1. oldal, összesen 102 12341151101 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 1014

Téma: RR5. Nemzetközi

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,505
    11,407 alkalommal 1,267 üzenetét köszönték meg

RR5. Nemzetközi

Mivel már 4-is jeleztétek, hogy érdekelné őket a nemzetközi RR gondolata, ezért úgy vagyok vele, hogy vágjunk bele. Azt, hogy egyéni vagy kötött mintával indulunk az a résztvevőktől függ, létszám is igény szerint. (Én 6-8 főre számítok.) Jelentkezésnél vegyétek figyelembe, hogy a posta mindenképpen drágább és valószínűleg rizikósabb is. Kezdés megegyezés szerint, első postázás legkésőbb 2013 február 1. Én igyekszem optimistán hozzáállni, mindenképpen szeretnék egy kis hímzést gyűjteni a külföldön élő tagjainktól is, nekem ez megéri a kockázatot. Amit mindenképpen fontosnak tartok:

Feltételek:

-Határidők vannak ezeket igyekezzünk betartani, mindig lehetnek dolgok, amik közbejönnek, de ha valami miatt csúszol, kötelezően jelezd a közösbe. Az a tapasztalatom, hogy bármit meg lehet oldani, ha van hozzá akarat. Szóval ne gyűjtögesse senki a kendőket, ezzel mások kedvét veszi el az egésztől
    -Költségek lesznek. A postázási költségek 1500-2000 forint között lesznek Magyarországról, de szerintem máshol is ilyen költségekkel lehet számolni. A leveleket kötelező ajánlottan vagy ezzel ekvivalens módon feladni, hogy a címzett csak aláírásra vehesse át. A postázást másfél, 2 havonta tervezem, inkább nyúljon túl az éven.
    -Anygsűrűség centinként 6,3 öltésnél ne legyen sűrűbb, mert ahhoz már sokaknak nagyító kell. Ez 32-es vászon (2x2 ként öltve), vagy 16-os aidának felel meg.

Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468
    RR3 -as minták #396#397#399]

2. 4 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    ...
    Üzenet
    1,734
    Köszönet
    9,642
    11,225 alkalommal 1,673 üzenetét köszönték meg
    Jelentkezem !
    Várom a részleteket

4. 3 tag köszönte meg Zsafi üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2011
    Hol
    Győr - Frankfurt
    Üzenet
    346
    Köszönet
    4,309
    1,805 alkalommal 276 üzenetét köszönték meg

???

Szia Betti!!
    Lehet egyszerre több RR-ben is részt venni? Mert engem ez is érdekelne. Én a magyar címemet adnám meg, mert az nekem jobb, ha oda érkezik és kintről postáznék.

6. 3 tag köszönte meg kissalma5 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,505
    Idézet Eredeti szerző kissalma5 Üzenet megjelenítése
    Szia Betti!!
    Lehet egyszerre több RR-ben is részt venni? Mert engem ez is érdekelne. Én a magyar címemet adnám meg, mert az nekem jobb, ha oda érkezik és kintről postáznék.
    Persze, hogy lehet. Én is kettőben indulok. Az országot külön vettem, akik már jelentkeztek, ott majd én szétválasztom a címet, nem kell újra jelentkezni.
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

8. 3 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    Kassa
    Üzenet
    204
    Köszönet
    3,935
    1,135 alkalommal 179 üzenetét köszönték meg

Jelentkezés

Én is jelentkezem. A mintát Rátok bízom. Sarolta

10. 3 tag köszönte meg sarolta51 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2011
    Hol
    Gödöllő
    Üzenet
    38
    Köszönet
    12
    24 alkalommal 19 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok,
    Lehet tudni, hogy milyen mintát választunk? Ennek függvénye, hogy indulnék e, mert nagyon nagy mintára nem mernék jelentkezni, hogy ne késsek és senkit ne hozzak kellemetlen helyzetbe.
    Köszönöm előre is.

12. 3 tag köszönte meg bogre üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2011
    Hol
    Budapest IV.
    Üzenet
    332
    Köszönet
    1,081
    1,230 alkalommal 232 üzenetét köszönték meg
    engem is érdekelne ez is, postát nem bánom

egyébként itt szerintem azért számit jobban a méret is, pl, ha valaki egy kendőt küld, normál méretekkel, vagy egy egész teritőt, külföldre már nem mindegy

(olyan megoldást is láttam pár RR-ben, hogy akinek nem ment pl a franciacsomó, főleg fémszálas fonallal, akkor ők gyöngyökkel helyettesitették azokat. de előbb még úgyis a mintákban kell majd megegyezni )

14. 3 tag köszönte meg lucamami78 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,505
    Idézet Eredeti szerző lucamami78 Üzenet megjelenítése
    engem is érdekelne ez is, postát nem bánom

egyébként itt szerintem azért számit jobban a méret is, pl, ha valaki egy kendőt küld, normál méretekkel, vagy egy egész teritőt, külföldre már nem mindegy

(olyan megoldást is láttam pár RR-ben, hogy akinek nem ment pl a franciacsomó, főleg fémszálas fonallal, akkor ők gyöngyökkel helyettesitették azokat. de előbb még úgyis a mintákban kell majd megegyezni )
    Most már értem a nehézségi félelmeidet, fémszálra pláne franciacsomóval, eddig nem is gondoltam. Innen nézve nem is olyan nehezek azok a félöltések. Ez tényleg jó ötlet, hogy lehet kicsit könnyíteni.

Pénteken adtam fel azt a két kis kendőt, amit tőled kaptam legutóbb az RR2-ben. Az 475 FT volt belföldre, megkérdeztem, Romániába ugyanígy ajánlottan 1600 lett volna. Szerintem a súlykategóriák ugyan azok, csak az ár megy feljebb meredekebben.
    Betti

RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

16. 4 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Románia
    Üzenet
    1,285
    Köszönet
    5,064
    20,022 alkalommal 1,312 üzenetét köszönték meg
    Én is, én is!!!!
    Csak franciacsomót, azt ne! Nekem eddig még soha nem sikerült. Hát van ilyen sajnos. És, hogy fémszálas, na olyat még nem is láttam errefelé.
    Ahogy már írtam egy ideig (kb. júniusig) meg tudnám oldani, hogy magyarországi címre postázzátok. Bár ha nem Mo.-i küldi nekem akkor tárgytalan.
    Nekem az is tetszene, ha minden minta külön kis kendőkre (vagy mi a szösz) készülne. Azután keretezném, vagy készítenék belőle valamit. Na ne ijedjetek meg, nem IV szíveire gondoltam, bár csábító lenne az ötlet. Akkor legalább egy év alatt kész lenne az ágyterítőre való.

18. 4 tag köszönte meg shaara üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,505
    Idézet Eredeti szerző bogre Üzenet megjelenítése
    Sziasztok,
    Lehet tudni, hogy milyen mintát választunk? Ennek függvénye, hogy indulnék e, mert nagyon nagy mintára nem mernék jelentkezni, hogy ne késsek és senkit ne hozzak kellemetlen helyzetbe.
    Köszönöm előre is.
    Ez tőlünk függ, hogy választunk-e közös mintát, de a mérethatár kb 60x60 öltés legyen. Az elrendezés, meg teljesen személy függő. Akik bent vannak azok meg ötletelhetnek már. Akár konkrét mintával is. Jelenleg 6 főnél tartunk.
    Betti

RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

20. 3 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

1. oldal, összesen 102 12341151101 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Válasz: 9
    Utolsó üzenet: 2011-09-17, 03:53 PM
  2. Nemzetközi szállítás?
    E.Ágnes által, fórum: Toronto és környéke
    Válasz: 1
    Utolsó üzenet: 2010-11-30, 07:17 PM

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted