Sziasztok!
Én Vervaco párnákra gondoltam, nem olyan túl méretesek, de a bánatba, sehogyan sem tudom megnyitni a mintákat. Pat fájlban van meg, és a neten már nyálasra lapoztam az oldalakat, a gépen ezermillió program letöltve, de ezt az átokverte kiterjesztést egyik sem tudja kezelni .![]()
A Vervaco párnák nagyok, már hímeztem egyet, és 1 hónapra sok, 70x70 öltésesek és teljesen teli minta. De ha geometrikusban gondolkozol valahol a CH-n valaki feltett Pako minipárnákat az kb 40x40-es azt hiszem, valahol megvan nekem, majd utánanézek. Itt van: #1199, de sajnos ebbe is 70*70-es a minták nagy része.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Köszönöm az infót, akkor keresek mást. Kb. Mekkora a max, ami az öltések számát illeti?
Bocs ám, hogy ennyit kérdezgetek !
Max 60x60 ha ritkásabb, ha teljesen teli akkor 45x45. Nézz szét a biscornuk között, meg Jeremiah Junction minták között, ott sok az RR-re tervezett, és vannak geometrikusak (már ha a vervaco-k között arra gondoltál). A z RR1 elején (az első 2-3 lap) rengeteg ötlet előkerült, nagyon sok stílusban.
Ilyesmiket keresel?
Betti
a közepét nekem kell még kivarrni, már 2 este böködtem, majd ha már látszik valami, hozok képet arról is
2012 09 16 003 rr kendom felkesz.jpg
A mintáját itt találjátok: Bogyimami jóvoltából
http://canadahun.com/forum/showthrea...BCtt%21/page14
Azt hiszem, talán tudom is, hogy melyik RR volt.Kata blogját szoktam nézegetni.Ott láttam?
A Parolin szívek mintáját pedig te töltötted fel , de azt most link nélkül: a Legújabb mintásba a 30.oldalon a 295.hsz alatt van.
![]()
Betti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)