Nekem ez is tetszik, bármit el tudok fogadni, mert az "együtt" tetszik a legjobban. Szerencsére Betti jó nagy időtávlatokban gondolkodik, van még idő tanakodni a mintán.Én is csak azért írtam le, nehogy emiatt kerüljön valaki "bajba". Na, majd mindjárt előbányászom azt a mintát, én sem emlékszem, hol van.
Aha, megtaláltam a hozzászólásodat
![]()
És igen, milyen kevert voltam tegnap...nem is láttam a szememtől, hogy ők is innen vagdosták ki...
HTML kód:http://twbbroundrobins.yuku.com/topic/1517/Stephanie-s-RR#.UF7ti64Y0ug
Viszont vagy ők trükköztek, vagy esetleg tényleg van átirat - mert ez egy újságban jelent meg, de ahogy több Eliott mintát, később kiadhatták valamilyen kiadványban is - minimálisan van valamilyen eltérés a cseppformák egy-kettőjénél. Ha például megnézed a bal legalsó tündért, aki az újságosban a kereten áll rajta, a cseppesen meg van még mögötte kicsi gyűszűvirág. Vagy a középső legfelsőnél az újságosban még azok a zöld világos bogyóizék vannak, itt meg egy kicsi gyűszűszál. (Évek óta próbálok megtartani a kertben legalább egy tövet, de a nyavalyás mindig elpusztul. Egyáltalán nincs tekintettel a vágyaimra. )DSCF7053.JPG
Én is jelentkeznék, ha van még szabad hely. Még sose próbáltam ilyet, de mindig nézegettem a többi ilyen akción készült műveket, és kicsit irigykedtemMost én is veszem a bátorságot és belevágnék. Remélem nem rontom el senkinek a kendőjét.
Szóval, ha bevesztek, jövök.
![]()
Keresgéltem kicsit. Nekem ezek is tetszenek.
Thea Gouverneur
TG 28.jpg
Vervaco - Nekem ez a hat van meg, de lehet van még hasonló. Nem kerestem rá.
q-001.jpgq-001 (1).jpg
Stoney Creek - igaz, hogy karácsonyi, de szépA második talán sok lenne, csak eszembe jutott, hogy valamikor ez is nagyon megtetszett némelyikünknek.
the 12 days fc.jpg Stoney Creek - Summer Bell Pull .jpgsummer bell pull.jpg
Jeremiah Junction - szöveget mindenki varrna bele magának, ha esetleg ez nem tetszik
Year of Hearts.jpgYear of Hearts.jpg
Én sem ragaszkodom ezekhez.
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
Nagyon szépek ezek a minták. A szívekhez szerintem mindenki hozzáhímezhetné a nevét. Ez csak egy ötlet. Mondjuk én egyáltalán nem szeretek kontúrozni, de
értetek még ezt is vállalnám. Franciacsomót még én sem varrtam de egyszer el kell kezdeni mindent. Hátha belejőnnék, mint kiskutya az ugatásba. Sarolta
Shaara, nehogy azt hidd, nem tetszenek a szíveid, és ha ezt választjátok, természetesen elvállalom és megcsinálom és annak is örülni fogok, de
ha lehet inkább mást...mivel I. V. szívei is várnak még rám, csak egy kész (igaz, a legnagyobb...)...
Ez csak egy ötlet volt. Nem muszáj szíveket varrni. Én személy szerint nagyon szeretek virágokat is hímezni. I.V. szívei még rám is várnak. Sarolta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)