Eredmények 1-tól/tõl 10-ig összesen 1009

Téma: RR5. Nemzetközi

Összevont nézet

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,496
    11,378 alkalommal 1,267 üzenetét köszönték meg

RR5. Nemzetközi

Mivel már 4-is jeleztétek, hogy érdekelné õket a nemzetközi RR gondolata, ezért úgy vagyok vele, hogy vágjunk bele. Azt, hogy egyéni vagy kötött mintával indulunk az a résztvevõktõl függ, létszám is igény szerint. (Én 6-8 fõre számítok.) Jelentkezésnél vegyétek figyelembe, hogy a posta mindenképpen drágább és valószínûleg rizikósabb is. Kezdés megegyezés szerint, elsõ postázás legkésõbb 2013 február 1. Én igyekszem optimistán hozzáállni, mindenképpen szeretnék egy kis hímzést gyûjteni a külföldön élõ tagjainktól is, nekem ez megéri a kockázatot. Amit mindenképpen fontosnak tartok:

Feltételek:

-Határidõk vannak ezeket igyekezzünk betartani, mindig lehetnek dolgok, amik közbejönnek, de ha valami miatt csúszol, kötelezõen jelezd a közösbe. Az a tapasztalatom, hogy bármit meg lehet oldani, ha van hozzá akarat. Szóval ne gyûjtögesse senki a kendõket, ezzel mások kedvét veszi el az egésztõl
    -Költségek lesznek. A postázási költségek 1500-2000 forint között lesznek Magyarországról, de szerintem máshol is ilyen költségekkel lehet számolni. A leveleket kötelezõ ajánlottan vagy ezzel ekvivalens módon feladni, hogy a címzett csak aláírásra vehesse át. A postázást másfél, 2 havonta tervezem, inkább nyúljon túl az éven.
    -Anygsûrûség centinként 6,3 öltésnél ne legyen sûrûbb, mert ahhoz már sokaknak nagyító kell. Ez 32-es vászon (2x2 ként öltve), vagy 16-os aidának felel meg.

Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretû fájlok csatolása): (1),
    Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468
    RR3 -as minták #396#397#399]

2. 4 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Válasz: 9
    Utolsó üzenet: 2011-09-17, 03:53 PM
  2. Nemzetközi szállítás?
    E.Ágnes által, fórum: Toronto és környéke
    Válasz: 1
    Utolsó üzenet: 2010-11-30, 07:17 PM

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted