Nekem tökéletes lesz, úgy ahogy varrod! Mindenkire rábízom, a saját ízlése szerint válasszon a kérdéses színeknél. Egy biztos gyöngyöket nem fogok varrni, úgy hogy a helyére jöhet az x. Jajj, készül az enyémen az első madárka!!!!!!Az anyagot persze összekevertem, ez takácsvászon, a kék az RR3-ban a licitálós vásárolt. Teljesen össze vagyok már zavarodva, hol, melyik, mi lesz, hogy lesz, menni fog, odaér, mit kell csinálnom????????
![]()
Betti, jöhet a francia csomó (bájdevéj, mit szólsz a francia csomóimhoz - azt hiszem, az ékezeteken , mármint a betűknél, a pontokat francia csomóval hímeztem - elég jók?? - mehet?? - azaz, varrhatok majd, ha valahol sor kerül ilyennemű öltésre??)
A szatén öltés is nagyon tetszik nekem, jó ötletnek tartom!![]()
bársonyöltés, szaténöltés, hosszú öltés, franciacsomó... Egészen konkrétan emlékeztek rá, hogy én ide jelentkeztem?! Önként?
Utoljára macleod módosította 2013-02-02, 09:26 AM-kor
Betti, a kislányodnak szívből gratulálok-lunk. Isten éltesse sokáig!
Az én képem sem lesz gyöngyözve.Sarolta
Szerintem sírni fogok. Betti, én próbálom értelmezhetően megkérdezni ezt is, nem tudom, megy-e. Tehát - a végén a 3-4 lépéskor ez a hurkácska, akárhogy nézem, kötelező elem, boááhhh. De aztán a link legalján ez el is van vagdosva és "felbolyhozva". Inkább lehet, Enikőtől kérdezem, hgy én ezt nem vágom el, egy év hosszú idő, hanem inkább te. Vagy vágjam? ÁÁÁÁÁ!
Whiskey Jack, Gray Jay - szürke szajkó, kanadai szajkó
Varrás közben azon morfondíroztam - elég gyenge lévén a kanadai flórában és faunában-, mi ez a fehér szmötyi
, ami az ágakról lóg, ami nem tűnik sem hónak, sem bogyónak. Talán az a szakállzúzmó-féleség lehet, ami amerikai filmekben lóg a fákról,olyasmi, mint a 4. képen...
3398117616_62d6dee999_o.jpg 4320776043_ce7b8deea8.jpg Jay_Grey-IMG_2845_copy.jpg 2513l-mesangeai-du-canada-perisoreus-canadensis.jpg tumblr_m9kwpkw0OU1qjnbwdo1_500.jpg whisky+jack.jpg
Utoljára macleod módosította 2013-02-02, 12:40 PM-kor
Én eldöntöttem: nem vágom fazonra, szerintem is bomolhatna. Láttam vágatlan változatot is, majd Enikő eldönti, ha visszakapja.![]()
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)