Én kérdezgettem de arra is csak Hannah mert "bugyit"rántani a lélek szellem tudat cuccot éspedig azért mert érdekelt komolyan ki minek definiálja végül a beszélgetést definiáltuk pfff
Min vitázzak amikor sámli (semmi) sincs?Legalább a kaja pia megjött, de még nincs mindenki mindenkivel
Aariella
Nna mármost hannah te aki én vagyok egyesek és szerintem jah ez a régi zene mindegymán
Ha lelőljük az elején hogy éld az életet és tapasztalj vaze mert ez a kincs és nincs sem jó sem rossz akkor min csámcsogunk többezer oldalon át? Ezzel az igazsággal meg hazugsággal mán meggyűlt ma a bajom az egós egyik szobácskában....én azt szeretném ha mernétek megszólalni ....ha egymást nem bántjuk ha nem lobogtatunk véres kardot akkor jó kis dumcsi lehet itt....én vágyom ám rá furcsa egy világot élek mikor udvarolni kell egy kis beszélgetésért![]()
VÁLASZ KEDVEDRE ! KI MIT SZERET !!
..már ebéd idő van..
mások is éhesek!!..mi is
..jöhet a desszert...
..egy kis gyümölcs is
...Sziasztok!!!Jó csemegézést!!Szereretettel..Aariella.Kellemes keddi napot!!
![]()
Ez már tényleg több a soknál.
Valódi kényeztetés.
Te kedves Aariella, de boldog lehet az a férj, akinek te teríted meg az asztalát, hiszen van izlésed hozzá.
Elke drága, ... Te, ki én vagyok
A vita olvasatán bezárultak a csatornák... Ki az, aki vitázik?Ki az, aki a vitától vár valamit is? Megpördült a bugyingó rajtam!
Mi jár, akinek igaza vagyon?... hihihi
Akkor inkább egyszerűen beszélgessünk ...
Feldobódott a lélek,szellem,tudat-definíció laszti.
Definiálni,konkrét fogalmakat alkotni,külön-külön információvá redukálni lehetetlen.
Ha mégis érzékeltetni szeretném, akkor mondjuk az autóval tenném: a váz a test, a motor a szellem, a lélek az üzemanyag, a tudat maga a működés, a létezés a közeg, az öröm pedig az utazás.
Ám mindez csak együtt működik, egységben, egyformán szükségeltetik minden hozzá, és egyik sem fontosabb a másiknál.
A remény hal meg utoljára...
huuu már megint lelőttem a csámcsogót, vagy mégse...
ölelem magamat
h
A látvány lenyűgöző.![]()
megélés...
igen udvarolni' kell... és semmi sincs hiába ...semmi sem felesleges ...ami életedbe kerül.. tied
a gyerekek "eljátszák" a stresszes helyzeteiket pl ha kikap először elveri a babáját majd elmondatja a babájával az hogy esett neki...
később verekedést kezdeményez egy hasonlóan erőssel ,ha igazságtalanak érzi... akkor gyengébbet ver el ...
tudat alatt mindenki tudja h... problémáinkat kommunikációval megtudjuk oldani,
elemezve a történteket először szétválasztjuk az információt a stressztől e komunikáció első lépése a szituáció megteremtése ujraélése védett' légkörben .. panaszkodás'.... tulajdonképpen az érzelmi energia megismerése...mit inditott ez bennem ...
(itt az udvarlás ...tunom-d kell h nem bántasz ... sértődés nélkül vagy képes velem, együtt gondolkodni ..mert nem az a célom)
a második lépés az információ értelmezése ... ehhez azonban megint a bizalom szükségeltetik ..(pl ha ugyanazt mondom neked mint amit annak mondtam
aki pofon vágott, akkor te miért gondolod h megsértettelek....) igy is teszünk! megkérdezzük a barátunkat szerined miért ilyen...velem vki
(ha képes vagy létidődből az én problémámra kocentrálni, s kivűlről azt egészként látva, elmondod nekem a másik nézőpontot...
ami nekem eddig hiányzott)
a komunikációt használjuk probléma megoldásként ekkor is, nem csak akkor, mikor megkérdezzük hogyan kell a gyujtást jól beállítani
"Ha lelőljük az elején hogy éld az életet és tapasztalj vaze mert ez a kincs és nincs sem jó sem rossz akkor min csámcsogunk többezer oldalon át? "
van aki nem akar- nem képes másokkal együtt gondolkodni tapasztalni...úgygondolja mivel ismeri..? a másik nézőpontot ö több...
épp nem kivánja meg tapasztalni, milyen lenne ez a pobléma megélve ..bölcseségekkel válaszol inkább ...
fél odaadni magát tapasztalásul, még ...védett légkörben sem ...
"egymásnak vagyunk adva -és egymásra vagyunk bizva "
Ez most olyan help me -sen hangzott ... és megsúgom halkan: ez a hanni segélykiáltásának is beilleszthető....
Sokszor végigborzol az a felismerés, hogy szinte "antiszociális" túl előrehaladni, vagy mindegy merre(?), mert úgy egyedül maradunk, mint a kisujjunk ... értetlenül...
Nah, jó azért eltúloztam, ... sosem vagyunk egyedül.... zsák a foltját megleli, ha akarja , ha nem ....
Biztos ezt akartam? - kérdezzük sokszor, aztán elülnek a kételyt ébresztő hullámok...
A következő fázis: mindenáron megakarom értetni magam! .... ez a legnagyobb szögberúgás... ... ....
és itt kerül más nyomtávra a történet .... nem kell, hogy megértsenek, az egyszer-csak megtörténik,.... így - úgy - amúgy?.... lényegtelen... erőltetni meg pláne ....
Mikor önmagunkat adjuk, abban nem tudunk hibázni, csak ha jegyet kap a buksink is, utólag értelmezve azt...... ezt a virtust meg dobta a gép ... felismerni sosem késő....
A felsőbbrendűségi miamanó meg olyan lesből hátulról támadós, igencsak alkalmas megkeseríteni a kérkedő nagyravágyását, épp' akkor, mikor nem alkalmas ....
Nagyon hasznos a hű tükör, ám nélküle fenékbebillentésügyileg azért nem nélkülözhetjük az élet/Élet tanító célzatú megnyilvánulásait ... ez meg ígyen műkszik ...
....
A nyitottság "hordaléka"?" a sebezhetőség.... kérdés? - mennyire engedem magam megérintetni? ...
h
[QUOTE=hannah22;3588844]Tudod... ami volt az lesz is "című" műsor...de "új köntösben" egyszerűen elérnek az emberek oda a "vakrohanásukkal"hogy a testi szintű betegségeik úgyis megállítják...és helyre teszik valamilyen szinten...sok ember pl egy szívroham után rögtön tudja ,hogy másképpen kell élni...
Jómagam inkább minden figyelmeztetés nélkül lassítottam azért,hogy "diktáljam" a lassított tempót(amibe minden általam kedvelt dolog belefér) hogy "élhetőbb életem legyen"
szavaddal élve...nem rohanok,és mégsem veszek el az életben,az élet gondoskodik arról,hogy emberibb életem legyen, nem mint pl aki a 3 műszak mellett még mondjuk 2 másodállásba rohangál stb...így rátudok mosolyogni a sok megtört rohanó emberre az utcán, látom és tudom azt,hogy minden rajtunk függ... nem hagyom magam hogy jólétének a rabszolgája legyek...mert élem a saját életem...mert hát ugye eredetileg azért születtem!!!
MINT MINDENKI MÁS IS CSAK AZT HISZI ARRA KÉNYSZERÜL,HOGY AZT A "MEGALÁZÓ ÉLETET ÉLJE...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)