Sziasztok,
az elérhetőségeket már megkaptátok??!! Nekem nem jött ilyen email
A keretekkel nagyon jól állok, már csak egyet kell befejezni,ja és a füzetet is
üdv: Csilla
http://neumod.blogspot.hu/
Igen megkaptuk már rég. Szerintem írj Bettinek egy üzenetet az email címeddel, mert akkor nem volt jó amit az elején megadtál.
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
Na, most lebuktam. Ez olyan vádlón hangzott, hogy 10 rugó. Annyi, a 140-es,most már. Amikor vettem, nem annyi volt, "csak" 8 körül, és csak 70 centisből vettem egy arasznyit, mikor még nagyképű voltam. A nagyképűség mottója az volt, hogy túl rövid az élet, hogy rossz minőségre pazaroljam, ma meg már a kerítést is úgy látom, hogy varrható is lenne , akár.Nagy nehezen megtaláltam, mert a skót fílingre emlékeztem. Nem kell tőle megijedni, mert annyira ritka, szinte zsákszerű a szövése, hogy nem nehéz rá varrni, nagyon egyenletesen lehet. Az első néhány öltés furcsa, mert csúszik a tű, de előre jelzem, amitől ti akkor megijedtek, azt én mind tudom az anyagról, úgyhogy semmi nem érdekel. Hogy a lazaság miatt néha lyuk lesz, ha meghúzod a cérnát, hogy kicsit átlátszik, hogy ... Jelszó: Andi - ezt - akarja . Ő - választotta - szabadon - senki - nem - segített - neki.
"Edinburgh" Zweigart natúr hímzővászon.
Milyen füzeteket vettetek? Én csak kedden reggel fogok Kassára utazni, mert itt falun nem lehet semmilyet sem kapni. A füzet nagyságára lennék kíváncsi. Fogalmam sincs
milyen nagyot vegyek. Vonalazottat vagy tisztát? Legyetek szívesek adjatok tanácsot!Sarolta
Egyszerű, közönséges, iskolás füzetek voltak, ki simát, ki kockásat. Volt, aki maga csinált szép, dizájnos füzetecskét, összefűzött lapokkal, én meg, mert nem tudtam, milyen jó beleolvasni, csak egy lapot, aztán bántam is, nagyon. Nem volt szabály.
A legócsóbb kockás iskolás füzetet A5 azt hiszem.
Andi, igen, igen sejtettem, mert használtam már, sőt szerintem Bori anyaga az RR2-ben pont ilyen. Én nekem úgy lett először ilyen lenvásznam, vaj színű, hogy a férjemnek valamikor 3 éve azt mondtam, hogy nem járja, hogy csak a Dávidnak van magasságmérője, a lilinek is kell jó csajos, csak akkor még nem voltam mobilis, és még nem ismertem jó webboltot, szóval mondtam neki hogy akkor hozzon nekem hímzővásznat 1 métert, DE 10 szál legyen 1 centin. Hozott lenvásznat, amikor megtudtam az árát, nem kaptam levegőt... akkor is 8500 volt már. Hát így lett nekem. Azóta csak 1 x vetemedtem rá 70 cm szélesből fél métert 32-es sűrűségben, mert az tovább tart, ehhez volt szerencséd az RR2-ben.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Lányok! Rozy, Sarolta! Nem találok vissza ahhoz a hozzászóláshoz, ahol az Anchor is volt, és sem az elküldött, sem a lementett táblázatot nem találom, kérlek, segítsen valaki!!!!! pirulós szmájli és zokogós is.
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)