8. oldal, összesen 102 ElsőElső ... 5678910111858 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 71-tól/től 80-ig összesen 1014

Téma: RR5. Nemzetközi

Regisztrált
    Sep 2011
    Hol
    Budapest IV.
    Üzenet
    332
    Köszönet
    1,081
    1,230 alkalommal 232 üzenetét köszönték meg
    Kissalma!! Ne butáskodj, a többi RR is tökéletes nekem (meg tényleg beijedtem a nehézség miatt, úgyhogy bár szép lesz a végeredmény, én inkább csak a sima, egyszerűnél maradok majd itt is kibicelek )

Az az álló-fekvő virágos nagyon tetszik egyébként nekem is!

2. 2 tag köszönte meg lucamami78 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,505
    11,407 alkalommal 1,267 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző rozy70 Üzenet megjelenítése
    Eszembe jutott valami. Nagyon tetszenek Donna Bayliss mintái. Van neki egy virágos sorozata a Funky Flowers. Igaz a fórumon csak két virág mintája van meg, de már tapasztaltam, hogy számotokra nincs lehetetlen 24 virág minta - 12 álló +12 fekvő virág. Igaz ki kellene gondolni egy keretet hozzá, de szrintem ez a rész már lehetne egyéni.

Lányok, lassan már annyi "visszalépő" hogy sorsolni kellene. Ez a minta pl elbírna 13-15 embert is, ha előkerülne..., nem is túl bonyolult. Közös mintánál (úgy rémlik abban gondolkodunk) nem olyan nehéz a sok ember. És biztos találunk még ilyet. Egyelőre akkor Lucamamit berakom a másikba is, és nem húzom le innen. Utána eldöntheti hol szeretne indulni, úgy láttam Enci is már így tervez, szóval akkor még megkeresem priviben Elodie-t és utána majd kialakul. Addig is mindenki tekintse magát résztvevőnek.
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468
    RR3 -as minták #396#397#399]

4. 5 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2011
    Hol
    Budapest IV.
    Üzenet
    332
    Köszönet
    1,081
    1,230 alkalommal 232 üzenetét köszönték meg
    Betti, tudod, hogy van ez, amikor az ember lányának a szeme nagyobb, mint amit a keze is bír
    Köszi a szervezést!!

6. 4 tag köszönte meg lucamami78 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,505
    Bevallom nem igazodom el a címeken, úgyhogy ha majd kialakul a sorrend mindenki tisztázza le a postacímet. Nekem nem tiszta, hogy melyik a város, utcanév, esetleg tartomány ilyesmi. Szóval célszerű lesz egy külföldről kapott képeslap, üdvözlőlapot keríteni (akár a tágabb családi körből) és azon elmagyarázni a címzést. Akit nem érint, mert perfekt a külföldi levelezésből az ne vegye magára, lehet, hogy csak én vagyok ilyen tudatlan.
    Betti

Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
    RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

8. 4 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,505
    Idézet Eredeti szerző lucamami78 Üzenet megjelenítése
    Betti, tudod, hogy van ez, amikor az ember lányának a szeme nagyobb, mint amit a keze is bír
    Köszi a szervezést!!
    Hát én is csak egyet terveztem jövőre, de gondoltam egy lassabb 6-8 fős nemzetközi még melléfér, dehát egyszer élünk.
    Betti

RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

10. 4 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,505
    Az RR1-ben is felmerült, majdnem befutó lett. 30*44 öltéses virágok.

És a minta innen letölthető: #220
    Csatolt képek Csatolt képek
    Betti

RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

12. 8 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,890
    Köszönet
    8,016
    33,983 alkalommal 3,161 üzenetét köszönték meg
    Ezt a virágosat is indultam tegnap keresni, vagy valamilyen Ch. Dahlbeck-et, csak nem találom a dvd-t. Egyébként még azt szeretném javasolni, akármennyire izgi is a dolog, tekintve, hogy szeptember van, hogy legalább egy hónapot rágódjunk még ezen a mintakérdésen. Nem nézünk be egyforma ütemben ide, szerintem pl., ezért javaslom még a szavazást halasztani. Utána is még annyi idő lesz a beszerzésre, mindenre, ebben a felfokozott hangulatban kerüljük el az aknákat. (túl összetett minta, túl nagy minta, blabla....) Nekem ez így jobban bejönne, bár lehet,ebben egyedül vagyok, mert ugyan magam mondtam akár a visszalépést is más javára, meg azt is, hogy bármelyik minta jó, de azért , ahogy mondtam is, nekem pl. az ilyen nagyon cicás-mackós dolgok nem jönnek be. (Sherry-t kivéve, mert az nagyon tetszik). De nem szeretnék semmi csajoskodóst sem, cipellőt, muffint - ezt most csak rossz példának mondtam, csak sarkítottam, De ez csak egy a sok közül, aki én vagyok. Bár még nem is volt róla szó, de ne döntsünk még, plííííííííz!

Egyébként, megjegyzem, amikor legelőször felmerült a nemzetköziség, valami bolond nevet is adtam neki a másik RR-ben, akkor például forgott ötletnek az a 12 virágból álló minta is a ? milyen Threads volt, ami még Sorcier is körözött, bár, lehet, abban is túl sok "furcsa" öltésféle is volt.

14. 6 tag köszönte meg macleod üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,259
    Köszönet
    7,505
    Idézet Eredeti szerző macleod Üzenet megjelenítése
    Ezt a virágosat is indultam tegnap keresni, vagy valamilyen Ch. Dahlbeck-et, csak nem találom a dvd-t. Egyébként még azt szeretném javasolni, akármennyire izgi is a dolog, tekintve, hogy szeptember van, hogy legalább egy hónapot rágódjunk még ezen a mintakérdésen. Nem nézünk be egyforma ütemben ide, szerintem pl., ezért javaslom még a szavazást halasztani. Utána is még annyi idő lesz a beszerzésre, mindenre, ebben a felfokozott hangulatban kerüljük el az aknákat. (túl összetett minta, túl nagy minta, blabla....) Nekem ez így jobban bejönne, bár lehet,ebben egyedül vagyok, mert ugyan magam mondtam akár a visszalépést is más javára, meg azt is, hogy bármelyik minta jó, de azért , ahogy mondtam is, nekem pl. az ilyen nagyon cicás-mackós dolgok nem jönnek be. (Sherry-t kivéve, mert az nagyon tetszik). De nem szeretnék semmi csajoskodóst sem, cipellőt, muffint - ezt most csak rossz példának mondtam, csak sarkítottam, De ez csak egy a sok közül, aki én vagyok. Bár még nem is volt róla szó, de ne döntsünk még, plííííííííz!

Egyébként, megjegyzem, amikor legelőször felmerült a nemzetköziség, valami bolond nevet is adtam neki a másik RR-ben, akkor például forgott ötletnek az a 12 virágból álló minta is a ? milyen Threads volt, ami még Sorcier is körözött, bár, lehet, abban is túl sok "furcsa" öltésféle is volt.

Eszünkben sincs még választani csak addig is ötletelgetünk, ennek pont az a lényege hogy kiderüljön mi az ami tuti nem. A csajoskodósokra nekem is van egy ellenszavazatom. Viszont az is látszik, hogy a botanika felé mozdulunk.

A Drawn Threads-ra gondolsz, valahova azt is lementettem. Tényleg vannak benne olyan hardangeres öltések, de ezek tényleg csak a legalapabb dolgok, könnyen megtanulható. Itt van: #3246

Kiszedtem a mintákat is. Májust kinagyitottam, szerintem ez nem nehéz.
    Csatolt képek Csatolt képek
    Betti

RR3 sorrendtábla
    RR5 sorrendtábla 468

16. 9 tag köszönte meg Betti1979 üzenetét:

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Románia
    Üzenet
    1,285
    Köszönet
    5,064
    20,023 alkalommal 1,312 üzenetét köszönték meg
    Igen, erre én is gondoltam már. Nekem is tetszik.
    De ha találunk olyan ötletet, ami nem túl nagy és nincs is benne különlegesség, és mindenki belefér, az szerintem még jobb lenne. Mondjuk a fentebbi virágok, vagy az előző oldalon is van egy, amibe vagy 20 ember is beleférne. Abból is lehet válogatni.

És igen, Andi, szerintem se döntsünk még. Mindenki beteheti, ami neki tetszik, aztán majd pár hét múlva leszavazzuk.

18. 6 tag köszönte meg shaara üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Magyarország, Pécs
    Üzenet
    202
    Köszönet
    1,063
    1,129 alkalommal 144 üzenetét köszönték meg
    ha olyan minta lesz, amibe még fér emberlánya, és a hely még nem foglalt, akkor én is szívesen jelentkeznék)

20. 6 tag köszönte meg matie71 üzenetét:

8. oldal, összesen 102 ElsőElső ... 5678910111858 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Hasonló témák

1. Válasz: 9
    Utolsó üzenet: 2011-09-17, 03:53 PM
  2. Nemzetközi szállítás?
    E.Ágnes által, fórum: Toronto és környéke
    Válasz: 1
    Utolsó üzenet: 2010-11-30, 07:17 PM

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted