Csak ámulok és bámulok, milyen gyönyörű mintákat raktok fel. Előre örülök, hogy milyen élvezet lesz varrni. Sarolta
Hát ennek az évszakosnak a mintáját még eddig eredménytelenül vadászom, de az RR-től függetlenül is nagyon tetszik...
No?
De komolyan. Ez csak két mintaív összefésülése egy dizájnba, a 90-es, meg a 91-es.
Vot eta da, ahogy hajdanművelt középkorú európai honpolgár mondaná. Egy baj van, hogy hiányzik a december, de biztos, hogy megvan valahol, mert erre a furcsa, dőlő december feliratra emlékszem, csak szerintem valahová elkevertem. Kinyomozom.
Akkor a december,Betti1979 altal feltoltve
Utoljára sorcier módosította 2012-09-27, 05:06 PM-kor Oka: hianyzo december potlasa
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Tudtam!!
Tudtam!!!
Na jó, legalábbis reménykedtem, erősen(nyakbaugrós összepuszilós szmájli)
Mellesleg ugye 14-re gyarapodtunk. Az jutott eszembe, hogy át kéne futni a Cross Stitch Card Shopokat, kb akkorák a minták, ami nekünk kellene. Egyet kettőt letöltöttem, meg lelkesen köszöngetem, de alig tudom mi van benne. Kérdésem, hogy mit szóltok amolyan minitájképekhez. Majd holnap vadászok néhányat, mutatóba.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Egy baj van, bár lehet, hogy te ügyes leszel: nekem nem ment. Mer' hajdanán szorgalmasan végiglapoztam őket, meg most is néhányat, mert én meg onnét emlékszem kicsit realisztikusabb madármintákra is, de csak olyat találtam, felületesen, ami csak 4-6 darabból állt, ezért nem is néztem tovább. Nekem a tájképek is szimpatikusak volnának.
Betti
Aki akarja, tudja, megnézné ezt? Én továbbra sem tudok ekkorát letölteni - még az is eredmény, ha 4-5 mega sikerül,, ebben is benne van a 90-91. Prairie, hátha teljes, és akkor kipótolhatnánk. Biztos, hogy megvolt, gőzöm sincs, mi lett vele, bosszant.
kb. 300 mega.
Betti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)