor is! Ha. Haha. Hahhahahahha.
    A végén kontúrozol ?
    Mert ha igen, akkor hahahahaha

4. 4 tag köszönte meg kissalma5 üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Miskolc
    Üzenet
    494
    Köszönet
    3,954
    3,781 alkalommal 436 üzenetét köszönték meg
    Hát, akkor sok töprengés után, végül összeállítottam a kis tablómat, amit TI fogtok az ÉN kendőmre varrni, a felajánlást köszönettel, szerényen, elfogadom. Ha fáj a baráti rabszolgamunka, akkor is! Ha. Haha. Hahhahahahha.
    Kérem szépen akkor módosítsuk a határidőt, mert én egy blokkra kérnék egy évet.Vagy.... az is lehetséges,hogy nálam MUK-ozik majd ez a gyönyörűség.De nem hátrálok,maradok.

6. 2 tag köszönte meg Mizsuzsa üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,891
    Köszönet
    8,031
    34,007 alkalommal 3,162 üzenetét köszönték meg
    Igaz barátok! A kedvező fogadtatás hallatán megyek vissza keresgélni.

8. 3 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,261
    Köszönet
    7,520
    11,412 alkalommal 1,268 üzenetét köszönték meg
    Attól tartok a spanyol minit nem vállalom az megvolt már, de a jobb fölsőt is meghagyom neked, időnként azért aludni is szeretnék. A kontúrok jöhetnek, minden mennyiségben, esetleg, csak az blackwork stílusban.
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468
    RR3 -as minták #396#397#399]

10. A következő tagok köszönték meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    143
    Köszönet
    352
    1,187 alkalommal 118 üzenetét köszönték meg
    A nemzetközibe is jelentkeztem, de ott úgy látom többen kimaradtak, akik tényleg "nemzetközisek", így felajánlottam visszalépésemet. Ezért ha lehet becsatlakoznék ide, ha már végre vettem a bátorságomat egy ilyen próbálkozásra, nem hátrálnék meg.
    Feltéve, ha van még hely, és ha befogadtok (remélem)
    Enikő

12. 3 tag köszönte meg encinenő üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2011
    Hol
    Győr - Frankfurt
    Üzenet
    346
    Köszönet
    4,322
    1,805 alkalommal 276 üzenetét köszönték meg

mintaötletek

Ezek a minták sorakoznak a fejemben. Nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen: melyik számít könnyebbnek, nehezebbnek. Várom a véleményeket...
    Ennél a középső mintát én elkészítenémfűszernövények.jpg
    Ezek kb 45x45 öltéses minták, és felírat nélkül, ha ezJJ-12 virágos.jpg
    Itt a szívekre gondoltam, egy csapattag 1 párt, vagyis 2 szívet és a a többiek (mert nincs annyi szívpár, ahányan leszünk) a hosszúkásak színesét hímezné:Fiori-e-fantasia-cuori-e-armoniaW RP.jpg
    Nagyon nehezek? Vagy nem? Ez a kérdésem, főként a minta telítettsége miatt, mert ,ha jól néztem, egyik sem tartalmaz félöltést, franciacsomót, vagy egyéb különlegességet.
    A Parolin szívek szerintem kifejezetten a könnyebb kategória. Vagy nem jól gondolom??

14. 6 tag köszönte meg kissalma5 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,261
    Köszönet
    7,520
    Ez mind jó, és szerintem mérethatáron belül van, a mintája nincs meg nekem, pontosabban nem tudom hova tettem annó, de az RR1 kapcsán láttam őket, és a tömöttség is belefér. Tény, hogy a Parolin a legkönnyebb, de azt válaszd amelyik a legjobban tetszik, és a legtöbbet tudsz kihozni belőle.

A második itt: #266. Ez abszolút ok, 45*45. Nem is túl nehéz, szerintem az én mintámmal többet fogtok szenvedni. A cserepes is itt van: #292 50*50 ez még lazább. Szerintem ezek kifejezetten RR-re tervezettek. A JJ tuti.
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

16. 3 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Devecser
    Üzenet
    564
    Köszönet
    8,379
    4,984 alkalommal 475 üzenetét köszönték meg
    Szia!
    Egye kutya,ha a mintákat elküldöd,kihímzem neked!A kontúrozást,szerintem Mizsuzsa beválalja.De csak SALként,úgy nem idegesítenek a határidők.Babonás vagyok,biztos beüt a ménkü,ha sietnem kellene.De szivesen vállalom.

18. A következő tagok köszönték meg zzsuzsa üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,261
    Köszönet
    7,520
    Idézet Eredeti szerző zzsuzsa Üzenet megjelenítése
    Szia!
    Egye kutya,ha a mintákat elküldöd,kihímzem neked!A kontúrozást,szerintem Mizsuzsa beválalja.De csak SALként,úgy nem idegesítenek a határidők.Babonás vagyok,biztos beüt a ménkü,ha sietnem kellene.De szivesen vállalom.
    Zsuzsa, neked nem hiszem, hogy a "szűk" határidőkkel gondod lenne, az RR2-es mintát is kihímezted másfél hónap alatt.

Lelki szemeim előtt látom,ahogy befűzött tűvel várakozol a kanapén ülve, csöngetésre felugrasz, lehet hogy a postás hozta az új kendőt? Á csak a szomszéd, a kiszökött kutyáját keresi. Kínodban híreket olvasol, pedig ma kellene érkeznie... Újabb csöngetés, végre megérkezett az áhított csomag, gyorsan kibontod megtapogatod, gyorsan átolvasod az instrukciókat. 3-4 óra múlva gyönyörködve nézed a kész művet, szép-szép, de most mit csinálok egy hónapig...
    Betti

RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

20. 6 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

4. oldal, összesen 76 ElsőElső 12345671454 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •