I dodici mesi.jpgSziasztok kislányok. Bocsi nem akarok belebeszélni a dolgotokba, mert én csak külső szemlélő vagyok / igaz, hogy nagyon szurkolok/, de egy orosz oldalon nézelődve találtam ezt a képet. Esetleg ez nem tetszene nektek?
Ez OOE minta, megvan valahol, ha szükség volna rá. Nekem tetszik, a szeptembert egyszer már megvarrtam (iskolába).
Felteszem a mintásba.
Az a 4 virág nincs meg itt a CH-n, nem tettem fel, hanem azok hiányoznak. Eredetileg én is ezt a sorozatot terveztem, de 106 szín kellene hozzá. Mondjuk ez egy 24 darabos sorozat, aminek csak 20 darabja van meg, és ha csak 12-t akarsz akkor talán tudsz úgy választani, hogy ne legyen olyan sok a fonaligény. Ha mégis belevágsz az egyik kedvenc mintám lesz.![]()
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Én sose fogok tudni dönteni, mit válasszak.Szebbnél szebb minták kerülnek fel. Most ez tetszik nagyon.
Mindig terveztem egy naptár varrását, de eddig nem leltem meg az igazit. Lehet ez lesz az?
Bocsi amiért ilyen csapongó vagyok. Ti hogy tudtok ilyen könnyen választani? Jaj, nekem nem megy.
Köszönöm a mint feltöltését![]()
Azt hiszem ennél a mintánál maradok. Igyekszem jól összeválogatni a virágokat, de ha mégsem sikerül, egye fene azt a fonalat. Megoldok én mindent.
Meg vagyok nyugodva. Azt hittem, csak én tűntem el ennyire. Végre van munkám, újra dolgozom, így ez a hét nagyon sűrűre sikerült. Remélem, a háttérben mindenki készülődik lázasan. Én is ezt csinálom, csak közben tanulok is a mérlegképes vizsgáimra. karácsonyra hozza a bizit a jézuska.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)