Jelentkeztem!!!Úúúú, de izgi, tökre örülök!
![]()
Köszöntünk köreinkben!![]()
Átváltás ügyben átnéztem a színeket, ami kérdéses az a 472-es szín ugye, ami csak a szaténöltésben szerepel, és franciacsomóban. Azt néztem hogy a minta erre nem ad váltást, de a váltó amit találtam ugyanazt adja mint a 471-re a minta (3822). Ugyan az általam talált váltó mást ír a 471-re, de a minta által adott váltáson nem változtatnék, a két szín között az eredetiban is alig van különbség, és egy mintán belül nem is szerepelne, szóval szerintem mindkettőre lehetne használni, a DMC 3822-t vagy az annak megfelelő egyéb színeket. A másik problémás szín a Dinky dyes 72-es selyemfonala ez kézzel festett fonal (a minta egy WDW-re ad váltást). Én találtam egy váltót így a dd 72-es fonala helyett a DMC327-et kellene használni. Szerintem egész jó az egyezés. Csatoltam a képeket, a színekről, jól összekeverte a képeket, de azért remélem érthető.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Szia Betti!
Érdekesnek, aranyosnak tűnik ez az RR, ahogy bővül a csapat. Sajna, én nem tudok ebben most részt venni, mert így is két RR-ben bökögetek. De sok sikert, szép kendőket kívánok!![]()
Én vénusszal szeretnék varrni, abból van sok színem. Mikor kezdünk?
Szia!
A Vénuszhoz összeírtad már a színeket?El tudnád küldeni privibe?Nagyon tetszik ez a minta,ha lenne elég fonalam,kivarrnám SALként.RR3ban benne vagyok,a virágnaptár kilőtte a költségvetésemet.Ezért most nadrágszíjszorítás következik kézimunkaügyben,de hátha van itthon elég fonalam.A kismillióból csak elővadászom valahogy.
Ezek a hosszú várakozási idők nem éppen szerencsések a magamfajtának,aki csak éppen a kísértésnek nem tud ellen állni.
Különben Jó munkát,sok örömet hozzá!
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Januárban kezdünk, a mintához az a megjegyzésem, hogy háromféle variáció van a mintára, ezeknél a szárhossz a különbség, a legkisebb meg csak egy szál én a legnagyobbat gondoltam annak is csak 45*35 a mérete.
Betti
Örülök, hogy mindenki ilyen lázasan készül. Én sajnos csak dec. 14. után tudom magam belevetni az előkészületekbe, mert vizsgáim vannak addig. éppen holnap lesz egy 5 órás ellenőrzés írásbelim, amitől egy kicsit beparáztam, mert nincs a feladatokra általános megoldókulcs. Ha nem tudsz rizsázni, márpedig én nem tudok, akkor veszett fejsze nyele. de remélem nem lesz gond. Aki tud, szorítson nekem.
Köszi. Jó készülődést. néha azért jelentkezni fogok.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)