Elküldtem Neked én is priviben.Sarolta
Sziasztok lányok !
Látom sok szép alkotás van a topikon (Betti, sarolta51, Macleod, kisalma5, rozy70 és zsafi)... ugy gondoltam hogy mielött én is feladnám a csomagot shaara-nak, felteszek 2 képet az eddigi elkészült munkámrol.
A kép minösége jobb lett ma reggel, mert 2 nappal ezelött esti lámpafénynél készitettem rola képeket. En a végére hagyom a szövegek beirását.
A füztbe én is ma délután fogok "körmölni", igy mindenki számára érthetö lesz amiket kérni szeretnék töletek a himzés során. Ne aggodjatok, nem lesz sok kérés...
További jo himzést mindenkinek és akkor várom nagyon az elso csomagot sorcier-tol.
Egy kérés, ha netán lenne valaki közületek aki ki szeretné probálni az amerikai fonalakat, irja meg ide vagy e-mail-be és akkor beteszem a csomagba az o részét, mivel csak 1 szállal himzek nincs sok mennyiség.
Ne vegyétek rossz néven az ajánlatomat, csak arra gondoltam hogy hátha valakinek tetszene az ötlet. Természetesen a többiek azzal himeznek amivel szeretnének.
Ezek, csak a füzetbe beragasztott képek, ha eleresztene, és kiszakadna. A hozzászólás száma miatt csatolom, most ide. Magyarázat, nekem egységesen kicsit kisebbek a keretek 50x35 öltésesek, és amit a mintán látsz nem fog beleférni, , ezért a piros vonallal jelöltem mit kellene vágni, mi fog beférni, vagy hol lesz plusz hely. A füzetbe is benne lesz, ott részletezem melyik kié, ami nincs fent értelemszerűen pont akkora.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Én is 50x35-ben utazom.![]()
Kedves lányok!
Én nem jelöltem külön semmit a hímzésetekkel kapcsolatosan.
Elolvastam a madarak hímzésének a magyarázatait, láttam, az öltések száma "belefér" a kereteimbe, s úgy gondoltam, mindenki úgyis bejelöli magának a minta közepét... Legalábbis én így szoktam. Így minden madárka "belefér" a kereteimbe...
A FÜZETBE MÁR KÉSŐ BEÍRNOM, TEGNAP ÓTA ÚTON VAN BETTI FELÉ - ÍGY EGYEZTÜNK MEG.
Elodie, ha a saját, különleges fonaladdal szeretnéd, hogy hímezzem a "rám eső" madaradat, nyugodtan küldheted a fonalat.
Szép vasárnap délutánt mindannyiatoknak!
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Elodie, ha már költöttél rá, csomagold oda nyugodtan. A mi fonalaink úgysem adják vissza azt a hatást. Mondjuk az enyémen ez nem zavar, de nem is vettem meg az eredeti fonalat.![]()
Tehát én szívesen hímezem vele, ha szeretnéd.
ui: a keret nekem is nagyon tetszik, már alig várom, hogy megsimogathassam
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
Éppen mire ideértem újra, látom, másnak is hasonló a véleménye Elodie hímzésével kapcsolatban...
Arra gondoltam, kedves Elodie - ha már úgyis megvannak Neked az eredeti fonalak - miért nem küldöd az összes madárkához??
Legalább látnánk, milyennek képzelte a tervező pontosan...
![]()
Betti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)