63. oldal, összesen 101 ElsőElső ... 13536061626364656673 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 621-tól/től 630-ig összesen 1008

Téma: RR5. Nemzetközi

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    141
    Köszönet
    348
    1,168 alkalommal 116 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    Én eldöntöttem: nem vágom fazonra, szerintem is bomolhatna. Láttam vágatlan változatot is, majd Enikő eldönti, ha visszakapja.
    Én se tudom, hogy biztosan jó helyen járok-e. Ez olyan kis szépnek és egyszerűnek tűnt..... Varrogatok mint eddig, és kész...... Élvezem, egyre szebb, alakul......De ezek a szakszavak? Nem is merem megnézni pontosan miről is van szó. Gondoltam, majd ha megjön az első anyag, ráérek akkor kétségbeesni. Ha lehet még ettől jobban ezt előadni???? Nem veszi át valaki a helyem?? A kész képeken ez nem tűnt ilyen bonyolultnak. Csak nézegetem Betti segítségeit és kész is vagyok teljesen! Köszönöm, nem tudom mi lenne a magyarázó rajzaid nélkül velem!Ez tartja csak bennem a reményt!

2. 6 tag köszönte meg encinenő üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,255
    Köszönet
    7,476
    11,355 alkalommal 1,263 üzenetét köszönték meg
    Találtam néhány képet, a kétségbeesőknek. Végeredményeket, bár nem a februáriról, arról csak egy félkészet.

Erről a bársonyöltésről én se hallottam még eddig, de ha soha nem akarjuk elvágni, akkor kisebb hurok kell.
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468
    RR3 -as minták #396#397#399]

4. 11 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Belgium
    Üzenet
    1,976
    Köszönet
    4,396
    10,127 alkalommal 1,579 üzenetét köszönték meg
    En sem gondoltam ennyi akadalyra,de majd megkuzdok vele,legjobb tudasom szerint.A vagast mindenkinek meghagyom,ha hazaer a kendoje.Ugy gondoltam(olvasva,amit irtatok)en nem vagom.Olyan pont jo lesz,mint amilyet Betti mutatott a felkesz kepen.A gombokra is kiterve,nem tartom valoszinunek,hogy a kulonlegeseket be tudom szerezni,mint pl.a level formaju.
    Beindult a CH Radio adasa!
    Hallgassatok meg a fooldalon:
    http://canadahun.com/

Arveres itt:
    http://canadahun.com/forum/forumdisp...%81rver%C3%A9s

Uj tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
    http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35

6. 5 tag köszönte meg sorcier üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,886
    Köszönet
    7,980
    33,881 alkalommal 3,157 üzenetét köszönték meg
    A nagy piros szívet kiváltottam egy Parolinra hajazó xxx szívvel. A szaténöltéses 4 négyzete már kicsit feszegette a határokat, és ezen a csudaklassssssz!!!! takácsvásznon két szállal valahogy - szerintem - nem mutatott teljesen jól.

Enikő, majd, ha visszajut hozzád, egyáltalán nem bánom, ha esetleg kibontod, és mást álmodsz helyette, ez most csak egy kvázi szív. Ha a szöszmöszeimet,az sem baj - bár a végére már egész megtetszett, eleve rövidre húztam, és lett egy kicsit olyan barkás jellege. Hát, ennyire voltam képes.

Egyre biztosabb vagyok - 13-ből 2 madár már elég merítés, vajon?! -, hogy én ezt, a madárrészt, kontúrozni fogom. Lehet, nem a dizájn része, de nekem egy kicsit ???elfolyik???. Bár, igaz, majd Elodie-nál derül ki az igazság, milyen ez eredetiben.

A fényképezés meg ... hát, mindegy!
    Csatolt képek Csatolt képek

8. 9 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Belgium
    Üzenet
    1,976
    Köszönet
    4,396
    10,127 alkalommal 1,579 üzenetét köszönték meg
    a nagy piros szívet kiváltottam egy parolinra hajazó xxx szívvel. A szaténöltéses 4 négyzete már kicsit feszegette a határokat, és ezen a csudaklassssssz!!!! Takácsvásznon két szállal valahogy - szerintem - nem mutatott teljesen jól.

Enikő, majd, ha visszajut hozzád, egyáltalán nem bánom, ha esetleg kibontod, és mást álmodsz helyette, ez most csak egy kvázi szív. :d ha a szöszmöszeimet,az sem baj - bár a végére már egész megtetszett, eleve rövidre húztam, és lett egy kicsit olyan barkás jellege. :d hát, ennyire voltam képes.

Egyre biztosabb vagyok - 13-ből 2 madár már elég merítés, vajon?! -, hogy én ezt, a madárrészt, kontúrozni fogom. Lehet, nem a dizájn része, de nekem egy kicsit ???elfolyik???. Bár, igaz, majd elodie-nál derül ki az igazság, milyen ez eredetiben.

A fényképezés meg ... Hát, mindegy!
    wowwwww!!!!
    Beindult a CH Radio adasa!
    Hallgassatok meg a fooldalon:
    http://canadahun.com/

Arveres itt:
    http://canadahun.com/forum/forumdisp...%81rver%C3%A9s

Uj tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
    http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35

10. 4 tag köszönte meg sorcier üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    425
    Köszönet
    1,494
    3,737 alkalommal 381 üzenetét köszönték meg
    Szuper lett!
    Míves portékák boltja webáruházban találtam szív alakú és levél alakú fagombokat is, keressetek rá

12. 5 tag köszönte meg Borboly üzenetét:

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    141
    Köszönet
    348
    1,168 alkalommal 116 üzenetét köszönték meg
    A nagy piros szívet kiváltottam egy Parolinra hajazó xxx szívvel. A szaténöltéses 4 négyzete már kicsit feszegette a határokat, és ezen a csudaklassssssz!!!! takácsvásznon két szállal valahogy - szerintem - nem mutatott teljesen jól.

Enikő, majd, ha visszajut hozzád, egyáltalán nem bánom, ha esetleg kibontod, és mást álmodsz helyette, ez most csak egy kvázi szív. Ha a szöszmöszeimet,az sem baj - bár a végére már egész megtetszett, eleve rövidre húztam, és lett egy kicsit olyan barkás jellege. Hát, ennyire voltam képes.

Egyre biztosabb vagyok - 13-ből 2 madár már elég merítés, vajon?! -, hogy én ezt, a madárrészt, kontúrozni fogom. Lehet, nem a dizájn része, de nekem egy kicsit ???elfolyik???. Bár, igaz, majd Elodie-nál derül ki az igazság, milyen ez eredetiben.

A fényképezés meg ... hát, mindegy!
    Hát ez gyönyörű!!!!!!!!!! Nem is gondoltam, amikor leültem a géphez, hogy ilyen csodát látok! Köszönöm a képet!! Kibontani ezen bármit is???? Elkészült az első!!
    Ezt látva, már én is alig várom hogy megkapjam és elkezdjem a nagy munkát.

14. 7 tag köszönte meg encinenő üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,886
    Köszönet
    7,980
    ... most nem azért ... remekül bánoka Picasa képszerkesztőjével, ennyi. Majd várd ki, a végén jön a """meglepetés""".

Lányok. A füzetbe is beírom, de mondom is: egyáltalán nem ragaszkodom a dizájnhoz. Igazából nem volt bonyolult, semmi nagy kunszt, Betti segítségével kivitelezhető. De. Ha bárki csak egyszerűen xxxx-t varr bármi helyett, úgy, ahogy ő kigondolja, akkor az lesz. De akkor sem lett volna semmi, ha a bolyhozás szerint csak néhány fehér xxx van az ágak végén. Úgyhogy: szabad kéz!

16. 8 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,886
    Köszönet
    7,980
    Idézet Eredeti szerző Borboly Üzenet megjelenítése
    Szuper lett!
    Míves portékák boltja webáruházban találtam szív alakú és levél alakú fagombokat is, keressetek rá
    Hát, most benéztem ide ... máris vérszemet kaptam a kis mézescsupor formájú, fedeles kosárkától... Igazán "köszönöm" szépen, hahahahah. Megyek , megkeresem a tegnapi, még ellenőrizetlen lottószelvényemet, az idei elsőt, de remélem, UTOLSÓT!!!!!!!!!!!!!!!!

18. 5 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Jun 2011
    Hol
    Győr - Frankfurt
    Üzenet
    343
    Köszönet
    4,258
    1,747 alkalommal 273 üzenetét köszönték meg
    Lányok! Az enyémen ne bajlódjatok semmi extrával! CSak úgy mezei módon x-ekkel csináljatok mindent. Ahol meg gombok vannak, azt hagyjátok üresen, mert valószínű , hogy ott gombok is lesznek. Gyöngyözni nem szeretnék.
    Ha valakinek igénye van az extrákhoz, akkor nyugodtan mondja, igyekszem leírás szerint megcsinálni. Legfeljebb nem sikerül

20. 8 tag köszönte meg kissalma5 üzenetét:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Válasz: 9
    Utolsó üzenet: 2011-09-17, 03:53 PM
  2. Nemzetközi szállítás?
    E.Ágnes által, fórum: Toronto és környéke
    Válasz: 1
    Utolsó üzenet: 2010-11-30, 07:17 PM

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted