10. oldal, összesen 101 ElsőElső ... 789101112132060 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 91-tól/től 100-ig összesen 1009

Téma: RR5. Nemzetközi

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,496
    11,394 alkalommal 1,267 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző rozy70 Üzenet megjelenítése
    És ha Renato Parolin lenne? RP a másik nagy kedvenc nálam. Már az RR3-ban is felveődött. Mivel én még ne vettem részt RR-ben, felőlem lehetnek növények is, a TDT nagyon tetszik, de lehet más is. Egyetértek az előttem szólókkal, ráérünk dönteni.
    PL.: az "Alfabetario" ABC (lent), igaz nagyobbak, de nem nehéz, vagy a "Di tutto di piu" nem tudom a képét feltölteni (rá kell jönn˜öm nagyon sok hiányosságom van ezen a téren) feltöltöm a PFD-t, csináljon valaki belőle képet kérem
    A kép:
    Csatolt képek Csatolt képek
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468
    RR3 -as minták #396#397#399]

2. 6 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,496
    [QUOTE=Borboly;3582191]Most ér nekem haza mindjárt egy másik RR-ből a Prairie Schooler madaras kendőm Garden Beasties-zel kombinálva, hogy meglegyen a 12.

Idézet Eredeti szerző sorcier Üzenet megjelenítése
    Jovok en is,bar eddig meg nem nagyon talaltam a mintak kozott olyat,ami igazan megfogott volna.(nem akarok senkit megbantani!)Nekem a macloed altal feltoltott madaras Prerie Scolar (sajnos nem talalom mos,pedig letoltottem Anditol)tetszene igazan,de az csak 10 darabbol all.Na es egy kendore kepzelnem el,peldaul asztalteritore,kozepre teve.
    Azt hiszem ezekről beszélünk, rémlik, hogy volt egy virágos 8 darabból álló Praire Schooler is az is valami kör paszpartuban, de nem találom. Úgy emlékszem Andi töltötte fel, azt is el tudnám képzelni a madarakkal kombinálva. A kép Itt a harmadik: #8. A mintát nem találom, lehet, hogy nincs fent, csak innen rémlik.
    Csatolt képek Csatolt képek
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

4. 6 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    ...
    Üzenet
    1,733
    Köszönet
    9,636
    11,216 alkalommal 1,672 üzenetét köszönték meg
    Ahh..., mint kezdő RR-es csak ámulok, újabbnál újabb szép mintákat tesztek fel...Nekem mind tetszik, egyedül madaras órát (meg semmilyen órát, mert egy már "komoly" tervben van) nem szeretnék, amúgy most már megvárom, amíg a tapasztalt RR-ezők döntenek
    Kíváncsi vagyok a többire is - azaz az egész lezajlására - olvasgattalak Benneteket, és úgy tűnik, nemcsak utasításokat tartalmazó füzetet is utaztattok a csomagban, hanem amolyan bemutatkozó-féleséget is, nem?
    A dolog mind izgalmasabb...

6. 5 tag köszönte meg Zsafi üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    425
    Köszönet
    1,498
    3,741 alkalommal 381 üzenetét köszönték meg
    Nekem megvan a Prairie Schooler Garden Birds, Prairie Birds és Garden Beasties (az olyan kör paszpartus, mint a Garden Birds, rovarok meg ilyenek), innen töltöttem le, de ha már nem él a link, akkor fel tudom újra tenni. (Viszont nem szeretném újra csinálni Virágosból csak azt láttam itt, amit most csinálunk RR2-ben.
    Amúgy még egy szavazat tőlem MTSA madarakra és RP Alfabetario-ra, ezeket így is-úgy is kihímzem előbb-utóbb... Bőség zavara...

8. 5 tag köszönte meg Borboly üzenetét:

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    86
    Köszönet
    236
    386 alkalommal 56 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Betti1979 Üzenet megjelenítése
    Eszünkben sincs még választani csak addig is ötletelgetünk, ennek pont az a lényege hogy kiderüljön mi az ami tuti nem. A csajoskodósokra nekem is van egy ellenszavazatom. Viszont az is látszik, hogy a botanika felé mozdulunk.

A Drawn Threads-ra gondolsz, valahova azt is lementettem. Tényleg vannak benne olyan hardangeres öltések, de ezek tényleg csak a legalapabb dolgok, könnyen megtanulható. Itt van: #3246

Kiszedtem a mintákat is. Májust kinagyitottam, szerintem ez nem nehéz.
    Sziasztok!
    Ennek a mintának van színkódja?

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Belgium
    Üzenet
    1,977
    Köszönet
    4,409
    10,157 alkalommal 1,582 üzenetét köszönték meg
    [QUOTE=Betti1979;3582331]
    Idézet Eredeti szerző Borboly Üzenet megjelenítése
    Most ér nekem haza mindjárt egy másik RR-ből a Prairie Schooler madaras kendőm Garden Beasties-zel kombinálva, hogy meglegyen a 12.

Azt hiszem ezekről beszélünk, rémlik, hogy volt egy virágos 8 darabból álló Praire Schooler is az is valami kör paszpartuban, de nem találom. Úgy emlékszem Andi töltötte fel, azt is el tudnám képzelni a madarakkal kombinálva. A kép Itt a harmadik: #8. A mintát nem találom, lehet, hogy nincs fent, csak innen rémlik.
    Igen,erre gondoltam,a madarasra,amit Andi toltott fel.Kozben megtalaltam a DVD-men.
    24 birds.jpg
    Beindult a CH Radio adasa!
    Hallgassatok meg a fooldalon:
    http://canadahun.com/

Arveres itt:
    http://canadahun.com/forum/forumdisp...%81rver%C3%A9s

Uj tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
    http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35

11. 2 tag köszönte meg sorcier üzenetét:

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Belgium
    Üzenet
    1,977
    Köszönet
    4,409
    10,157 alkalommal 1,582 üzenetét köszönték meg
    Nekem megvan a Prairie Schooler Garden Birds, Prairie Birds és Garden Beasties (az olyan kör paszpartus, mint a Garden Birds, rovarok meg ilyenek), innen töltöttem le, de ha már nem él a link, akkor fel tudom újra tenni. (Viszont nem szeretném újra csinálni Virágosból csak azt láttam itt, amit most csinálunk RR2-ben.
    Amúgy még egy szavazat tőlem MTSA madarakra és RP Alfabetario-ra, ezeket így is-úgy is kihímzem előbb-utóbb... Bőség zavara...
    A madaras elokerult nalam,de rovarokat sosem varrnek,ugyanis irtozom toluk.
    Beindult a CH Radio adasa!
    Hallgassatok meg a fooldalon:
    http://canadahun.com/

Arveres itt:
    http://canadahun.com/forum/forumdisp...%81rver%C3%A9s

Uj tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
    http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35

13. 2 tag köszönte meg sorcier üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,496
    Idézet Eredeti szerző caris Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Ennek a mintának van színkódja?
    A hozzászólásban van egy link(szám) ott találod a teljes mintát, Shaara töltötte fel. Azokat a részeket csak azért vágtam ki, hogy látszódjanak az egyéb öltések.
    Betti

RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,496
    A rovarok az egyesben voltak, már nem él, fel tudod tenni? Esetleg az a virágos megvan valakinek?

Köszi
    Betti

RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    ...
    Üzenet
    1,733
    Köszönet
    9,636
    11,216 alkalommal 1,672 üzenetét köszönték meg
    Ezzel találkoztatok már...??
    (The Prairie Schooler Summer and Winter Spring and Fall)
    prairie12months-all.jpg

17. 5 tag köszönte meg Zsafi üzenetét:

10. oldal, összesen 101 ElsőElső ... 789101112132060 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Válasz: 9
    Utolsó üzenet: 2011-09-17, 03:53 PM
  2. Nemzetközi szállítás?
    E.Ágnes által, fórum: Toronto és környéke
    Válasz: 1
    Utolsó üzenet: 2010-11-30, 07:17 PM

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted