Zsafikám!!
Szerdán vagy csütörtökön küldöm a csomagot.Így örülök. Sarolta
Elodie...nem tudom, hogy fogalmazzam meg, szépen, ezért andinénisen egyszerűen belecsapok a lecsóba... Megnyugtatóbb volna számodra, ha mindenki ezzel a fonallal varrna? Az, hogy mivel varrok, nekem teljesen mindegy, de - ahogy Betti mondta - csak akkor, ha ez nem jelent úgy pluszkiadást, amiről eredetileg nem volt szó. Azt el tudom fogadni, ha egységesnek akarod látni, de 53 szín az 53 szín teljes motringnál, másrészt Betti korábbi racionalizálási törekvését is, hogy minél kevesebb pakk utazzon ebben az esetben. Értem, hogy szét is lehet szálazni, persze ... Ezt azért kéne megbeszélni , előre, mert ha a csomagba teszed bele a négy? embernyit, az ugyanúgy körbeutazza Európát, csak nem mindenki használja. Ha meg külön küldöd, akkor mindegy. Szóval nem értem pontosan![]()
Mind a 12 boszorkának (a 13. írja):
-én nem versenyszerűen fogom ezt fel, és ha azt mondom/írom: mindenkié tetszik az úgy is van
Saroltámnak:
jaaajjjjjdevárom
![]()
Külön ne küldje nekem semmiképp ne.
Szóval megmértem a 36 teljes motring Venusz-t 70 gramm a babamérlegen, öööö, nem a pontosság netovábbja. A határok nálunk: 100g alatt esély sincs, 250, 500, 750g, 2 kg. így emelkednek a postai díjak, de pl sorcier azt írta, hogy náluk 250, 750g, 2 kiló. Vagy ilyesmi van. Ha engem kérdezel, hogy ha átlépsz egy súlyhatárt persze megugrik, de ez már csak a kendő telésétől is bekövetkezhet, ha annyira közel van a súlyhatárhoz. Viszonyításnak ma adtam fel Borinak 4 kendőt, változó méretekben, Iréné nagyon mini, de a füzete, meg vastag karton borítású, nehéz volt, mondjuk szerintem az is közel annyit dob mint plusz fonal, mindezt cipősdobozba csomagolva, a vastagabb kartonba, és 718 g. Szóval nem biztos, hogy a fonal annyit számít, de külön meg nincs értelme, így is drága a nemzetközi posta... Móninak találtam egy régi ajánlócetlit, 188g, meg egy másik ott nincs a súly, csak az ár ugyanannyi.
Szóval ezzel, csak azt akartam érzékeltetni, hogy hát kb 180 g egy csomag, és lehet, hogy ettől súlykategóriát lép át, de ennyit már attól is léphet, hogy rákerül a madárka, nehezebb az anyag, csomagolás szóval szvsz. nem ettől drága, csak ha megveszi magának is külön a fonalat, hogy otthon hímezzen vele, de ezt értem ne, meg a különküldést se... A többi belefér.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Ruuusztikus pelenkaöltés (direkt el lehet rontani, mert azt mondhatom, eleve így akartam.) (Nem t'om, van-e ilyen kifejezés, én találtam ki. )
Betti: hát kb. ezért kérdeztem, hogy ne gyötrődjön Elodie, ha azt szeretné, küldjön fonalat. Hogy külön, az csak azért van a fejemben, mert mintha néhány hsz. -sal korábban ő írta volna, hogy aki akarja, elküldi neki. Ez hangzott nekem úgy, hogy külön akarja. Szerintem, ha ez nem nagy különbség, legalábbis én ezt értettem meg a leírásodbólés Elodie boldog lesz tőle, akkor akár. De majd megmondja, ha visszatér...
![]()
Nem lenne sok mennyiségről szo... de az is igaz, nem akarok több postaköltséget se okozni nektek. Bevallom nem gondoltam erre, elnézést.
Az 53 fonal mennyisége, megmértem ma este, 80gr lenne ami azt jelenti hogy az elején csak 40gr-ok postáznék. (egy amerikai fonal kevesebb méterben, mint egy DMC fonal)
Na sebaj, megoldom másképp... nem akarok plusz pénzkiadást nektek. Tudom kinek küldhetek, majd megkapjátok postai uton a fonalaimat.
Szép estét és akkor szerdán küldöm shaara a csomagot.
Nalunk most valtoztak a postai dijak,gondolhatjatok,hoy nem lefele.Aztan meg a felvevoktol is fugg,hogyan itelik meg.Nnemregen adtam fel Bp-re a fiamnak egy mini csomagot(480 dkg volt)es csak lestem,hogy joval tobbet kert,mint kalkulaltam.Aztan kiderult,hogy nemzetkozi csomagba szamolta,holott csak ajanlva adtam fel,amit eddig levelkent kezeltek.
Az en teritom elveszne a ciposdobozban,kitomni meg nem akarnam.A fuzetem is kis meretu,suya se sok.
Buborekos boritekban nem lehet kuldeni?
Beindult a CH Radio adasa!
Hallgassatok meg a fooldalon:
http://canadahun.com/
Arveres itt:
http://canadahun.com/forum/forumdisp...%81rver%C3%A9s
Uj tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35
Én buborékos borítékban küldtem Bettinek, meg Új Zélandra az unokahúgomnak is úgy küldtem könyvet, meg Európábaegy kézimunkát...nem volt probléma. Bettié még nem érkezhetett meg, mert szombaton adtam fel - a többi rendben volt
Elodie, szerintem 8 deka nem lehet ügy!Ugye, lányok? Én arra szavazok, hogy küldd nyugodtan, vagy nem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)