Igen ezek nagyon szépek, és a méret is tökéletes.![]()
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Akkor betelt a létszám 12-en vagyunk, de mivel a nemzetközi RR-től sok függ, ezért ez még nem biztos, hogy végleges. Volt, aki a minták nehézségétől is függővé tette a dolgot. A jelentkezési lapot lezártam, de amolyan várólitát szívesen fenntartok (de ezt senki ne vegye készpénznek hogy bekerül). Ha hely megüresedik elsősorban azokat fogom priviben megkeresni aki itt a fórumon jelzi, hogy jönne, , és csak azután fogom a kérdőívet megnyitni, ha ők nyilatkoztak.
Azért nem kell kétségbe esni van még egy RR4-is ami jelenleg üres, de januárig van még 3 hónap, és ha a közös minta jellege nem tetszik, akkor azon is lehet változtatni, ahogy szeretnétek.
jelenlegi lista (jelentkezési sorrendben):
Betti1979 veronika76 zsuzsika37 Becski kissalma5 macleod otunde Mizsuzsa encinenő Lucamami78 lebeke zzsuzsa
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Ez talán még érdekes lehet némi infó az RR-ről:
Betti
Sziasztok!
Vermillion csészés virágai hogy tetszenek?
Nem tudom, nem látom magát a mintát, csak a kész képet. Azt gondold végig, hogy mekkora, és mennyi színből áll. Ha 1 db minta 15-25 szín, és ha nincs vagy kevés az átfedés akkor, akár 100-150 féle színt is el kell küldeni. Én ezért nem a Serendipity virágokat küldöm, mert kiszámoltam hogy 110 féle szín kellene.
Betti
Sziasztok!
Találtam még egy képet,ami szerintem jó lenne.Gyümölcsök,mint amit virágként csináltunk RR ként.Esetleg horoszkóp?
Képként miért nem tudom beilleszteni,nem tudom.Kedvencem Beatrix Potter tőle láttam egy gyerektakaróra varrt mintasort.Külön kell hímezni a blokkokat,később foltvarrással rátenni.Ez is tetszik.Nem tudom, Potternek nincsen naptára? Nem találkoztatok még vele?
Betti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)