Jaj lányok, én ebbe szerelmesedtem bele pedig (Button up birdies). Látom, hogy saját fonal, meg más öltés, meg gombok. De én lehet hogy ezt fogom elindítani egy kicsit átfaragva. Persze még nem biztos, de nehezen tudom levenni a szemem róluk
Most látom, hogy rossz helyre írtam, hiszen én az RR3 -ra jelentkeztem ...
Sziasztok,
olyan izgalomban vagyok e RR miatt pedig rég pihennem kellene, mert az ifjú (8hó) titánomnak teljesem erőmben kellenék holnap
még ezt találtam amiből lehetne kiszedegetni
üdv: Csilla
http://neumod.blogspot.hu/
Ha benne maradok a tizenkettes körben, nekem mindegyik minta tökéletesen megfelel.
Bár a madaras (Button up birdies) nálam is nyerő. Igaz a Margaret Sherry naptárral is kacérkodom már egy ideje
. Na és a hónapok virágai se rosszak.....Bár a felvázolt nehézségek egy kicsit elbizonytalanítanak (mármint a madaraknál), de....hát ki tudja, az ember sok mindenre képes
Szóval, ha úgy adódik nekem minden jöhet.
Sziasztok lányok!
Igen Sarolta, én is Szlovákiai vagyok.hogy eszedbe jutottam. Nekem sajna nincs otthon netem, így csak hétfőn reggel olvastam a nemzetközi RR-ről. Mire ide jutottam, betelt a keret. Azóta gondolkodom bele merjek-é vágni a dologba. A postázás nálam nem probléma, mert az unokahúgomnak van Mo-i címe, és fel is tudja nekem adni a Magyarországi résztvevőknek. A többi külhonit is vállalnám. Csak az a fránya idő !!!! Hát abból van nekem nagyon kevés
.
Most, hogy teljes a létszám igazán nem szeretnék senkit kitúrni. Látom páran vissza is lépnétek, ha külföldi jelentkező akad. Még most, mikor írok is azon töröm a fejem mit tegyek.
Akkor döntöttem, szóval, ha be tudtok még szorítani valahova a sarokbaakkor jelentkeznék én is.Eddig is nézegettem az RR-ket, és elég inspirálólag hatnak rám, remélem itt is így lesz, természetesen, he befogadtok.
A mintát rátok bízom, igaz a francia csomó még nekem sem megy (megnyugodva olvastam, hogy ezzel nem vagyok egyedül).
Még egyszerSarolta, hogy megadtad a kezdő lökést.
Rozy, Betti! Én azt hiszem, ebből a körből kiállnék, Rozy javára, (és mert bár nagyon szépek a minták, nem hiszem, hogy ha sok nehézség lenne benne, azt kellő élvezettel csinálnám, a kontúrok még csak-csak, de azt hiszem, én inkább maradok valami egyszerűbbnél)
A belföldit megpróbálnám persze, úgyhogy remélem ez nem okoz gondot!
Köszönöm LucamamiAzért ne legyen nagyon sok nehézség a mintákban
. Sokat tanultam, mióta követem a fórumot és a blogokat, de egyenlőre nem sok különleges öltést próbáltam ki. Igaz mindent el kell kezdeni valahol.
Átnéztem a mintákat, nekem eddig a karácsonyi és , mivel én macskás vagyok, a cicás naptár tetszik, bár írtátok, hogy nem egyszerű. Keresgélek én is.
Eszembe jutott valami. Nagyon tetszenek Donna Bayliss mintái. Van neki egy virágos sorozata a Funky Flowers. Igaz a fórumon csak két virág mintája van meg, de már tapasztaltam, hogy számotokra nincs lehetetlen24 virág minta - 12 álló +12 fekvő virág. Igaz ki kellene gondolni egy keretet hozzá, de szrintem ez a rész már lehetne egyéni.
Lucamami! Te már az RR1-ből is visszaléptél , ha jól emlékszem, akkor is más javára. Ezt már nem tudom elnézni, ezért engedd meg légyszi, hogy én lépjek ki!!!!
Ennek ellenére csatolom az én ötletemet.Ebből is lehetne 12 mintát kiválasztani. kerti bvirágok.jpg
Sok örömet a közös ügyködéshez!!![]()
Oké, Erika akkor a nemzetköziről lehúzlak, és majd én kitöltöm az RR3-at neked. Rozy a következő adatokat küldd el nekem priviben, a kérdőívet leszedtem, mert már lassan 20-an lennénk akkora a kereslet itt. Nick, Név, cím a szlovák és a magyar is, bár szerintem a szlovákra fogod kapni a kendőket. Ha egyszer kikerül Mo-ról valószínű Izánál (Kissalmánál), akkor nem kerül vissza, csak miután végigjárta egész Európát, feleslegesen nem növelem senki postaköltségét. Ja igen, és az e-mail cím. Telefont nem kérek, a kiszámíthatatlan díjak miatt.
Sorcier, tőled is priviben kérném az adatokat.
Köszi.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Szebbnél szebbek a minták...
Nehéz lesz választani... nekem eddig kábé 5 tetszik a legjobban...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)