Ez a fűszernövényes minta nekem NAGYON tetszik!!
Lehet az, hogy én ezt választom? Az baj, ha valaki más is ezt szeretné varrni, és hogy itt mutatta valaki más ezt a mintát?
Bár gondolkodom még Lizzie Kate naptárban is. Nem tudom, az jó? A kép felrakásán még dolgozom, remélem sikerül![]()
Engem biztos nem zavar és szerinte mást sem.
Akkor minden baj lehet, hiszen én is , és még sokan mások is innen szedtük, szedjük a mintáinkat, amikért részemről örök hála és tisztelet a feltöltők szorgalmáért, kitartásáért és segítőkészségéért.
Lehet , hogy én is ezt választom, de szerintem, ez sem baj
![]()
Ezek megvannak: Jeremiah Junction 181 192
tényleg jó volt varrni. bár én először megijedtem a mintaív láttán, hogy sok lesz a színváltás. meg ráadásul nehezítő tényezőként ott volt az is, hogy fordítva kellett varrni, de abszolút gyorsan és könnyedén ment. élmény volt, főleg a végeredmény látványamaximálisan megértem, ha valaki ezt választja.
Sziasztok!
Mutatóban hoztam egy mintát.Most jutottam hozzá az ujságokhoz amiben vannak.2001 Stoney Creek cross stitch collection.30 blokkból áll,de szerintem lehet belőle csemegézni igény szerint.Nem tudom valaki feltette-e már .
Szia!
A lelkiszemeid egy kicsit megcsaltak.Sok időt továbbra sem kívánok,babonából.Igazándiban,úgy hiszem eredendően gyáva vagyok,félek a kritikátol talán.Nektek a háta is olyan szép,nálam bizony vannak átmenetek,rühellek annyiszor kezdeni,de igyekszem.Ha elfogadtok,és elnézitek a bénázásomat,kérdéseimet szivesen csatlakozom hozzátok.
Eddig is élmény volt veletek dolgozni,köszönöm az eddigi segítséget is.
Neked is csak azt tudom mondani, hogy bátorság, és több önbizalom, a hátulja nem érdekel. A nagyon színes mintáknál egyszerűen lehetetlen szépre csinálni, és senki sem a hátulját fogja bekeretezni.Az irányelvekben is megjegyeztem, hogy akit ez zavar vasaljon rá valamit, már ha terítő, mert képnél mindegy.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket ! Közben én is kutogattam, ezeket találtam első körben : orntwo.jpg
Még nézek hozzá 4 darab ollóőrt. Szerintetek jó lesz ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)