Akkor a kép. Még látszik a keret gyűrődése.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Nagyon szép! Én is inkább hímzővászonra gondoltam, nem aidára... nekem még az anyag sincs meg. Nyers színű lesz inkább, nem hófehér. Mekkora méretű kell?
Te már elkezdted? Hányan vagyunk, és hányat kell magunknak kivarrni?
Nyolcan jelentkeztek, de Ági és Zsuzsika is jön, legalábbis úgy tűnik. 10-es létszám biztos lesz, de dec közepéig nyitva hagyom a jelentkezési lapot.
Igen elkezdtem, mert túl sok mindent vállaltam a jövő évre, ez a próbakör így időn kívül, hogy megy-e.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Na ide sem jövök többet (kevesebbet sem)
Betti gyönyörű!!!! Nekem is kell!!!!!!
De ha még ehhez is hozzáfogok a többi megkezdett mellett, akkor tuti kitagadnak az itthoniak.![]()
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
Ja igen a méret, 25-ös vászon (1 cm-en 5 öltés) 40x45 cm ez úgy lesz hogy 3sorban 4 virág függőlegesen 10 öltés lesz köztük kihagyva az aláírásoknak, és vízszintesen 5. Felül hagytam 15 öltésnyi helyet valami feliratnak.
Betti
Beszéltünk a magyarosításról, pl. ilyet sikerült alkotni, Mit szóltók hozzá?szeptember.JPGoktóber.JPGMÁRCIUS.JPGáprilis.JPGaugusztus.JPGjúlius.JPGjúnius.JPGMÁJUS.JPG
Utoljára csondita módosította 2012-11-24, 04:03 PM-kor
Nekem tetszik! Talán a május a legnehezebb, mert ott elég szűkös a hely, de az sem zavaró! Szóval szuper lett és így sokkal jobban a miénk (na nem mintha magyarkodó lennék, de ez az anyanyelvem...)
Nekem is tetszik és szeretném én is magyarul a hónapokat. Tényleg még a nevek betűtípusában is meg kellene egyezni, hogy milyen legyen!?
Köszi! Még szeretném a virágok neveit is ráhímezni, ha nem gond, mindjárt felteszem azokat is.
Utoljára sorcier módosította 2012-11-25, 06:16 PM-kor Oka: felesleges kepek torlese
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)